Mint a törzsszurkoló egy marseilles-PSG rangadó utánAz meg hogy tavaly nem volt jéghegy, messze nem csak rajta múlt. És amúgy is hogy mutatna már az évkönyvekben ribery... :lol:

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 17:39
Mint a törzsszurkoló egy marseilles-PSG rangadó utánAz meg hogy tavaly nem volt jéghegy, messze nem csak rajta múlt. És amúgy is hogy mutatna már az évkönyvekben ribery... :lol:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 17:30
látszott a válogatott meccseken mennyire jó volt. ....semennyire. egy sz@r volt a francia. rossz volt nézni.ziro4vr írta:Mert ribery aztán akkora jani, mikor a többieknek nem megy..az egy dolog hogy ő kormányozta a hajót, de mikor felbukkant egy jéghegy, sírva futott a mentőcsónakhoz ő is![]()
Az meg hogy tavaly nem volt jéghegy, messze nem csak rajta múlt. És amúgy is hogy mutatna már az évkönyvekben ribery...
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2014. január 21., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 21., kedd 17:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 17:02
Azt tudom, de ha ujra elolvasnam Matt osszes aranylabdaval kapcsolatos hsz-et, akar nekem, akar egy teljesen partatlan szemelynek az jonne le belole, hogy Ronaldo megerdemelte, de megse mert csak Ribery-nek kellett volna kapnia. Es ezt lehet akar mennyire is magyarazni meg varialni, a vegen csak egy kerdes marad. Ismerve az utobbi 10 evet, szerinted kinek kell kapnia? Es ha "A" szemely azt mondja hogy Ronaldo, "B" szemely meg hogy Ribery, akkor "A" szemely soha nem fogja meggyozni "B" szemelyt, hogy mondja megis csak Ribery-t es ugyan igy "B" szemely se gyozi meg "A"-t Ronaldo-rol. Ugyan azokat a koroket futjuk hetek ota, mivel a tenyek es ervek nem valtoznak. Enyhe vegtelen ciklus.Realista24 írta:Mondjuk szerintem megérdemelte. Ezt egy percig nem vitattam.hogy azt a kib.szott aranylabdat nem erdemelte meg.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 17:00
Hát ha más írja, akkor biztos úgy van.Matt009 írta:Még csak nem is én írtam...
Ronaldo kezében ott az aranylabda, és úgy gondolom, hogy teljesen jó helyen van. Még én értsem meg, hogy miért is nem neki kellett volna kapnia?Matt009 írta:Nem mintha zalkrisz megpróbálkozott volna az én érveim megértésével.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 16:48
Na-na, lassan átlépsz egy határtMég csak nem is én írtam...
Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit.
Ne forgassátok ki a dolgokat.Lassan mar tenyleg ott tartunk, hogy semmit se szamit az, hogy a vilag egyik legjobb jatekosa nalunk jatszik.
Mondjuk szerintem megérdemelte. Ezt egy percig nem vitattam.hogy azt a kib.szott aranylabdat nem erdemelte meg.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 16:40
Lassan mar tenyleg ott tartunk, hogy semmit se szamit az, hogy a vilag egyik legjobb jatekosa nalunk jatszik.tostao írta:Az a baj, hogy CR sokkal többet profitál a Madridból, mint a Madrid belőle. Szétnyeri magát egyéni díjakkal, ez szép és jó, de mit nyer a csapat? Amit vele nyertünk, nélküle is megnyertük volna. Egy spanyol bajnokság, egy spanyol kupa, egy spanyol szuperkupa 4 év alatt. Rúg száz gólt, remek, de mi hasznunk belőle? (És az övé szinte minden szabadrúgás, minden tizenegyes, mindenki inkább neki passzol, minthogy rálője stb.: egypólusúak vagyunk.)
És senki nem rúg gólt egymaga, csapattársak nélkül. Ez azt jelentené, hogy elég lenne neki kifutni a pályára, a többi tíz maradhat az öltözőben. Vicc.
Még haloványan emlékszem a régi Galaktikus korszakra. Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, Raúl, megmittudomén, de mihelyt Makelele elhúzott, nekünk annyi volt.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 16:39
CR nem játszott jól tavasszal. Mint ahogy a Realból senki sem. A góljait meglőtte, de sokszor csak a görcsölés ment az eldurrogtatott labdák, helyzeteket is alig alakítottunk ki. Azt a párat, amit kialakítottunk, azokat többé-kevésbé berúgta. De CR dolga pont a helyzetek kialakítása és értékesítése lenne, mint a másik 3 támadónknak. Az, hogy helyzeteink se nagyon voltak abban vastagon benne van CR is a másik 3 zenésszel egyetemben.Nem, hanem az egész éves teljesítményéért
Nem mintha zalkrisz megpróbálkozott volna az én érveim megértésével.Nem fogja megérteni,mert nem is akarja.
Még csak nem is én írtam...Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 16:33
Na de pár ember kivételével a fórum nagyrésze ugyan így gondolja,jómagam is,úgyhogy engedj már ki kriszÚgyis én is azt hiszem nekem van igazam, meg ti is, értelmetlen az egész vita. Mondom ezt úgy, hogy 4 hónapja van a kedvenceim között, előtte eszembe nem jutott beírni, de a tavalyi teljesítménye az elképesztő
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 16:22
Nem fogja megérteni,mert nem is akarja. A góljai ellenére is ő volt a legjobb,aki ezt vitatja az:Látom te még mindig itt tartasz, hogy 70 gólra kapta. Nem, nem csak a gólra, a teljesítményre. Nagyon leegyszerűsíted a játékát, nyilván rá nem figyel senki, csak beáll és rúgdossa a gólokat. De legyen, egyszerűsítsük le. Ribery mire kapja? a 16 góljára? (mert a címekre meg is kapta a trófeákat, salátástálat, most egyéni díjról beszélünk) Úgy csinálsz, mintha Ronaldo csak annyit tett volna, hogy rúgott 70 gólt.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 16:21
Nem, hanem az egész éves teljesítményéért. Sajnálom azokat, akiknek csak a 69 gól jön le, de komolyan. Ti azt hiszitek, hogyha Gomez lő 75 gólt idén, akkor is azt mondanám, hogy megérdemli. Ronaldo ha szarul játszik is veszélyes és állandó nyomás alatt tartja az ellenfeleket, nem elég 1-2 védő, hogy megállítsa, fejben, ballal, jobbal veszélyes, 16-oson belül, kívül, technikás... és mindezek mellett a legtöbb kritikát kapja, ha elbasz valamit, akkor következő edzésre 2 órával korábban lemegy és addig gyakorol amíg 100x egymás után meg nem csinálja. (pl 11-esnél ezt megtette) Ancelotti, Mou, a csapattársak egytől egyik elismerik mit művel a pályán és azon kívül, hogy az egyik legjobb, legkompletteb játékos. Egy madridista fórumon meg annyit láttok, hogy lőtt 69 gólt? én itt befejeztem. Úgyis én is azt hiszem nekem van igazam, meg ti is, értelmetlen az egész vita. Mondom ezt úgy, hogy 4 hónapja van a kedvenceim között, előtte eszembe nem jutott beírni, de a tavalyi teljesítménye az elképesztő volt.Realista24 írta:Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit. Zizou is megmondta, a difit a 69 gól jelenti.
Mert nehogy azt hidd, hogy az egy pótselejtező miatt kapta meg a lasztit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 16:14
Jé megint egy dologban egyetértünk.Lassan együtt fogunk nézni minden meccset.
Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit. Zizou is megmondta, a difit a 69 gól jelenti.Látom te még mindig itt tartasz, hogy 70 gólra kapta. Nem, nem csak a gólra, a teljesítményre. Nagyon leegyszerűsíted a játékát, nyilván rá nem figyel senki, csak beáll és rúgdossa a gólokat. De legyen, egyszerűsítsük le. Ribery mire kapja? a 16 góljára? (mert a címekre meg is kapta a trófeákat, salátástálat, most egyéni díjról beszélünk) Úgy csinálsz, mintha Ronaldo csak annyit tett volna, hogy rúgott 70 gólt.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 16:09
Látom te még mindig itt tartasz, hogy 70 gólra kapta. Nem, nem csak a gólra, a teljesítményre. Nagyon leegyszerűsíted a játékát, nyilván rá nem figyel senki, csak beáll és rúgdossa a gólokat. De legyen, egyszerűsítsük le. Ribery mire kapja? a 16 góljára? (mert a címekre meg is kapta a trófeákat, salátástálat, most egyéni díjról beszélünk) Úgy csinálsz, mintha Ronaldo csak annyit tett volna, hogy rúgott 70 gólt.Matt009 írta:igen. De hol van az előírva, hogy a legtöbb gólt kefélő volt a legjobb? Attól, hogy valaki nem rúgott 70 gólt, nem teljesíthetett jobban, mint a 70 gólt rúgó?
Erre olyan érvekkel jöttetek, hogy egyedül vitte a hátán CR... Hát most te mondtad meg, hogy nem egyedül vitte a hátán, kellettek a társak is. A nem góllövő játékosoknak, akik a csapatuk legjobbja, szintén kell társ, aki a gólt rúgja, míg a góllövőknek meg kell, aki a passzt adja. De a passzt adó, csapatjátékhoz többet hozzátevő játékos miért nem lehet olyan jó, mint a 70 gólt szerző?
Itt a jó példa a MOM szavazás. CR rúgta a gólokat, de Modric volt a MOM. Nem véletlenül az egész meccses teljesítményt nézve Modric volt a legjobb. Ha meg sok meccsen ez lesz a helyzet, akkor elgondolkodnék, hogy a 70 gólt rúgó ember nyújtotta-e a legjobb teljesítményt, vagy valaki más, aki folyamatosan MOM lett...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 15:59
Semmi baj ha csak az nem,hogy pont azt igyekeztem megcáfolni,amit te nekem tulajdonítottál...nyilván odáig már nem esett jó visszaolvasni...Akkor ha legközelebb idézel hagyd benn a nevet akitől tetted ezt és akkor az jelenik meg az enyémben is..... Vigyázzál mert most hatalmas baj történt.. jézusom... :kivagyhe:
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 15:58
A történelem legjobb Barcája max a 2011-es szezon nyaráig állítható. Onnantól kezdve szépen süllyednek lefelé. Nem olyan gyorsan, mint ahogy a nagy sikerek után lenni szokott, de azért azóta ez a Barca már nem az a Barca.Az meg, hogy a történelem legjobb Barcája volt az ellenfél az elmúlt években hatalmas pech. Csak te ezt nem tudod felfogni.
Nem én hiszem, hanem pont erről beszélek, hogy nem fog egyedül. Kellenek hozzá a társak. Ezt hajtogatom végig. De itt páran azt mondták .Azt hiszed CR tök egyedül fog BL-t nyerni?
igen. De hol van az előírva, hogy a legtöbb gólt kefélő volt a legjobb? Attól, hogy valaki nem rúgott 70 gólt, nem teljesíthetett jobban, mint a 70 gólt rúgó?Az aranylabda egyéni díj.
Fogalmad sincs mit beszélsz.
Lehet, hogy ez jön, mert egyszerre 5 emberrel vitázom, és velem vitázó 5 ember érvei 1-2 helyen ütik egymást, így meg kell cáfolnom bizonyos dolgokat, amikben lehet, hogy félmondatok ütik egymást. De ha végigolvasod még egyszer a hsz-eimet, látod majd, hogy végig ugyanazon dolgok mellett állok ki, és a mondanivalóm lényeges pontjai nem mondanak ellent egymásnak.Te nagyon kevered itt a dolgokat
Jé megint egy dologban egyetértünk.És sanda gyanúm szerint a Crisitano nélküli Madrid is képes lesz 4 év alatt összekukázni egy bajnokságot és egy kupát
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 21., kedd 15:50
Azért mert régen sosem volt ennyire nagy szakadék a két gigász és a többi között, és ez Cr nélkül is meglenne. Most persze nem azt mondom, nélküle jobbak lennénk, de egy biztos nélküle is lenne Real Madrid és nem hiszem, hogy sokkal sikertelenebbek lennénk.zalkrisz írta:de a történelemben még ilyenre nem volt példa és ő hozzásegített minket ahhoz, hogy megverjük őket, 100 pontot elérjük és bajnokok legyünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 15:48
Nézd, Cé érdemeit kár vitatni, lenyűgöző a pali minden téren. De CR előtt is volt Real Madrid, aki nyert bajnokságot, Bl-t és kupát is. És sanda gyanúm szerint a Crisitano nélküli Madrid is képes lesz 4 év alatt összekukázni egy bajnokságot és egy kupát.zalkrisz írta:Mert ő volt az aki hátán vitte a csapatot folyamatosan, akire mindig lehetett számítani. De mindegy, közben szerkesztettem, felesleges ezen vitázni, mert nem tudjuk mi lett volna ha. Csak azért vicc, hogy lassan ott tartunk, hogy Ronaldo hátrány a csapatnál.Realista24 írta:Miért ne lehetett volna?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 15:45
Mert ő volt az aki hátán vitte a csapatot folyamatosan, akire mindig lehetett számítani. De mindegy, közben szerkesztettem, felesleges ezen vitázni, mert nem tudjuk mi lett volna ha. Csak azért vicc, hogy lassan ott tartunk, hogy Ronaldo hátrány a csapatnál.Realista24 írta:Miért ne lehetett volna?
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem