Kíváncsi vagyok nélküle hány pontot szereztünk volna vagy hány klasszikuson lett volna esélyünk, mikor még Modric sem volt...
Bocs a dupláért, nem tudtam szerkeszteni, összeilleszthetnétek a kettőt
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 15:20
Az igen.. elmondom hol lennénk CR nélkül... kb 10 pontokra lemaradva a Barcától. Ha idén nem is annyira feltűnő, de emlékszek én a Mou-s korszakra, mikor rohadtul még csak helyzeteink sem voltak, aztán CR 30-ról beakasztott 1-et, 1-et, vagy szöglet után ő fejelt a hálóba, ő sarkazott gólt... Bajnokok ligájáról már nem is beszélve. Lehet 1-2 gólt vállalnának helyette, na de ne vicceljünk már...tostao írta:Az a baj, hogy CR sokkal többet profitál a Madridból, mint a Madrid belőle. Szétnyeri magát egyéni díjakkal, ez szép és jó, de mit nyer a csapat? Amit vele nyertünk, nélküle is megnyertük volna. Egy spanyol bajnokság, egy spanyol kupa, egy spanyol szuperkupa 4 év alatt. Rúg száz gólt, remek, de mi hasznunk belőle? (És az övé szinte minden szabadrúgás, minden tizenegyes, mindenki inkább neki passzol, minthogy rálője stb.: egypólusúak vagyunk.)
És senki nem rúg gólt egymaga, csapattársak nélkül. Ez azt jelentené, hogy elég lenne neki kifutni a pályára, a többi tíz maradhat az öltözőben. Vicc.
Még haloványan emlékszem a régi Galaktikus korszakra. Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, Raúl, megmittudomén, de mihelyt Makelele elhúzott, nekünk annyi volt.
HozzászólásSzerző: tostao » 2014. január 21., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 21., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 15:10
Ráadásul egyik sem klasszikus csatárt játszik...Matt009 írta:Az tény, hogy jobbak, mint a kor többi csatárai
Matt009 írta: Ott sem az argentin, sem a portugál nem volt tényező.
Erre kíváncsi leszek. Meg az Espanyol játékára is. Most nem tehetik meg, hogy védekeznek 90 percig...Géci írta:A Marca szerint Isco ma Benzema helyén fog játszani.
Mivel nem egy poszt nem kell választani a kettő között, szerencsére. Nem lenne könnyű mindenesetre....morientes írta:Ha valaki megkérdezné, hogy kiről mondanék le előbb CR-től vagy Modricról, én biztos, hogy CR-ről mondanék le előbb, mert látom a teljesítményt, amit a horvát lerak és látom, amit CR. CR góljaira baromi nagy szükségünk van, de legalább annyira Modric jó játékára.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 15:00
Túl van ez az egyénileg a semmiből kefél gólt misztifikálva. Az tény, hogy jobbak, mint a kor többi csatárai, és valóban nagyobb százalékban képesek a semmiből gólt kefélni, de nézzük meg a válogatottat. Ott sem az argentin, sem a portugál nem volt tényező. A németek, a spanyolok évről évre jobban teljesítenek, mint a 2 szupersztár válogatottja, mert ott vannak értelmes kp-sok, igaz a góllövő csatárok hiányoznak. De mégis ezek a válogatottak a lesajnált Özillel Khedirával, vagy a nem túl elitnek tartott Podolskival, Kloséval, vagy a másik példánál a Xavi-Iniesta kettőssel, azon kívül szörnyen teljesítő nem a posztjukon játszatott játékosokkal és vaksi Arbeloákkal felálló csapat vitte a prímet, vagy 2010-ban az innen elüldözött Sneijder Robben, a falábú Kuyt fémjelezte holland válogatott volt eredményesebb. Miért? Erre sok indokot lehetne hozni, de ezek csapatként jobbak voltak, és az olyan láthatatlan teljesítmények, mint a jelenleg vitatott Modricé, vagy Riberyé, anno Sneijdertől, Robbentől, Öziltől, Shcweinsteigertől, Xavitól, Iniestától többet értek, mint a gólvágók zsenialitása. Vagy csak arról van szó, hogy nekik is szükségük van egy háttérre a sikerhez? Azt hiszem mindkettő. De egy valamiben szerintem egyetértünk. Az argentín és a portugál válogatottból hiányzik egy középpályás vezér, aki középen összefogja a csapatot, és leadja azt a bizonyos láthatatlan teljesítményt, ami teret ad sztároknak villogni.ha egyénileg céronaldo és messi is képes a semmiből gólt lőni, kb csapattársak nélkül, akkor miért ne lehetne az övék minden esetben az aranylabda?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 13:44
Az IFFHS szerint tavaly Iniesta volt a legjobb playmaker.h3x0r írta:A spanyol szovetseg par hete kirakta az osz legjobb csapatat, persze Modric nem fert be. Ezek fenyeben kivancsi vagyok a tobbiek mit nyujtottak.Géci írta:Ha nem lenne CR és Messi lenne rá esélye, de így nincs... Viszont az UEFA év játékosa díjra még lehet, mint ahogy Iniestának is volt, és meg is kapta.
1. Andrès Iniesta (Barcelona) 132 points
2. Mesut Özil (Real Madrid/Arsenal) 94 points
3. Andrea Pirlo (Juventus) 78 points
4. Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich) 61 points
5. Xavi Hernández (Barcelona) 56 points
6. Yaya Toure (Manchester City) 21 points
7. Toni Kroos (Bayern Múnich) 10 points
8. David Silva (Manchester City) 6 points
8. Juan Mata (Chelsea) 6 points
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 13:42
persze, hogy nem fért be, hisz a legrosszabb igazolás volt tavalyh3x0r írta:A spanyol szovetseg par hete kirakta az osz legjobb csapatat, persze Modric nem fert be. Ezek fenyeben kivancsi vagyok a tobbiek mit nyujtottak.Géci írta:Ha nem lenne CR és Messi lenne rá esélye, de így nincs... Viszont az UEFA év játékosa díjra még lehet, mint ahogy Iniestának is volt, és meg is kapta.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 13:39
A spanyol szovetseg par hete kirakta az osz legjobb csapatat, persze Modric nem fert be. Ezek fenyeben kivancsi vagyok a tobbiek mit nyujtottak.Géci írta:Ha nem lenne CR és Messi lenne rá esélye, de így nincs... Viszont az UEFA év játékosa díjra még lehet, mint ahogy Iniestának is volt, és meg is kapta.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 13:13
Hát ez így azért meredek,mert bár Modric valóban fantasztikus,de korántsem biztos hogy a horvát támadásépítését bárki más olyan hatékonysággal gólra váltaná mint Ronaldo.Merthogy a semmiből is tud gólt rúgni,ami azért...na.Ha valaki megkérdezné, hogy kiről mondanék le előbb CR-től vagy Modricról, én biztos, hogy CR-ről mondanék le előbb, mert látom a teljesítményt, amit a horvát lerak és látom, amit CR. CR góljaira baromi nagy szükségünk van, de legalább annyira Modric jó játékára.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 13:12
a fotballt gólokra játsszák.Én ezt az egyoldalúságot nem szeretem, mert CR aranylabdája meg Messi aranylabdái egy az egyben azt jelentik, hogy csak az nyerhet, aki annyi gólt kefél, amennyit ez a 2 ember, és a csapatuk másik 10 játékosának a teljesítményét nem becsülik annyira, hogy szóba jöjjenek, mint a legjobbak. Ez igazságtalan a többiekkel szemben.

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 13:05
Na ez a legnagyobb problémám nekem. Modric is van azon a szinten a saját posztján, mint amilyen szinten van CR vagy vagy Messi a sajátján. Csak a posztja miatt ő nem rúg annyi gólt, de a játéka legalább annyira hasznos és létszükség, mint CR-é vagy még inkább létszükséglet. Nem véletlenül lett Modric a MOM szavazások győztese, mióta van ez a szavazás, és ő lesz még nagyon sokszor a MOM idén. Nem CR villogott 90 percen keresztül azokon a meccseken, hanem a kis horvát, ő volt az, aki folyamatosan jól játszott. Mégsem lesz esélye nyerni, mert a gólok és a hype dönt.Ha nem lenne CR és Messi lenne rá esélye, de így nincs...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 12:37
Ha nem lenne CR és Messi lenne rá esélye, de így nincs... Viszont az UEFA év játékosa díjra még lehet, mint ahogy Iniestának is volt, és meg is kapta.morientes írta:Modricnál viszont asszem más lenne a helyzet...ugyan is hiába hozná a 110%-ot minden meccsen,ha nem nyernénk semmit,még csak nem is jelőlnék...ebben biztos vagyok.Kb olyan helyzetben lenne mint pl Yaya Toure...mert az elbírálást valóban a támadójáték,valamint a gólok határozzák meg...
Hát pedig most lehetett és a franciának ezért is esik ez rosszul. Viszont, ha már itt tartunk az ukránok ellen, ha ő is villog akkor neki is pluszként lett volna ez elkönyvelve, de ez nem így történt... Mert ő nem képes hátán vinni a francia válogatottat, míg CR képes a portugálokat... Ez már erősen lerágott csont kezd lenni így ezt a témát lassan tényleg offolni kéne...R.M.C.F írta:Ezt van aki elhiszi? Az milyen szavazás amit lehet módositani? Én még olyat nem hallottam.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 12:24

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 12:07
Ezt van aki elhiszi? Az milyen szavazás amit lehet módositani? Én még olyat nem hallottam.Valamint nem csak utólagos leadásra, de módosításra is lehetőség volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. január 21., kedd 10:32
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_FIFA_Ballon_d%27OrToky írta:
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 23:22
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem