Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:30

Nem... Sőt komoly bajom sincs, de Le se kell hülyézni... H3xzor köszönöm az infókat! Ezekről nem tudtam... Így voszont nektek van igazatok, és nem mondtam semmit, de lehet ezt normálisan is... Persze ilyen alapon én is utánna nézhetnék mielőtt leírtam azt a 2 sort amibe bele lett kötve, de azt is lehet közölni normálisan is és nem gùnyosan... Vegyük ùgy, hogy nem mondtam semmit...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 21., kedd 14:22

Géci írta:Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is :)... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi... :)

Fox Mulder, te vagy az? :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 21., kedd 14:18

h3x0r írta:Mondjuk en inkabb arra vagyok kivancsi, hogy azok a barca szurkolok, akik osszel eliteltek a mi 300-400 millios stadion projektunket, mit szolnak a sajat csapatuk 600 millios beruhazasahoz...
Ez van, muszáj meglépni, már nagy szükség van a felújításra. (A shutter által említett kolléga jól leírta a túloldal megfelelő topikjában, miért is.)

Meg ugye ez a 600 misi nem csak a stadion felújítására menne el.
A 600 millió eurós összkiadásból 420 milliót tenne ki a Camp Nou teljes megújítása, 90 milliót az új Palau Blaugrana, 40 milliót a közlekedésrendezés, 30 milliót a közterek rendezése, 20 milliót az új Miniestadi építése a jelenlegi edzőközpontban.

A Palau Blaugrana ugyebár a kosárlabda-, a kézilabda- és a futsal-szakosztály otthona, a Miniestadí pedig a B csapat stadionja.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 14:16

azért ne essünk át a nyihaha túl oldalára...ők is stadiont fejlesztenek, mint ahogy elég sokan...ebben is verseny van, ha az ellenfélnek új stadionja lesz akkor én sem várok kitudja meddig, előteremtem a rávalót és megcsinálom én is, ártani biztos nem árthat...egész más kérdés, hogy honnan megy nekik rá a pénz, és az nem lesz-e hatással az igazolásaikra
az meg hogy ki mennyit vár egy stadion név szponzorától megint olyan dolog, ha a legnagyobb riválisom 100 körül kap, akkor én se fogom azt nyilatkozni, hogy az 50 misis ajánlatokra hajtok
lehetne versenyezni melyik stadion kap gázosabb nevet :lol: miénk lesz a Coca-Cola a barcáé meg lenne a Pepsi :lol:

szerk.: ne írjatok már nem tudom elküldeni az enyémet :Đ

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:15

Jó most erre mit mondjak... Ismerve Rosellt semmin sem lepődnék meg. Lehet nektek is igazatok, de akár nekem is, még, ha néhez elhinni akkor is :)... Engem speciel jobban érdekel a saját stadionunk alakulása, csak szemet szùrt az időzítés. Ennyi... :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 14:15

hehe írta:RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz :lol: :lol: :lol:

Soha nem tudtam lenyelni a képmutatást, a megtévesztést, a kampózást. erre ugrok.A barcás palacsintatésztát meg már akkor elkezdtem nyögni amikor még szóba sem került. egyszerű megfigyelésen és következtetéseken alapult.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 14:14

Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...
2012 juniusi cikk: " Hiába a történelminek számító 40 millió eurós operatív üzleti eredmény, a Barcelona mégsem kezd bele a Camp Nou stadion felújításába. Minderről a klub elnöke, Sandro Rosell beszélt a sajtó képviselőinek, aki jelezte, hogy a 2011/12-es évadnak köszönhetően sikerült 320 millió euróra csökkenteni a klub adósságát, de a stadion átalakításába csak akkor vágnak bele, ha ez az összeg még jobban lecsökken majd. A szokásos karbantartásra, így a stadion gyepszőnyegének felújítására, azonban természetesen jut majd pénz a jövőben is.
A Barcelona tavaly szeptemberben jelentette be, hogy a kilencvenezer fős Camp Nou stadion átépítését tervezi, amelynek során a stadion befogadóképességét 10.000 fővel megnövelik, és új VIP-boxokat alakítanak ki. A tervek a stadion környékének átépítéséről, valamint a kosárlabda csapat számára egy új csarnok felépítéséről is szóltak. A klub vezetői azonban az üzletileg sikeres év ellenére is óvatosan viszonyulnak a nagyra törő tervekhez, a végső szót azonban a klubtagság mondja ki a fejlesztésekről."

Mint ahogy a Bernabeu felujitasarol is voltak cikkek mar 2011 nyaran is.

Mondjuk en inkabb arra vagyok kivancsi, hogy azok a barca szurkolok, akik osszel eliteltek a mi 300-400 millios stadion projektunket, mit szolnak a sajat csapatuk 600 millios beruhazasahoz...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 14:13

Géci írta:
Géci írta:Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...

Ez jó! Ezen nevettem egy jót :)... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóság :)
Nálad komoly gondok vannak :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 21., kedd 14:09

nem akarok másolni az eb-ről, de ott leírta a stadion topicjában mihu, hogy miért kell korszerűsíteni az arénát.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 21., kedd 14:07

Jaja, nyílván erről van szó. Rosell egyik reggel felébredt, benyomta a Real tv-t(sunyiban azért előfizetett rá) és lám Perez bejelentette a stadion terveket. De a jó Sandro ezt nem nézhette ám tétlenül! Arra gondolt, hogy akkor nekünk is rögtön kell fejleszteni, hisz eddig is olyan sok mindenben "koppintottuk" a Realt, hát akkor ez a lépés se maradjon ám ki!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 14:07

Géci írta:
Zsombor írta: Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.
Ez jó! Ezen nevettem egy jót :)... Csak kicsit érdekes, hogy ők is 100 milla körül várnak a stadion ùj nevéért szponzort. Tùl sok a hasonlóság :)
Kicsit már beteges néha, amit gondolsz, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:03

Zsombor írta:
Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 21., kedd 14:01

Szerintem Perez koppintotta Orbán ötletét.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 14:00

Addig ameddig Perez nem akarta fejleszteni a stadiont Rosell sem akart... Most hírtelen ők is ùjjítanak stb...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 13:57

Géci írta:
A koppintás az megy... Még jó, hogy a barca még egy ekkora beruházást is megengedhet magának...
Milyen koppintás?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 13:55

A koppintás az megy... Még jó, hogy a barca még egy ekkora beruházást is megengedhet magának...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 13:51

vagy amikor elmondják, h ők nem foglalkoznak a bírói itéletekkel, majd dobják az ócsárlást, h nem úgy a madrid, akik..
Addig nem foglalkoznak amíg nem őket sulytja...na de ha igen...akkor mindjárt eszükbe jut,hogy bezzeg a realnak ekkor vagy akkor... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 13:47

hehe írta:RMCF most dörzsöli otthon örömében a köldökét, hogy végre elért a tanítása a pajtásokhoz :lol: :lol: :lol:
Mintha nem szurkálnánk egymást ezért, ezt most ùgy mondod... :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 13:42

Felujitjak a Camp Nou-t, nagyjabol 600 millios projektrol van szo.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 13:32

A több, mint egy klub klub szlogen szerintem a Barca részéről már csak képmutatás. Pep idején még elfogadható volt, de a viselkedésük közel sem példaértékű és jó kis fiús hangulatú. Rosell meg egy két ostoba játékos nem tudnak viselkedni. Perez hányszor köpködött az ellen oldalra?

amúgy véletlen, hogy pep odaigazolt a abyernhez és ott is lett valami klub szlogen? :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: