Pogba, Suárez és Ramires mellett?pheco írta:Gündoganról mondjatok le, mert ha egészséges lesz a nyáron, akkor mi hozzuk el

Van egy olyan érzésem, hogy a Fabregas-saga, a Neymar-saga és a Bale-saga után a Gündogan-saga lesz a következő.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 21., kedd 11:52
Pogba, Suárez és Ramires mellett?pheco írta:Gündoganról mondjatok le, mert ha egészséges lesz a nyáron, akkor mi hozzuk el
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 21., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 21., kedd 11:38
Adom, korai még a károgás, egyrészt csupán egy döntetlenről van szó, mindenkivel megesik az ilyen, másrészt tényleg meg kéne várni, hogy hogyan működik a fenti hármas. Ehhez mondjuk nem ártana, ha a trió mindhárom tagja egészséges lenne.csababarca írta:Érdekes írás, meglátjuk.
Mondjuk nem lenne rossz látni 4-5 meccs erejéig legalább,hogyan működik a Messi-Neymar kettős+Alexis.
Az egyik felével egyetértek, a védőigazolás halogatása tényleg elég nevetséges (Song leigazolása is ide tartozik bizonyos értelemben), szerencsére most nagyon úgy tűnik, hogy nem fogjuk tovább húzni a dolgot, és nyáron rárepülünk egy klasszis középhátvédre, legyen az Vertonghen (kapor_89 írta:Ami a lényeg, hogy sikerült lehozni az átigazolási szezont úgy, hogy nem érkezett se védő, se középpályás. Real szurkolóként mindig mosolyogva gondolok a védelmetekre, mert egy ilyen klubhoz képest, nevetséges a jelenlegi felhozatal, nem leszólva a mostani játékosokat. Viszont ismerjük el, a legjobb védő nálatok az a Pique, aki önmaga halvány árnyéka jelenleg.. Ez elég kevésnek tűnik.. A középályát nehezen lehet rotálni, mert nincs megfelelő ember a keretben erre. A Busi-Xavi-Ini trió még mindig alkalmas lehet, de szerintem ki vannak zsigerelve. Cesc jó lehetőség a közzéppályára, de Tata többnyire nem ott számít rá, így marad Song, aki szerintem az egyik legtúlértékeltebb ember a jelenlegi keretbe, Sergi Roberto pedig még túl fiatal. Ez így karcsú. Kellene a vérfrissítés, de folyamatosan elmarad. Xavi nem most hétvégén lett öreg, ahogy Puyol se.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 11:32
CR 80 millió volt, tudod.R.M.C.F írta:Csabi írta:jól értelmezem, hogy a marcán az van hogy neymar 90 misibe került (szépen szét van bontva) ÉS EZEN FELÜL még 105 milliót kap a játákos és az apja a következő 5 évben???? (21 évente)
MEKKORA BIZNISZ VOLT.![]()
![]()
itt is taglalják szépen: http://futbol.as.com/futbol/2014/01/20/ ... 44360.html
még a végén kiderül, hogy cé már csak a 3. legdrágább játékos.bale 91 volt, CR 94. Neymar meg...![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 21., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 21., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 11:08
bale 91 volt, CR 94. Neymar meg...Csabi írta:jól értelmezem, hogy a marcán az van hogy neymar 90 misibe került (szépen szét van bontva) ÉS EZEN FELÜL még 105 milliót kap a játákos és az apja a következő 5 évben???? (21 évente)
MEKKORA BIZNISZ VOLT.![]()
![]()
itt is taglalják szépen: http://futbol.as.com/futbol/2014/01/20/ ... 44360.html
még a végén kiderül, hogy cé már csak a 3. legdrágább játékos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 21., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 21., kedd 10:18
Nem felejtenek el, csak megváltozik a szerepkörük, Messi nélkül a gólszerzés a fő, Messivel pedig az ő megjátszása, kiszolgálása. És ez most a Levante ellen is látszott, mindenkinek az első gondolata Messit keresni.BH710 írta:igen arra. ugyanis érdekes, h ameddig Messi nincs addig Tellon kívül mindegyik csatárunk tud mesterhármast vágni, miután meg már van akkor Alexis és Pedro is elfelejt focizni.
Az tényleg érdekes meccs lesz, és elnézve a City azért több síkon futó játéka, a barca a sablonfocija ellen. Szerintem mind két meccsen a gólok garantálva lesznek. És remélhetőleg a Negredo,Aguero páros elejt egy pár gólt Viktornak.dzsi91 írta: City meccseken nagyon sok minden kiderül, az lesz Tata vizsgája.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 21., kedd 10:12
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. január 21., kedd 9:15
Kerlon írta:Miért járna? Ez a topik nektek is lett létrehozva. Gondolom Messi és a többi csatár gyengélkedésére utalt a kiemelt részed. Már régebben is volt téma és én úgy gondolom, hogy bőven van benne valami.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 21., kedd 1:28
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 21., kedd 1:16
olvasgattam a kommenteket, és nagyon meglepődtem. Xavi egyértelműen mindenkinél out, és a nagy többség pesszimista. én azért nem gondolom, hogy ekkorra szarban lenne a Barca.BH710 írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _nelkuled/
érdekes. néhány helyen cinikusan van megfogalmazva 1-2 dolog, de összességében korrekt írás.
ezt emelném ki: Ha a novemberben és decemberben egységesen jó formát futó támadóink most hirtelen sorban visszakacsintanak majd a szélesszájú kisbéka párás ánuszára, akkor komolyan el kell gondolkodjunk majd bizonyos dolgokon.
(remélem nem jár kitiltással h egy barcelonás oldalt linkeltem)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 1:04
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. január 21., kedd 0:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 20., hétfő 12:58
Kifejezetten kulturált és értelmes eszmecsere folyik a kommentek közöttoroszisti írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2309055
Ez azért erős túlzás, de ezt már nem egyszer letárgyaltuk itt is, úgyhogy nem is mennék bele.dzsi91 írta:Tata bár egy egész korrekt kis edző, szinte semmibe nem nyúlt bele
Ez pedig annyira nem meglepő, lévén akkor összesen egy olyan emberünk (Piqué) volt a pályán, aki egy beívelésnél veszélyt tudott jelenteni az ellenfél kapujára. Persze beívelhettük volna, hátha pont eltaláljuk a fejét, de az átlagmagasságban igen nagy különbségek voltak, és nem a mi javunkra.dzsi91 írta:nagyon jót nevettem amikor kaptak tegnap úgy 30ról egy szabadot az utolsó percekben és ahelyett, hogy beívelték volna lepasszolták inkább...
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 20., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 20., hétfő 12:05
Ronaldo nem 96mil volt? Vagy csak opciókkal?(Amit tuti hogy teljesítettoroszisti írta:A barca még csalni is csak azért csal , hogy segítse a hátrányos gyerekeketNa mindegy már várom mi lesz a vége
Csak mondom hogy , ha 95 millió , akkor ő a világ legdrágább igazolása
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem