Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 17:06

Modricnak be kellett illeszkednie. Az első hónapok nála is erről szóltak. Az meg a másik, hogy Modric idén sokkal jobban játszik, mint tavaly. Tavaly csak villanásai voltak a meccseken, idén meg 90 percen keresztül brutál jól tolja. Nem Mout védem, de azért volt racionalitás Mou akkori döntésében, és Modric sem emelkedett ki a csapatból, főleg nem az őszi meccseken.
Hát be kellet az igaz,de ilyen utolsó 8-10 percekkel nehéz.Mert ő sem sérült,sem fizikálisan gyenge nem volt.Nem úgy mint Bale...vagy csak én emlékszem hogy mindenki szentségelt hogy unico nem játszatta rendre???Mert tényleg akkor nyúlt hozzá mikor már mindegy volt.Voltak neki gyengébb meccsei,igen.Mindjár páran el is passzolták volna.De inkább még ilyen 10-15 perces beszállásoknál is a jobbik arcát mutatta.Arról nem beszélve hogy Mou nem is az ideális helyen használta,hol Xabi,hol meg Khedira cseréje volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 21., kedd 17:02

Géci írta:Leszedtem telefonra egy La Liga alkalmazást, és végigzongoráztam az elkövetkezendő fordulókat... Hát izgalmas vége lesz a szezonnak az biztos. A 35. fordulóban Valencia-AtMa, Villareal-Barca, Real Madrid- Osasuna. 36. fordulóban Levante-AtMa, Barca-Getafe, Real Madrid-Valencia. 37 AtMa-Malaga, Elche-Barca, Celta - Real Madrid, 38 Barca-AtMa, Real Madrid- Espanyol. Van egy olyan érzésem, hogy ez az 5 forduló izgalmakkal teli lesz :D
Én továbbra is azt gondolom, hogy az atletico szép lassan ereszteni fog. Nem látványosan, de egy-egy döntetlen, idegenbeli botlás lesz, de ettől függetlenül úgy kell ellenük is készülni, mintha bajnoki döntő lenne. Costa se fog annyit rúgni, nélküle meg nem akkora janik. Meg lassan nem marad több testfelületük amit Simeone még elpopsizhat. :lol:
Nem illik.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. január 21., kedd 16:54

Géci írta:Leszedtem telefonra egy La Liga alkalmazást, és végigzongoráztam az elkövetkezendő fordulókat... Hát izgalmas vége lesz a szezonnak az biztos. A 35. fordulóban Valencia-AtMa, Villareal-Barca, Real Madrid- Osasuna. 36. fordulóban Levante-AtMa, Barca-Getafe, Real Madrid-Valencia. 37 AtMa-Malaga, Elche-Barca, Celta - Real Madrid, 38 Barca-AtMa, Real Madrid- Espanyol. Van egy olyan érzésem, hogy ez az 5 forduló izgalmakkal teli lesz :D
Hát reméljük. Bár kicsit elszoktam már attól,hogy valamiért izguljak május végén/június elején, max NBA döntő.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 16:11

Jöhetsz itt nekem a statisztikával réj,de mikor ment a fogalmatlan sárdagasztás,a semmi szar,akkor a horvát ott b.ott a kispadon.Akkor játszatta már,mikor esély sem volt a bajnokságra.
Modricnak be kellett illeszkednie. Az első hónapok nála is erről szóltak. Az meg a másik, hogy Modric idén sokkal jobban játszik, mint tavaly. Tavaly csak villanásai voltak a meccseken, idén meg 90 percen keresztül brutál jól tolja. Nem Mout védem, de azért volt racionalitás Mou akkori döntésében, és Modric sem emelkedett ki a csapatból, főleg nem az őszi meccseken.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 21., kedd 15:23

Leszedtem telefonra egy La Liga alkalmazást, és végigzongoráztam az elkövetkezendő fordulókat... Hát izgalmas vége lesz a szezonnak az biztos. A 35. fordulóban Valencia-AtMa, Villareal-Barca, Real Madrid- Osasuna. 36. fordulóban Levante-AtMa, Barca-Getafe, Real Madrid-Valencia. 37 AtMa-Malaga, Elche-Barca, Celta - Real Madrid, 38 Barca-AtMa, Real Madrid- Espanyol. Van egy olyan érzésem, hogy ez az 5 forduló izgalmakkal teli lesz :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 21., kedd 13:41

Nem az a lényeg, hogy mennyit játszott, hanem hogyan tette azt. Tavalyi "jegelés" kb arról szólt, hogy Modricot felrakta Mourinho és kész. Ancelotti meghasználja is a horvátot. Szerintem José jelenleg is örülne, ha a horvát Guetta a csapatában játszana, mert nincs értelmes középpályása.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 13:28

- Modric a padon jegelve?? 33 bajnoki, 11 BL és 8 kupameccsével ezt gondolod?:lol: A negyedik legtöbb percet játszotta a Ligában A CR-Pepe-Ramos trió után. ez a modric jegelése tipikusan a Mou utálók egyik kedvenc mondata.
Jöhetsz itt nekem a statisztikával réj,de mikor ment a fogalmatlan sárdagasztás,a semmi szar,akkor a horvát ott b.ott a kispadon.Akkor játszatta már,mikor esély sem volt a bajnokságra.
Ja és nem utálom Mout.Csak a rend kedvéért...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 21., kedd 13:23

morientes írta:Azért Alonso nem gyengén lett kifacsarva,Khedira rá volt betonozva a pályára ha esett,ha fújt,Modric meg jegelve volt a padon...szal volt abban egy két illogikátlan hüzás...
- kit tettél volna Xabi helyére? Akkor még nem volt Illarra és Casemiro sem a nagyoknál.
- Modric a padon jegelve?? 33 bajnoki, 11 BL és 8 kupameccsével ezt gondolod? :lol: A negyedik legtöbb percet játszotta a Ligában A CR-Pepe-Ramos trió után. ez a modric jegelése tipikusan a Mou utálók egyik kedvenc mondata.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 13:19

Csabi írta:1 hónapja nevezték ki :mrgreen:
egy jó bajnai gordon jut eszembe :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 12:40

előttünk és utánunk is kiválogatta a kezdőcsapatát és uccú neki az idénynek. sok edző így csinálja, mások meg máshogy. amúgy meg Mou is adott sok lehetőséget a kupában a keveset játszóknak, illetve 6. BL meccsen, plusz a kisebb csapatok elleni bajnoki meccseken. ha nincsne sérülés sztem minden nagyobb csapatban előfordul, hogy egyes játékosok lejátsszák a 38 + 8-10 + pár kupameccset szezononként.
Azért Alonso nem gyengén lett kifacsarva,Khedira rá volt betonozva a pályára ha esett,ha fújt,Modric meg jegelve volt a padon...szal volt abban egy két illogikátlan hüzás...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 20., hétfő 22:54

DavieS írta:bezzeg amikor Mou lenyomta az évi 60 meccsét a khedira-xabi kezdővel akkor aztán micsoda pihentetés volt.. :roll: :roll: :roll:
jól csinálja ezt a részét Anch.
előttünk és utánunk is kiválogatta a kezdőcsapatát és uccú neki az idénynek. sok edző így csinálja, mások meg máshogy. amúgy meg Mou is adott sok lehetőséget a kupában a keveset játszóknak, illetve 6. BL meccsen, plusz a kisebb csapatok elleni bajnoki meccseken. ha nincsne sérülés sztem minden nagyobb csapatban előfordul, hogy egyes játékosok lejátsszák a 38 + 8-10 + pár kupameccset szezononként.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 20., hétfő 22:53

1 hónapja nevezték ki :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 21:52

lehet volt már, de valóban edzőt buktattunk sevillában a hétvégén :lol:

:coffee:
Kép
Kép
Kép

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 20., hétfő 14:56

bezzeg amikor Mou lenyomta az évi 60 meccsét a khedira-xabi kezdővel akkor aztán micsoda pihentetés volt.. :roll: :roll: :roll:

jól csinálja ezt a részét Anch.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 14:41

Kerlon írta:
Géci írta:Most arra próbáltam célozni, hogy kupákra egész jól pihentetünk, meg fontosabbmeccsekre... Védelmen mit rotáljon?! Örül, hogy végre megint jól muzsikál a Pepe-Ramos páros, de Jesé, Carvajal, Arbeloa, Illarra, Alonso, DM, Isco azért van, hogy elég jól van forgatva...
2 páros van jól forgatva a többi meg csak van. Iscot meg forgathatod, ha bűn gyengén teljesít. Nincs itt hú, de nagy rotálás. Főleg, hogy Benzemának kellene néha a pihenő meg Modricnak... Nagyjából csak akkor volt pihentetve a horvát is, mikor volt egy könnyebb meccsünk és már muszáj volt. Az meg meg is látszott a kp-n.
Ez is igaz, de abban is biztos vagyok, hogy ha nem egy Morata lenne csere, meg Varane nem lenne sérült akkor azok a posztok is jobban lennének rotálva, pihentetve. Khedira is, ha lenne, több mint valószínű, hogy Modric se lenne ennyire kifilézve (bár ő legalább akkora láncszem most szerintem a kp-n, mint CR a támadósorba). Isco számomra érthetetlen, bár Ancelotti szerint ő több pihenést igényel, mert lefárasszák a meccsek (volt valami hasonló nyilatkozata régebben), de kétlem, hogy most ezért nem játszott 2 meccsen. Ami biztos, hogy meglepne, ha holnap nem Isco lenne a kezdő :hmmm:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 14:27

A 7-8 pontos előny mindenhol tisztességes előny, a spanyolban meg pláne többet ér.
Ennyit mondtam lélektani határnak anno,de ha jól tudom hatnál több nem volt... :D

Kerlonnal meg egyet kell értsek,eddig Ancelotti inkább kereste a csapatot,pröbálgatott ki embereket más-más posztokon,mintsem rotált...
Ha nem tévedek,a rotácio az,mikor van egy alap kezdő+4-5 játékos,akikkel lehet variálni.De ezek a futballisták mindig ugyan azok.És ami még fontos,mindig ugyanazon poszton.
Vagyis...pl ha a belsővédőket akarja rotálni,akkor mondjuk a Pepe/Ramos/Varane hármast rotálja,azokat játszatja,akik nem fáradtak,jobb pasdzban vannak stb...de ez lenne a helyzet egy Xabi/Illarra vagy Bale/Jesé duoval...Ez a rotacio...Van egy szűk,adott keret,akik poszton váltogatják egymást...
De az pl nem rotacio,hogy DM egyszer szélső,egyszer vkp,vagy hogy Nacho hol középen játszik,hol szélsővédőt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 14:18

Géci írta:Most arra próbáltam célozni, hogy kupákra egész jól pihentetünk, meg fontosabbmeccsekre... Védelmen mit rotáljon?! Örül, hogy végre megint jól muzsikál a Pepe-Ramos páros, de Jesé, Carvajal, Arbeloa, Illarra, Alonso, DM, Isco azért van, hogy elég jól van forgatva...
2 páros van jól forgatva a többi meg csak van. Iscot meg forgathatod, ha bűn gyengén teljesít. Nincs itt hú, de nagy rotálás. Főleg, hogy Benzemának kellene néha a pihenő meg Modricnak... Nagyjából csak akkor volt pihentetve a horvát is, mikor volt egy könnyebb meccsünk és már muszáj volt. Az meg meg is látszott a kp-n.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 14:14

Most arra próbáltam célozni, hogy kupákra egész jól pihentetünk, meg fontosabbmeccsekre... Védelmen mit rotáljon?! Örül, hogy végre megint jól muzsikál a Pepe-Ramos páros, de Jesé, Carvajal, Arbeloa, Illarra, Alonso, DM, Isco azért van, hogy elég jól van forgatva...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 20., hétfő 14:11

Azt nem értem hogy akkor most hol vannak ezek a vészmadarak... :mrgreen:

Itt vagyok, peti meg már rég nem járt errefele. :mrgreen:
Én az atma utáni vereség után ténylegesen feladtam a bajnokságot, de nem a matracosoktól féltem, hanem attól, hogy nagyon elhúzott a barca.
A 7-8 pontos előny mindenhol tisztességes előny, a spanyolban meg pláne többet ér.
Tavaly is kb. ilyen hátránynál mondtam azt, hogy ennek vége, akkor igazunk volt, most pedig meglátjuk mi lesz. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 14:09

Ancelotti elég jól rotál amit eddig kevés nálunk dolgozó edző tud elmondani magáról, ha tud egyáltalán... Szerintem ez az egyik fegyver a kis csapatok ellen, hogy vannak friss játékosaink, és nem minden meccsen ugyan az a 11 kezd...
dafuq
Alonsot-Illarramendi
Arbeloa-Carvajal
meg néha bedobja Nachot. Ez a nagy rotálás? Jesé, DM és Bale meg nem rotálva volt, hanem próbálgatva ki a jobb.
K

Vissza: