csabi* írta:az egy dolog hogy a kis horvát aranylabdás formában van de megint cr és messi között fog eldőlni úgyis
jaa....leesett.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 20., hétfő 21:15
csabi* írta:az egy dolog hogy a kis horvát aranylabdás formában van de megint cr és messi között fog eldőlni úgyis
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 21:15
majd Neymar..csabi* írta:az egy dolog hogy a kis horvát aranylabdás formában van de megint cr és messi között fog eldőlni úgyis
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 20., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 20., hétfő 21:12
ezt nem értemModric![]()
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 21:10
ModricR.M.C.F írta:Ja....és még egy vélemény,bár nem hiszem hogy fontos,ha CR nem sérül le,akkor idén is be fogja húzni a díjat.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 20., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 20., hétfő 21:05
Én meg az egész új rendszer régi rendszer baromságtól kapok agyvizet. Nincs itt semmilyen rendszer,itt egy van,aranylabda,ami azé aki az adott évben a legjobb Eu-ban játszó játékos volt.Nem szeretnék belefolyni ebbe a vitába, szerintem az új rendszer szerint Cének kellett kapnia idén. A régi zsugát Ribery kapta volna, tiszta sor.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. január 20., hétfő 21:02
Hagyd rá, Matt szerintem kötelességének érzi,hogy mindig szembe széllel menjen...Legalábbis minden 2. hozzászólásáról ez jön le nekem.zalkrisz írta:Kössz, hogy visszakérdezel, persze, hogy elcserélném, de ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik, hogy teljesített tavaly. Persze legjobb védekezés a támadás.Matt009 írta:Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 20:56
Kössz, hogy visszakérdezel, persze, hogy elcserélném, de ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik, hogy teljesített tavaly. Persze legjobb védekezés a támadás.Matt009 írta:Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 20., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 20:36
Mármint az elmúlt évek díjazása alapján___Samy___ írta:de ne az elmúlt évekre adjunk már aranylabdát, hanem az aktuális évre nézveIgazad van, viszont nyilván örülünk most, MERT az elmúlt évek alapján igenis CR-nek kellett megnyernie.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 20., hétfő 20:35
de ne az elmúlt évekre adjunk már aranylabdát, hanem az aktuális évre nézveIgazad van, viszont nyilván örülünk most, MERT az elmúlt évek alapján igenis CR-nek kellett megnyernie.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 20., hétfő 20:32
ezt így minden kötekedés nélkül kifejtenéd , hogy messi mért komplettebb , mint cé ?Matt009 írta: Ízlés kérdése, de sokak szerint Messi a komplettebb játékos...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 20:26
Igazad van, viszont nyilván örülünk most, MERT az elmúlt évek alapján igenis CR-nek kellett megnyernie. Az aranylabda történelmében általában az nyert, aki címeket is nyer egészen 2010-ig. Ugyebár volt 5 kivétel, akik szintén 0 címmel nyertek aranylabdát.Toky írta:...
Mostani rendszer alapján nem lenne aranylabdája se Zizounak, se Figonak, se Dinhonak, stb... úgyhogy ez is bullshit valamennyire, mert csak a gól számít.Nekem tetszik az, hogy errefelé ment el a díj, kapja minden évben az akkor legjobban teljesítő spíler. A csapatsikerekre kupákat osztanak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 20:24
En csak azt irtam, hogy 2013-ban Ronaldo egyertelmuen jobb volt mint Messi. Azt viszont elismerem, hogy Messi eveken keresztul egy kicsivel Ronaldo elott jart. (ha a 2013-as dijkioszto elott 3-2re vezet Messi az aranylasztikban, akkor az korrekt eredmeny. A 4-1 viszont nem az)Matt009 írta:Ízlés kérdése, de sokak szerint Messi a komplettebb játékos... H annyira erőlködsz CR aranylabdájának jogosságán, akkor Messi 4 bogyóján sincs mit vitázni. Szóval nem csak statisztikában (főleg gólpasszok), közvélemény szerint, de még aranylabdák számában is jóval CR előtt jár, nem tudom mi kell még, hogy jobbnak ismerd el...Igen, Messi aztan tenyleg jobb volt egyenileg mint CR
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. január 20., hétfő 20:20
Mondjuk erre annyit, ami szerintem pont most aktuális ebben az esetben: Riberyre mindez igaz, amiket leírtál, de ez sem volt elég. Volt valaki (Cé), aki gyengébb csapatban volt, nem voltak meg a társak, a csapat- és küzdőszellem, akármi, ami még kellhet a sikerhez, de Ő egyénileg többet tett hozzá a kicsit gyengébb csapatához, abszolút nem rajta múlott, hogy ez végül kupákban nem mutatkozott meg.Megnyert mindent a csapatával, mit tegyen még? Jól játszott, húzóember volt, nagy szerepe volt a sikerekben. Mi kell még? Ő nem fogja gólokban verni CR-t. Ne legyetek már telhetetlenek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 20., hétfő 20:19
ezzel egyetértekNem emlékszem a pontok százalékára (nem tudom mennyire volt az magas), de érdekes, hogy most azokkal a szövetségi kapitányokkal és csapatkapitányokkal érveltek, akiket korábban leamatőröztetek, és többen írtátok, hogy semmi közük a focihoz, meg minek szavaznak.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a díjat eredetileg a France Footbal által felkért hivatalos sportújságírók ítélték oda. Lehet takarózni nso-val, de ne a magyar sajtóból induljunk már ki, és hozzuk fel érvnek. Pláne akkor, amikor az újságíróknak van egy kiadott kritériumrendszere, amely mentén szavazniuk kell. Az most jobb, hogy (költői túlzás következik) Zimbabve szövetségi kapitánya rászavaz Messire, mert Ronaldo neki túl magas? A FIFA kontingensnek (túl azon, hogy saját országából származóra nem szavazhat) semmilyen szempontrendszere nincs. Nem a legjobbra szavaznak, hanem arra, akire éppen kedvük van.
Az meg valóban nem volt korrekt, hogy EB selejtezők utánra meghosszabbították a szavazást miután már egyszer lezárták. Ez tény.
Abszolút unszimpatikus, amit Ribéry most művel. Nem Őt védem. De annyira jellemző a fórumra, hogy az eddig Messi labdának csúfolt bogyót -amint nem az argentin nyeri- máris jogosan kapja Ronaldo. Amikor Messi kapta egyénileg jobb volt, mégis panaszkodtok, hogy pl nem Sneijder/Iniesta kapta. Most meg Ribéry a barom... Tisztára mint a politikusok. És ez a következetlenség az, ami felszab.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 20., hétfő 20:17
De elcserélném ,de ennek mi köze van a 2 játékoshoz. Ha onnan választanom kéne , előbb mondanám Kroost,Schweinsteigert,Lahmot,Dante,Nauert vagy Thiagot.Matt009 írta:Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...Őszintén.. Elcserélnéd a tavalyi Riberyt a tavalyi Ronaldora? Elég ezt megválaszolni...
Jah és az aranylabdát nem a legjobb játékos kapjam, mert akkor megint Messi kaphatta volna. AZ aranylabdát az év legjobbja kapja.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 20., hétfő 20:16
Ízlés kérdése, de sokak szerint Messi a komplettebb játékos... H annyira erőlködsz CR aranylabdájának jogosságán, akkor Messi 4 bogyóján sincs mit vitázni. Szóval nem csak statisztikában (főleg gólpasszok), közvélemény szerint, de még aranylabdák számában is jóval CR előtt jár, nem tudom mi kell még, hogy jobbnak ismerd el...Igen, Messi aztan tenyleg jobb volt egyenileg mint CR
Leírtam legalább 3x, hogy én örülök CR bogyójának, és annak szurkoltam, hogy CR nyerje, az más kérdés, hogy a szubjektumot nélkülözve én Riberynek adtam volna.de tudod mit ennek se örülj,
Nem erőlködöm én semmin. Más a véleményem, és utálom a következetlenséget, amikor ezt látom arra felhívom a figyelmet.néha annyira próbálsz erőlködni ezzel a megmondó stílusoddal meg a pesszimizmusoddal, hogy már nekem rossz nézni,
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 20., hétfő 20:16
Jelenlévő fórumozók: 76 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem