OFF
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: OFF
Karórán (Casio) lehet üveglapot cserélni? Mert megkarcoltam véletlenül, és eléggé csúnyán néz így ki. És ha igen akkor borsos ára van?
- Ferencváros
Hát olyasmit tervezek. Áprilisba betöltöm a 18-at, akkor egyből kezdeném a ""C" típusú edzői, aztán lehet, hogy azzal már itt a szülővárosomba eltudnék helyezkedni egy Utánpótlás szakosztálynál, ha úgy alakul-faterom az egyik alapító tagBBarni írta:
Ferencváros:
Menedzser akarsz lenni?Remélem sok pénzed van(ha igen adj egy kicsit) és jó gyomrod!

Aztán TF, ha felvesznek, ha nem, akkor Egerben ugyan ez a szak. Aztán lesz ami lesz.
A Fradinál fogok egyértelműen kezdeni, aztán meglátjuk, hogy megy majd.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Megdöbbentően primitív jelszavakat használ a felhasználók sokasága - ez derült ki a SplashData számítógépes biztonsági cég adataiból. Eszerint az tavalyi év legnépszerűbb jelszava az "123456" számsor, de maga a "jelszó", vagyis a "password" is ott van mögötte a második helyen.

Lehet vallani kinek volt az első! (GT gondolom a City meccs után változtatta erre a jelszavát

Ferencváros:
Menedzser akarsz lenni?Remélem sok pénzed van(ha igen adj egy kicsit

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nyilván nem csak az írásbeli, a szóbelin is át kell menni, hogy megkapd az érettségit, aztán a kettőből kapsz egy százalékot, az a végleges, azzal számolj.

- Ferencváros
És itt csak az írásbeli számít? Szóbelinek van valami értéke?Pipita írta: Vagy összeadod két tetszőleges érettségi eredményed százalékát (nyilván azt a kettőt ami releváns az adott szakhoz) és a kapott összeget emgszorzod kettővel. Hogyha a kető közül valamelyik emelt érettségi, akkor hozzáadsz még 50-et, meg ha van nyelvvizsgád, akkor azt is hozzáadod (feltéve, hogy az emelt érettségi nem ebből a nyelvből van. középfokú 28, felső 40 pont)
Egyébként köszi

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
felvin van pontszámkalkulátor is,legalább is tavaly még voltIll. remélem azóta nem változtattak a rendszeren, mert amennyiben mégis, akkor tekintsd semmisnek az irásomat. De amúgy ezer százalék hogy a felvin ott van minden.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát ez elég szomorú, az osztályfőnöködet azért fizetik, hogy ezt elmagyarázza.
Ha még nem változtattak azóta:
Vagy összeadod két tetszőleges érettségi eredményed százalékát (nyilván azt a kettőt ami releváns az adott szakhoz) és a kapott összeget emgszorzod kettővel. Hogyha a kető közül valamelyik emelt érettségi, akkor hozzáadsz még 50-et, meg ha van nyelvvizsgád, akkor azt is hozzáadod (feltéve, hogy az emelt érettségi nem ebből a nyelvből van. középfokú 28, felső 40 pont)
Meg van egy másfajta változat is ahol a matek-magyar-töri-nyelv-választott tárgy 11-12. évvégi jegyeit kell összeadogatni, meg az érettségiket átlagolni, de ezt nem vágom mert ez engem nem érdekelt, úgyhogy ezt majd más elmagyarázza.
Ill. remélem azóta nem változtattak a rendszeren, mert amennyiben mégis, akkor tekintsd semmisnek az irásomat. De amúgy ezer százalék hogy a felvin ott van minden.
Ha még nem változtattak azóta:
Vagy összeadod két tetszőleges érettségi eredményed százalékát (nyilván azt a kettőt ami releváns az adott szakhoz) és a kapott összeget emgszorzod kettővel. Hogyha a kető közül valamelyik emelt érettségi, akkor hozzáadsz még 50-et, meg ha van nyelvvizsgád, akkor azt is hozzáadod (feltéve, hogy az emelt érettségi nem ebből a nyelvből van. középfokú 28, felső 40 pont)
Meg van egy másfajta változat is ahol a matek-magyar-töri-nyelv-választott tárgy 11-12. évvégi jegyeit kell összeadogatni, meg az érettségiket átlagolni, de ezt nem vágom mert ez engem nem érdekelt, úgyhogy ezt majd más elmagyarázza.

Ill. remélem azóta nem változtattak a rendszeren, mert amennyiben mégis, akkor tekintsd semmisnek az irásomat. De amúgy ezer százalék hogy a felvin ott van minden.
- Ferencváros
pheco írta:A felvi.hu-n biztos megtalálodSzerintem 200k körül mozog egy félév ott is.(BGF-en 230 volt a legutóbbi félév
)
köszi, nagy nehezen rátaláltam, igen, 198

Még egy kérdésem lenne. Jövőre fogok érettségizni,és komolyan egy tanár sem tudja szinte a suliba, hogy a pontszámítás, hogyan működik. 394 pontot kell elérnem a TF-hez, de azt hogyan lehet? Tehát az érettségik hány pontot érnek, vagy hogy kell számolni?
- Ferencváros
Valaki nem tudja esetleg, hogy hol tudom megnézni, hogy egy egyetemen mennyi az önköltséges, félévente?
konkrétan a TF-re gondolok sportszervező szakon, csak se honlapod, se szórólapon nem találok ilyesmit.
konkrétan a TF-re gondolok sportszervező szakon, csak se honlapod, se szórólapon nem találok ilyesmit.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
portillo írta:Nekünk van otthon hasonló, jó dolog főleg így télidőben. Sokkal jobb a saját bringán tekerni, mint valami szobabiciklin.Tádám írta:Hali,
van valakinek ilyesmi: http://webbicikli.hu/CSEPEL_SZOBATRENER_GORGOS ?
Benti kerékpár trainer, nem tudom, hogy milyet vegyek, meg mennyire éri meg.. a legolcsóbb 30.000 FT.
Ha valakinek van valami tapasztalata szívesen fogadom.![]()
Viszont konkrétan erről nem tudok nyilatkozni. Nekünk is valami hasonló van, és az ára is ekörül volt (igaz már 2-3 éve).
szerk.:
érdemes viszont sima gumikkal, és akár alárakni egy szőnyeget, mert viszonylag hangos tud lenni
Köszi. Igen, én is azért akarok ilyet venni, mert sokkal jobb a saját bringán tekerni. Láttam, hogy elég kicsi a hely rajta, így át kell raknom akkor a sima gumikat

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nekünk van otthon hasonló, jó dolog főleg így télidőben. Sokkal jobb a saját bringán tekerni, mint valami szobabiciklin.Tádám írta:Hali,
Benti kerékpár trainer, nem tudom, hogy milyet vegyek, meg mennyire éri meg.. a legolcsóbb 30.000 FT.
Ha valakinek van valami tapasztalata szívesen fogadom.![]()
Viszont konkrétan erről nem tudok nyilatkozni. Nekünk is valami hasonló van, és az ára is ekörül volt (igaz már 2-3 éve).
szerk.:
érdemes viszont sima gumikkal, és akár alárakni egy szőnyeget, mert viszonylag hangos tud lenni

Szégyen a kukás, de hasznos.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hali,
Ha valakinek van valami tapasztalata szívesen fogadom.
Ha valakinek van valami tapasztalata szívesen fogadom.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mindig ez jut rola eszembeRealista24 írta:Csillag Zoli - újra - akcióban

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema