hogy tudtal egy kommentbe ennyi marhasagot belerakni? te csak nezed a focit de nem latod

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 13., hétfő 13:43
hogy tudtal egy kommentbe ennyi marhasagot belerakni? te csak nezed a focit de nem latod
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 13:42
Erről néhányan a csapatból tudnának mesélni...RMCF: természetesen extrák nélkül. van már elég gombás kurva madridban :lol:
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 13., hétfő 13:35
2002 LyonGerr90 írta:Azért kemény ez a francia bajnokság:
2008 Lyon
2009 Marseille
2010 Bordeaux
2011 Lille
2012 Montpellier
2013 PSG
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 13., hétfő 13:31
Egyre csak nőnek az Atletico esélyeiRealista24 írta:Ha már a zsenikről beszélgetünk, Khedira ma már a többiekkel együtt edzett, játszhat a kupadöntőn!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 13., hétfő 13:05
na, látom kezded kapisgálni.hehe írta:minek nekünk az angol bohócliga legjobb tkp-ja, amikor itt van európa legjobb tkp-ja?
igen, özil
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 13., hétfő 12:55
minek nekünk az angol bohócliga legjobb tkp-ja, amikor itt van európa legjobb tkp-ja?Erti írta:Hát igen baj van az eszükkel, mert egy brazil bohócligában játszó fiatal tehetség helyett szívesebben látnák az angol bajnokság legjobb TKPját, aki a brazillal ellentétben már kész játékosLegkisebbtobi írta:az igen... ezekszerint a sapnyolok sem az eszukrol hiresek
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 13., hétfő 12:37
Egyre bizakodóbb vagyok. A spanyolok meg nem csak ebben vannak más véleményen mint én, hanem mindenben.A Real Madrid vezetősége bombaajánlattal kívánja Neymart a spanyol fővárosba csábítani. A klub vezetősége hat évre szóló szerződést, és évi nettó 10 millió eurót kínál a brazilok legnagyobb tehetségének kikiáltott játékosnak.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 13., hétfő 12:27
Hát igen baj van az eszükkel, mert egy brazil bohócligában játszó fiatal tehetség helyett szívesebben látnák az angol bajnokság legjobb TKPját, aki a brazillal ellentétben már kész játékosLegkisebbtobi írta:az igen... ezekszerint a sapnyolok sem az eszukrol hiresek
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 13., hétfő 11:38
viewtopic.php?f=12&t=81MorataMartin írta:OFF: Tudom, hogy nem ide tartozik, de valaki nem tudna linkelni egy olyan képet, amin Zidane és Cristiano Ronaldo és jó háttérképnek? Mindenhol kerestem már, de csak kisebb méretűeket találtam, ahol ketten vannak.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 13., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 13., hétfő 11:32
Megerősítette pedig, ahogy azt is, hogy leszarja a kérelmet, nem megy sehova. Majd most elmegy nyaralni, kiszellőzteti a fejét, aztán aláír egy hosszabbítást....elvileg Ferguson is megerősítette, bár ezt nagyon erősen kétlem. Csak rontanának az alkupozíción.
Mert elméletileg csak opciója van a folytatásra, a szerződése lejár most. Meg azért egy edző más tészta, mint egy játékos...Ha menni akar, akkor sokmindent nem lehet vele csinálni. Nem olyan, mint egy játékos, aki egy a 25ből. Ha az edző nem koncentrál eléggé a munkájára, akkor lehúzza az egész csapatot. Nem is nagyon votl még olyan, hogy egy edző menni akart valahova, aztán mégis maradnia kellett. Játékosokkal meg gyakran előfordul.Ancelotti sehol nem mondta, hogy a Realba akar jönni, ráadásul azt sem olvastam, hogy a PSG elégedetlen lenne vele, szóval nem látom be, miért engednék el.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 13., hétfő 11:25
Szezon közben nem is tehetné ezt. Viszont volt olyan nyilatkozata (ha nem újságírói agyszülemény volt), hogy boldog Párizsban, minden király, DE a Real Madrid hívására nagyon nehéz nemet mondani. Meg majd meglátja szezon végén, hogy mi lesz, nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő...stb. Ezek mind olyan dolgok, hogy egy intelligens ember dimplomatikusan így reagálja le azt, hogy hajlik a váltásra. Illetve ezeket azért már jó eséllyel szinte biztosra lehet venni, rengeteg különböző sajtóorgánum lehozta a hírt.Ancelotti sehol nem mondta, hogy a Realba akar jönni
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 13., hétfő 11:08
Ezt a Rooney dolgot én is megpróbálnám. Személy szerint nem hiszem, hogy Rooney lelép, mert bármennyire is utálják egymást Moyes-szal, azért Rooney már MU ikon, másrészt a MU egyik legjobbja, Moyesnak szüksége van rá, harmadrészt meg egy klub sok macerával járna Rooney számára, aki szerintem az MU-ból akar visszavonulni. 1-2 megnyert meccs, 1-2 rúgott gól, és minden rendben lesz köztük.lvileg Rooney átadólistára tetette magát a MU-nál
Ancelotti sehol nem mondta, hogy a Realba akar jönni, ráadásul azt sem olvastam, hogy a PSG elégedetlen lenne vele, szóval nem látom be, miért engednék el. Szóval nem teljesen elképzelhetetlen, hogy marad Ancelotti, ami nekünk jó hír, mert Benitezt leszámítva jobb edzők jöttek szóba a jó öreg Carlonál.Ancelotti meg mintha azt mondta volna tegnap, hogy folytatja a PSG-nél (ködösít persze szépen)
Neymar antipatikus ember számomra, és zsákbamacska. Én megértem, hogy sokan nem szimpatizálnak vele. Ráadásul az sem javít a megítélésén, hogy a Barcának már tövig benyalt párszor. Ha a 2 játékos jelenlegi szintjét nézem, akkor én is azt mondom, hogy Bale. De hosszútávon afelé hajlok, hogy Neymar jobb megoldás. Mint marketing, mint játék szempontból.Durva ez a 93% Bale-re...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 11:00
Igen. Emellett vannak saját írásaik is.Ez a DefensaCentral milyen szintű oldal? Mindenhonnan összeszedegetnek híreket?
A stat szerint Modric 15 percenként, Kedira pedig 16 percenként szerez egy labdát. Xabi Alonso pedig 8 percenként, ő 264nél jár.Az meg tudná valaki mondani, hogy ezt hány perc alatt érték el? Mert szerintem Modric jóval kevesebb játékperccel bír, mint Khedira, mégis több labdát szerzett..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 13., hétfő 10:58
Az meg tudná valaki mondani, hogy ezt hány perc alatt érték el? Mert szerintem Modric jóval kevesebb játékperccel bír, mint Khedira, mégis több labdát szerzett..hétfő, 10:27
A Marca statisztikája szerint Luka Modric 15 percenként szerez egy labdát, amivel felülmúlja Sami Khedirát. A horvát játékos neve mellé 139 labdaszerzés került eddig, míg a német középpályás csak 103-at szerzett.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 13., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 13., hétfő 10:45
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 13., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 13., hétfő 9:45
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem