Mi az hogy o ennel tobbet nem tehet?? Tehat egy jatekosnal ez a max? Ennel feljebb mar nincs? Van itt ket masik uriember, akik evrol evre megmutatjak, hogy mindig van feljebb.
Megnyert mindent a csapatával, mit tegyen még? Jól játszott, húzóember volt, nagy szerepe volt a sikerekben. Mi kell még? Ő nem fogja gólokban verni CR-t. Ne legyetek már telhetetlenek.
Jelenleg egy sérülésből visszatérő Balet lehet, hogy kiszorítana, nem tudom, ez mekkora dicsőségnek számít...
Igen a jelenlegi Balet kiszorítaná. A Tottenhames Bale-t nem biztos, de ha Bale nem tud játékban többet mutatni, mint jelenleg, akkor bármikor kiszorítaná.
ha többet tett volna, akkor övé lenne az aranylabda.
Még mit tegyen?
az viszont már kurvára számít, hogy fontos tétmeccseken és a szezon során végig ki mutatta a saját csapatában a jobb teljesítményt, főleg a sorsdöntő meccseken, ki volt a fontosabb a csapata számára: a győztes céronaldo, nincs is miről beszélni.
Ribery jó volt a fontos meccseken, CR eredményes volt a fontos meccseken. CR-nek az egész szezonban a 60 meccséből jó ha 15-ön elégedett voltam a játékával (de ezen meccsek nagy része is inkább októberben, novemberben volt), azon kívül csak a gólok voltak. CR a legfontosabb meccseken rúgott gólokat, de nem játszott jól.
Ribery ennek a fordítottja. Ő jól játszott, összességében jobb teljesítményt hozott a kulcsmeccseken, csak nem rúgott azokon annyi gólt.
semmilyen paraméterben nem jobb a francia.Nem gyorsabb.Pont rúgásböl nem hatékonyabb.Nem védekezik jobban.Talán annyi,hogy azt a fajta dönerbabos robotfeelinget jobban érzi a bayernba.De itt az sem menne.Összességében Bale szinte minden paraméterben jobb...és mégsem az igazi.Nekem.Ide.
Balhátvédként lehet jobban védekezett, de mivel jelenleg Bale nem védekezik, ezért jelenleg nem védekezik jobban Riberynél. Technikailag Ribery képzettebb, Bale sebességből, Ribery technikából cselez, míg a passzokban sokkal jobb, mint Bale, kis területen való játékban szintén.