Na és te Ronci aranylabdáját elcserélnéd Ribery triplájára? Elég ezt megválaszolni...Őszintén.. Elcserélnéd a tavalyi Riberyt a tavalyi Ronaldora? Elég ezt megválaszolni...
Jah és az aranylabdát nem a legjobb játékos kapjam, mert akkor megint Messi kaphatta volna. AZ aranylabdát az év legjobbja kapja.
Nagyon jó, hogy megint én vagyok a célpont, csakhogy én ilyen dolgokra szoktam felhívni mostanában a figyelmet, és ezért nem kedvelnek itt sokan:ez megint főleg egy ember miatt
Kb ilyen ellentmondásokkal van tele a fórum, amiket Toky leírt.de érdekes, hogy most azokkal a szövetségi kapitányokkal és csapatkapitányokkal érveltek, akiket korábban leamatőröztetek, és többen írtátok, hogy semmi közük a focihoz, meg minek szavaznak.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a díjat eredetileg a France Footbal által felkért hivatalos sportújságírók ítélték oda. Lehet takarózni nso-val, de ne a magyar sajtóból induljunk már ki, és hozzuk fel érvnek. Pláne akkor, amikor az újságíróknak van egy kiadott kritériumrendszere, amely mentén szavazniuk kell. Az most jobb, hogy (költői túlzás következik) Zimbabve szövetségi kapitánya rászavaz Messire, mert Ronaldo neki túl magas? A FIFA kontingensnek (túl azon, hogy saját országából származóra nem szavazhat) semmilyen szempontrendszere nincs. Nem a legjobbra szavaznak, hanem arra, akire éppen kedvük van.
Az meg valóban nem volt korrekt, hogy EB selejtezők utánra meghosszabbították a szavazást miután már egyszer lezárták. Ez tény.
Azt meg nagyon utálom, hogy itt kiraknak Ribery nyilatkozatokat, amik ugyan nem telitalálatok, de tavaly hasonló CR meg Real szimpatizáns nyilatkozatokra birkaként bólogatott a fórum 90%-a, most ugyanazért Ribery a sárga földig van ócsárolva. Gondolkodni kéne emberek! Én csak erre utaltam a legelső hsz-emmel, de most, hogy CR nyerte a bogyót, most már az aranylabdának hirtelen megint értéke lett sokak szerint... Ez a véleményváltozás a szomorú... Számomra ugyanúgy Messi bogyó az aranylabda még mindig, és akkor is az lenne, ha véletlenül Ribery jött volna ki győztesen. Ahhoz, hogy az aranylabda a foltot lemossa magáról, legalább 6-7 folyamatosan korrekt aranylabdának kell jönnie, nem egynek...