neymar-messi-deulofeu.
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
mondjuk ez olyan álom, mint nektek jövőre a KHÖD mentes csapat egy vidal-verratti-modric középpályával.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 14., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 13., hétfő 22:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 22:41
hát én meg az adott témára reflektáltam. mindegy, jó ötlet, hogy hagyjuk, mivel mindenki csak teóriákat gyárt.Még mindig ez a téma?Hát én csak reagáltam arra amit írtál...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 22:39
Még mindig ez a téma?Hát én csak reagáltam arra amit írtál...'shutterisland írta:de egyébként bírom, hogy még mindig ez a sláger, hogy messi nem állt be 4-0-nál.![]()
és hát az a baj, hogy valószínűleg idén már nem fog játszani, hogy leordítsa tellot vagy villát, így nem is lesz új téma.![]()
Dehogy is.Sérült volt és kész.Csak előtte 3 nappal,meg utánna három nappal nem volt az.Tehát...minden csoda 3 napig tart.R.M.C.F írta:Valószínű azért téma,mert egyre többen gondolják,hogy ennek/ezeknek más oka/okai vannak.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 13., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 22:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 22:24
Ezt nevezem én hozzáállásnak.Így van,minek is strapálja magát annak a 100ezer embernek,aki miatta ment ki szinte a meccsre.Meg annak a pár millió tv nézőnek aki odaült a képernyő elé.Hisz már minden mind1 volt.A tisztes búcsú meg csak idealista humbug.de itt a bayern ellen egyszerűen nem is lett volna értelme becserélni a félidőben, 4-0 volt összesítésben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 22:02
a betis ellen 2-2, psg ellen 0-1, a bilbao ellen 1-0 volt az állás, amikor becserélték a második félidőben.ha kellett mindig betették,ha égtek mindig sokat segített.....a BM ellen nem a sérülése miatt nem tették be sokak szerint,hanem hogy ne égjen mint a többi,hogy ő ne vegyen részt közvetlenül a libázásban
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 13., hétfő 20:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 12:42
Nem gondolom hogy ehhez Titonak vajhmi sok köze van."La Pulga" játszani akart,tehát játszott.Aztán nem bírta(vagy nem bírt érvényesülni,én nem tudom)aztán lement.lesliejr írta:Azok akik hetekig találgatták, hogy Messi miért nem játszott/kezdett nálunk sokszor, most választ adott.
70 percet bírt, labdába alig ért, volt kb 3 sprintje és kiújult a sérülése.
Azt nem értem, hogy minek erőltetjük már így év végén? Meg felküldjük szinte az alap kezdőt. Tito te egy nagy barom vagy. Messi-t most el kell küldeni nyaralni, pihenjen 2 hónapot szépen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 13., hétfő 12:24
ez lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy nem fiatalokkal teletűzdelt csapat nyomja már.El akarjátok érni a 100 pontot gondolom.
a spanyol válogatottak számára már rég kiadtam volna a pihit így a szezon utolsó meccseire, mivel a nyári szünetük nem lesz teljesen üres.Ha Messi elmehet nyaralni, akkor a csapat többi tagjának nem esik jól, mert ezek a meccsek a szezon végén bajnoki címmel zsebben már senkinek sem kellenek, főleg nem az alapkezdő játékosoknak.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 13., hétfő 10:56
Pont az ilyen szerencsétlen lúzer csapatnak szokott lenni szökőévente szerencséje az ilyen spanyol kupa döntőkben... Annyira lesajnálja őket mindenki, hogy én azért kicsit parázok, nehogy visszaüssön ez a dolog.Nincs még egy ekkora szerencsétlen csapat, mint a matracosok.
Annyiban védem Titot, hogy ez nem könnyű döntés. Ha Messi elmehet nyaralni, akkor a csapat többi tagjának nem esik jól, mert ezek a meccsek a szezon végén bajnoki címmel zsebben már senkinek sem kellenek, főleg nem az alapkezdő játékosoknak. Ez egy olyan kivételezés, ami visszaüthet. Másrészt ha Messi itt van, akkor meg játszania kell, mert az meg Messi megsértődésével jár. A legegyszerűbb az lenne, ha kiadnának egy hamis hírt, miszerint Messi sérült, és inkább Dél-Amerikában kezelik... Így a kecske is jól lakna, meg a káposzta is megmaradna.Messi-t most el kell küldeni nyaralni, pihenjen 2 hónapot szépen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 10:03
El akarjátok érni a 100 pontot gondolom.Azt nem értem, hogy minek erőltetjük már így év végén?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 13., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 12., vasárnap 20:58
szerinted miért adja oda a tárdadalom 99%-a már előre nektek a király kupát ?Nincs még egy ekkora szerencsétlen csapat, mint a matracosok.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 12., vasárnap 20:57
Hát Montoyát minimumlui írta:Lement Messi, Alves --> nyertünk--> jövőre Montoya, Deu kezdőbe...![]()
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem