életében nem játszott a fjorentínában.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 17:55
Nem,szerintem a fiorentinaba akkor Prandelli volt a vezér.Már ugye Vucinic kapcsán mondom ezt.Én azokra az időkre emlékszem.Kerlon írta:Prandelli alatt? Nem Spalletti? Amúgy nem értek egyet, mert volt jó pár csatár a keze alatt és se Vucinic, se Kvajarella, se Giovinco nem tudott érvényesülni. Llorrente meg a nehéz kezdés óta tökéletesen betölti a szerepét a csapatban és szórja a gólokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 16:38
Ez nem a serie "A" topic tudom,de ehhez annyit talán,hogy gondolom Conte is azokat a csatárokat kedveli inkább,akik birkóznak a védőkkel,megtartják,lefejelgetik a labdát,a baszk meg ilyen...a másik kettő meg inkább játsza a focit,ha jól emlékszem,Vucinic Prandelli alatt inkább szélső is volt...legalább is nem benn játszott a darálóba...hát lehet hogy ezért.Kerlon írta:ti láttátok kvajarellát mostanában játszani? vagy vucinicet? Llorrente szidva volt ezerrel itt még is lazán szorítja ki őket a Juveból.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 16:10
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. január 20., hétfő 15:47
Remy írta:Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.BBarni írta:Szerintem teljesen felesleges ilyen Quagliarella,Berbatov,Vucinic szintű embereket hozni!Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár, akkor meg felesleges, max félévre!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 20., hétfő 15:38
Bármennyire is unszimpatikus Costa jó lenne!Kinek örülnél?
Benteke jó lenne, de nem is azt írtam, hogy ne jöjjön télen csatár, hanem, hogy ilyen félmegoldások mint Quagliarella vagy Vucinic nem kellenek!Szerintem Remy is ez a kategória...Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 20., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 15:26
Jónan má' van ott egy Bendtner,nyáron mellé egy Helder Postiga oszt deal....Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron. :hmmm:
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 15:22
Ja, csak akkor megint megy egy év a kukába... mert Giroudra nem lehet építeni. Ki tudja mikor sérül le stb... kevés a csatár az Arsenalban. Remyt vagy Bentekét kéne most, ha nem sikerül, akkor Rooney a nyáron.BBarni írta:Szerintem teljesen felesleges ilyen Quagliarella,Berbatov,Vucinic szintű embereket hozni!Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár, akkor meg felesleges, max félévre!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 20., hétfő 15:20
Jogos, ebbe bele sem gondoltam eddig.Marci77 írta:(Amugy fals9esnek nem csak akkor hivjuk ha nincs elotte senki. Ha van elotte valaki nem jobb arnyek ek-nek vagy visszavont csatarnak hivni?Mondjuk Fifaban meg CF azaz Central Forward es jelen esetben Adebayor ST azaz Striker. Ez a Fals9es megnevezes lehet hogy csak engem zavar,ha nem ugy van rola szo mint a Barca eseteben. )
Kinek örülnél?BBarni írta:Nyáron úgy is kell egy igazi klasszis csatár
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 20., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 20., hétfő 14:51
Azert ne becsuld tul Q-t se. Birom,de nem lenne elorelepes Zsiru helyett,csak egy kicsivel.Viszont o meg itt van masfel eve. Ez csak felmegoldas. Egy jobb,es szerintem fiatalabb tamado kellene. Bar Q olcso lenne,leginkabb csak tavaszra kellene,jovore jo esetben csak csere lenne. Conte meg nem biztos hogy elengedi. Kell neki 5 csatar. Foleg hogy Gio nem sokat er,es Vucinic sincs formaban..messideco írta:Az árnyékék a megfelelő kifejezés szerintem is
Sziszi - Sagna,Kos,Merte,Monreal - Flamini,Ramsey- Cazorla,Özil,Podolski - QuagliarellaÁlom lenne
![]()
Plusz még ugye Verma, Arteta,Wilshere,Giroud,Ox,Gibbs,![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 14:34
Tanítsátok már meg Lenonnak,hogy kell megszeliditeni a labdát,mert úgy pattogott előtte,mint flipperben a golyó...GT37 írta:Az már más kérdésnmate írta:Mi az a lövés utána![]()
Egyébként utóbbi öt bajnokiján három góllal és két gólpasszal áll a kis dán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 20., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 20., hétfő 13:55
Nekem az a nyelvi problema kicsit santitott,de ha igaz akkor oke.GT37 írta:Most éppen sérült, azért nem játszik.BBeno írta:LAmelával mi lesz?
AVB elvileg azért nem játszatta mert nem tudott angolul a gyerek. de most már TS -nél is ugyanez a helyzet vagy cask ennyire flop vétel volt ?De elvileg nemsokára teljesen felépül, majd akkor meglátjuk, hogy áll hozzá Sherwood a dologhoz. Mindenesetre már lenyilatkozta, hogy Lamela baromi tehetséges játékos és nem akar megválni tőle - ez nem rossz jel.
Nagyon kíváncsi lennék amúgy, hogy mire menne Lamela Adebayor mellett/mögött, amolyan fals kilences-féle poszton.Egy próbát megérne.
Viszont aki egyelőre úgy tűnik, hogy kiszorult a rotációból, az Holtby, alig-alig kap lehetőséget Sherwood alatt, fontolgatja is, hogy visszatérjen a Schalkéba a szezon végéig. Szerintem ebben lenne ráció, játsszon csak minél többet, aztán hozzuk majd vissza, mert benne is van azért potenciál bőséggel.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 20., hétfő 13:35
Most éppen sérült, azért nem játszik.BBeno írta:LAmelával mi lesz?
AVB elvileg azért nem játszatta mert nem tudott angolul a gyerek. de most már TS -nél is ugyanez a helyzet vagy cask ennyire flop vétel volt ?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem