Matt009 írta:Most őszintén, azok az egyéni díjak kit érdekelnek? Nem a díjakra osztják az aranylabdát, hanem a teljesítményre.
Most jobb lett volna, ha azt mondom, hogy mivel ez egy egyéni dij, és konkrétan VILÁG szinten szavaztak a vállogatott trénerek és csapatkapitányok, és azok szerint meg magasan CR volt 2013 év legjobbja... Riberyt meg az ilyen nso szintű firkászok választották volna meg... Most akkor mi van?
cart írta:Jelenleg egy sérülésből visszatérő Balet lehet, hogy kiszorítana, nem tudom, ez mekkora dicsőségnek számít...
Köszönöm! Legalább nem kell leirnom...
wZoLee7 írta:én még mindig ott tartok, ha Khedira és DM is pályán lesz, és mind a ketten a kp-n, akkor ott értelmes támadást nem fogunk tudni vezetni...
DM most a kp-n SZERINTEM ideiglenes megoldás, mivel Isconál jobb védekezésben, és még viszonylag fekszik is neki, és mint azt Carló is mondta és mi is látjuk Isconak nem fekszik az a poszt. Khedira meg hát... Majd lesz valahogy

. Viszont olvasva Carló sajtótájékoztatóját nem lepődnék meg, ha Isco lenne Benzema cseréje, mert a kp DM-el stabilabnak tűnik, és szerintem most kicsit ő maga is kezd megnyugodni, hogy stabilabb a kp, mert amióta idejött ezt zongorázza... Nyáron jön Gündogan és lesz egy Alonso-Modric-Gündogan kp, DM meg vagy megy vagy marad cserének, rotálni, mert annak viszont azért jó na...