Akkor viszont bocs! 620-ra emlékeztem pedig, de akkor nem mondtam semmit!dodi írta:rosszul hallod. a wp8-as lumiák már bőven jók, 520-astól kezdve.Géci írta:Nekem 800 van, de úgy hallom, hogy azt annyira még nem találták el.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 21:58
Akkor viszont bocs! 620-ra emlékeztem pedig, de akkor nem mondtam semmit!dodi írta:rosszul hallod. a wp8-as lumiák már bőven jók, 520-astól kezdve.Géci írta:Nekem 800 van, de úgy hallom, hogy azt annyira még nem találták el.
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. január 20., hétfő 21:37
rosszul hallod. a wp8-as lumiák már bőven jók, 520-astól kezdve.Géci írta:Nekem 800 van, de úgy hallom, hogy azt annyira még nem találták el.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 18:21
Nekem 800 van, de úgy hallom, hogy azt annyira még nem találták el. Az enyém se mindig remekel, de ahogy hallom az új Lumiák bitang jók (925,1025). Szerintem, ha tud annyiból venni egy jó Sonyt akkor inkább azt.pheco írta:Esetleg Nokia Lumia 625(ha jól tudom 60k körül mozog)kelemen.istvan írta:Srácok,egy hölgy ismerősöm megkért,hogy segítsek neki telefonvásárlásban. Csak kíváncsiságból,ti milyen készüléket vennétek 65 ezer forintig?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 20., hétfő 18:14
Esetleg Nokia Lumia 625(ha jól tudom 60k körül mozog)kelemen.istvan írta:Srácok,egy hölgy ismerősöm megkért,hogy segítsek neki telefonvásárlásban. Csak kíváncsiságból,ti milyen készüléket vennétek 65 ezer forintig?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 18:07
Xperia V vagy L. Esetleg Galaxy S2.kelemen.istvan írta:Srácok,egy hölgy ismerősöm megkért,hogy segítsek neki telefonvásárlásban. Csak kíváncsiságból,ti milyen készüléket vennétek 65 ezer forintig?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. január 20., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 15:11
ahhoz kell venni egy 120 centis tévét is, máris nem éri meg.Amennyiben csak játszanál a gépen, akkor nem lenne jobb megoldás egy konzol?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 20., hétfő 15:10
Tibi09 írta:
Amennyiben csak játszanál a gépen, akkor nem lenne jobb megoldás egy konzol?
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. január 20., hétfő 14:48
Amennyiben csak játszanál a gépen, akkor nem lenne jobb megoldás egy konzol?csababarca írta:Sziasztok.
Laptop vs PC kérdésben szeretnék tanácsokat kérni.
Van egy laptopom, ősszel tervezem lecserélni,5 éves, és játékra is használtam eddig,de már az idei játékokat nem vitte, (nba 2k13, PES 13 még szépen fut rajta.)
Na már most az jutott eszembe, hogy nem úszom e meg olcsóbban, ha a mostani laptopomat megtartom,és helyette beszerzek otthonra egy olyan PC-t,ami azért kb 3 évig futtatja a játékokat. Mondjuk CoD sorozat legújabb részeit 2-3 évig, PES újabb részét, NBA 2k sorozat új részeit.
Mennyiben állna meg egy ilyen PC? Mert laptopnál néztem,olyan 160-170ért lehet már korrektet kapni,ami valószínűleg jó játékra is.
De ha ennél lényegesebben olcsóbb összerakni egy PC-t játékra, akkor ezt választanám, a mostani laptopot meg megtartanám netezésre meg egyéb dolgokra.
Vélemények? esetleg PC ajánlások!
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 20., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 20., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. január 20., hétfő 13:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 13:27
senki nem mondta, hogy fizetni kell, vannak más megoldások isiPhone is jó telefon, jó HW, SW, csak egyszerűen nem vagyok hajlandó 200 € felárat fizetni egy szaros almalogóért. Semmi más bajom nincs vele.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 20., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 20., hétfő 13:23
Én pont fordítva tolomhehe írta:úgyhogy eladtam a picsába és vettem egy iphone-t okosba. most boldog vagyok, tudok már aludni is, az androidot már csak tableten tudom elviselni
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 20., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. január 20., hétfő 12:31
peadani írta:Segítség kéne.HTC Wildfire s telefonomra feltettem az IGO-t.Ez egy mappából illetve egy apk fájlból áll(külön vannak mindegyiket felmásoltam a memória kártyára).Telepítettem az apk fájlt de amikor elindítom magát az IGO-t akkor ezt írja ki: iGO can not be installed IOException:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/libigo_jni.so:No space left on device. Mi lehet a baj? Előre is köszi.
Azt írja nincs elég helyed magán a teló memóriáján, mert ugy tudom ezt nem tudod sd-re telepíteni. Javítsatok, ha ez nem így van.No space left on device.
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. január 20., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. január 13., hétfő 13:35
Nagyon patent,bár eleinte nem állt rá a kezem az írásnál ,de megszoktam illetve ez legyen a legnagyobb gondpheco írta:Így pár nap használat után mi a véleményed róla?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem