Teljesen mindegy,ha visszatér,ha nem,a brazil akkor is kilóg sajnos...valószínűséggel Casemiró is, ha Khedira visszatér... :hmmm:

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 16:31
Teljesen mindegy,ha visszatér,ha nem,a brazil akkor is kilóg sajnos...valószínűséggel Casemiró is, ha Khedira visszatér... :hmmm:
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 15:50
Ezt a részt kiragadtam, mert még a végén az lesz amit itt sokan már pedzegetünk, és Isco hamis kilencesként lesz nyomatva. DM ide vagy oda, de védekezésben jobban kiveszi a részét mint Isco ki tudja venni. Ha meg Illarrát teszed oda akkor meg túl defenzív az egész. DM most ott jól muzsikál, de ott egy jó formában lévő Gündogan aranyat fog érni! Ismét ott tartunk, hogy Morata kilóg a rendszerből, de nagy valószínűséggel Casemiró is, ha Khedira visszatér...Ez a szisztéma több nehézséget okoz Isco számára; tud játszani Di María és Modric helyén is, azonban azokon a posztokon nem érzi magát olyan jól, mint a hamis kilences helyén, ami hasonló Benzema pozíciójához. Meglátjuk még mi lesz holnap.”
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 15:22
A mondás szerint,csak a hülyéket szokták sajnálni....nem érdemelte volna meg.Ez ilyen egyszerű.Ha csak azt veszem,hogy ha pl a realba játszana,jelen helyzetben beférne e a csapatba,azt kell mondjam nem....és ez nem túlzás.Se Ronaldot,se Balet nem tudná kiszorítani,más posztra meg nem alkalmas...ennyit erről.Én talán abban a pillanatban sajnáltam, amíkor kimondták Cristiano nevét a gálán... És ha normálisan nyilatkozott volna előtte, utána, elismerte volna a másikat, akkor sajnálnám is.. de így nem...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 15:16
wZoLee7 írta:szegény ember...talán egy hangyafsznyit sajnálnám ha nem sírna minden nap egy kicsit
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 20., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 20., hétfő 15:08
Én ilyet nem mondtam, mit hazudozik össze-vissza?Ribéry: “Cristiano győzelmében politikai okok is közrejátszottak. Én megnyertem mindent, úgy csapat- mint egyéni szinten. Ronaldo semmit nem nyert 2013-ban. Nem vagyok szomorú de azért ez szívfájdító. Félreértés ne essék, büszke vagyok a teljesítményemre, de megérdemeltem volna ezt a díjat, mindenki ezt mondta.
A Bayernnel 5 kupát nyertünk, történelmet írtunk, ki csinálta ezt meg korábban? A FIFA Év Csapatában nem értem, miért nincs ott például Götze vagy Lewandowski…
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 20., hétfő 13:41
Hát bmeg akkor csináltasson magának egyet,aztán nézegesse magát a tükör előtt,megteheti,van rávalója...hehe írta:szegény ribéry mit összerinyál már, mert nem kapta meg a Politikai Aranylabdát
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 20., hétfő 13:28
aranylabda topicba be is írtam mielőtt lezárták, h nevetséges a faszi és ezért is örülök, h nem nyerte meg, mert amiket lesír az vicc.hehe írta:szegény ribéry mit összerinyál már, mert nem kapta meg a Politikai Aranylabdát
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 20., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 20., hétfő 11:44
Szerintem ne is legyen.csabi87 írta:Olyat várhatunk,hogy sororzatban játszon a csapat 3 vagy 4 meccset otthol.
Olyan nem lesz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 20., hétfő 11:12
nézd meg Ronci mit utazott össze az utóbbi 3-4 hétben.csabi87 írta:Olyat várhatunk,hogy sororzatban játszon a csapat 3 vagy 4 meccset otthol.
Olyan nem lesz.
Ez szerintem amúgy nagyon gáz,januárban végig utazza a csapat egész Spanyolországot.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 20., hétfő 11:09
Én néztem a naptárat és ilyet nem nagyon találtam...Bár lehet én nem figyeltem oda rendesen.19 meccset játszik mindenki otthon és idegenben is, szóval ha most többet játszunk idegenben ez visszafog ütni a hazai meccsekre. Így lesz olyan is hogy zsinórban 3-4 hazai meccsünk lesz.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 20., hétfő 10:56
Nem a bajnokságban van zsinórban 3-4 meccsünk idegenben.Hawer írta:19 meccset játszik mindenki otthon és idegenben is, szóval ha most többet játszunk idegenben ez visszafog ütni a hazai meccsekre. Így lesz olyan is hogy zsinórban 3-4 hazai meccsünk lesz.csabi87 írta:Olyat várhatunk,hogy sororzatban játszon a csapat 3 vagy 4 meccset otthol.
Olyan nem lesz.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. január 20., hétfő 10:50
19 meccset játszik mindenki otthon és idegenben is, szóval ha most többet játszunk idegenben ez visszafog ütni a hazai meccsekre. Így lesz olyan is hogy zsinórban 3-4 hazai meccsünk lesz.csabi87 írta:Olyat várhatunk,hogy sororzatban játszon a csapat 3 vagy 4 meccset otthol.
Olyan nem lesz.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 20., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. január 20., hétfő 9:43
Azt passzolom de idegenben 26 míg hazai pályán 24 pontot szereztünk és gólt is csak kettővel kevesebbet lövünk idegenben.Toti írta:aztakurva, csak most nezem, 10 napon belul most jon zsinorban a 4. idegenbeli tetmeccsunk.
volt mar ilyen?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 20., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 20., hétfő 7:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 20., hétfő 7:07
Biztos csak töri a spanyoltotwZoLee7 írta:Carlo ez nem párizs hogy beborozva adjunk interjúkat
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem