Bekategórizálhatatlan a Movie 43. Azt nagyon ajánlom

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 20:50
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. január 20., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 20., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 20., hétfő 16:28
majd lefejez Macleod ezértRemy írta:Hegylakó
Igen...eddig ez kimaradt... de talán nem is annyira nagy baj, mert ez most nem tudott annyira átjönni, mint a legtöbb 80-as évekbeli film. Nem kapott el a hangulat, de azért azt sem mondom hogy rossz volt. 6,5/10
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 10:08
Mivel sajnos nem láttam minden filmet tőle, ezért egy top 5 így nézne ki nálam:Remy írta:TOP 10 Martin Scorsese film
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 9:23
Nincs ezzel semmi baj, vállalom is a dolgot, viszont a kritika nem feltétlenül takarja a filmelemzést, azaz ahogy említed "oldalakat" kéne írni a filmről, hogy belőlem mégis mit vált ki stb. Egyrészt nem lehet minden filmről így írni, pl. tegnap megnéztem a Frankenstein-teóriája című "remekművet" erről igazából csak "sablonosan" lehet írni. Itt nincsenek mély gondolatok stb.sentry írta:Remy!
Mikor elemzel már egy filmet? Sajnos engem még mindig nem elégítenek ki az írásaid. Olyan, mintha egy végzős általános iskolás írná. Semmiről nem szól, csak egy kis sablonos balbla. Szívesen olvasnék egy több oldalas elemzést, hogy te mit látsz a filmben, neked mit mond, mi a véleményed arról a témáról, mi tetszett a filmben, mi volt rossz stb.
Remélem nem támadásnak veszed, hanem kritikának és mivel írsz, és mindig becopypastezod ide így vállalnod is kell az ilyen jellegű "kritikákat". Ez eddig 0. Szerintem.
Légdeszka? Zseniális találmány, 2 év és már nekünk is leszmessideco írta:Vissza a jövőbe 2
Lényegesen jobban tetszett, mint az első rész, persze az első részre való utalások is jók voltak, meg a 15-ös évi jóslások is nevetségesnek hatnak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 20., hétfő 0:58
Persze, csak jobban szeretem. Tom Hankstől néha falnak tudnék menni, a karakterrel meg még rádob egy lapáttalFaust írta:Szerintem összehasonlíthatatlan.![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 0:58
Többet nem jövök...nmate írta:Kapcsolat jobb film, mint a Forrest Gump. Now fuck me, right?
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 20., hétfő 0:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 20., hétfő 0:53
nmate írta:Kapcsolat jobb film, mint a Forrest Gump. Now fuck me, right?
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. január 20., hétfő 0:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 0:42
én semmi rosszat nem mondok, csak...nmate írta:Kapcsolat jobb film, mint a Forrest Gump. Now fuck me, right?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 20., hétfő 0:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 0:34
Én is nagyon bírom őt. Nem is rossz ötlet, lehet, hogy összedobok róla is egy toplistát.Sierra írta:Robert Zemeckistől.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 20., hétfő 0:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 0:29
Vártam, hogy reagálj ráSierra írta:
Nálam kb ez lenne a sorrend:
10. Dühöngő bika
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 20., hétfő 0:25
A filmekkel egyetértek, egyértelműen ezek a legjobb filmjei, bár én a Hugot kivenném és helyette beraknám a New York bandáit.Remy írta:TOP 10 Martin Scorsese film
A sorrend miatt lehet savazni, de tény, hogy nem lehet összeállítani olyan sorrendet, ami mindenkinek jó lenne. Sok zseniális filmet köszönhetünk neki.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 20., hétfő 0:05
Majd egyszer beírok egy teljes évi listát, kevés hulladékot fog tartalmazni... (Amelyekre tisztán emlékszek: Evil Dead 1. - 1/10, Náci zombik 1. - 2/10.)sentry írta:Engem az csapot pofán, hogy te is darálod évente a 300-400 filmet, és ilyen alapfilmet meg csak most látsz. Kíváncsi lennék abból az évi 300 filmből mennyi hulladék film. Nah azok helyett nézzél normális filmeket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 20., hétfő 0:04
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem