az igen... ezekszerint a sapnyolok sem az eszukrol hiresekflori írta:ezt azért úgy beraknám ide.![]()
![]()
http://www.as.com/encuestas/encuesta/FUTBOL-18054
neymar v bale

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 13., hétfő 9:44
az igen... ezekszerint a sapnyolok sem az eszukrol hiresekflori írta:ezt azért úgy beraknám ide.![]()
![]()
http://www.as.com/encuestas/encuesta/FUTBOL-18054
neymar v bale
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 9:39
Sérült.Amugy rövidhírekhez: Arbeloa sérült, vagy José rájött mekkora flop mostanság, vagy vele is összeveszett, vagy mi a fene van?
Takarodj
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 13., hétfő 9:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 13., hétfő 9:37
Nem semmi, nem semmi. A PSG készülhet a kudarcokra eztán, a hírek szerint Mancini válthatja AncelottitBBeno írta:PSG -hez pedig:
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 13., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 13., hétfő 8:07
hogy tudtal egy kommentbe ennyi marhasagot belerakni? te csak nezed a focit de nem latodrealfan91 írta:Wenger?Csabi írta:ja, ő jöhetne is wengerrel egy pakkban. wilshiret el tudnám így modric mellett viselni. de hát ez úgysem lesz.Az az ember, egy teljesen jó keretből nem tud semmit csinálni az Arsenalnál idén. Meg amúgy is örökvesztes Arsenalnál edző már hány éve, nem is értem. Mit nyertek azok ez idő alatt? Tapasztalatot?
Tudom, egy bajnokságot meg még 1-2 szirszar kupát biztos. Wilshere meg nagyon jó kis kp. Kérdés, hogy mi van a sérülésével, meg a sérülékenységével. Persze, most már visszatért, de ha idejönne pl. és lerúgnák egy évre nem lenne olyan vicces.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 13., hétfő 8:06
Nekem 8 millió rémlik, amúgy igen, így van. Opciós jognak hívják. Dani pedig remélhetőleg örömmel tér vissza nevelő egyesületébe, és a világ (egyik?) legnagyobb klubjába.nmate írta:Ja, és valahogy úgy van, hogy ha 6-7 millát leteszünk akkor már csak Danielen múlik a dolog?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 13., hétfő 8:00
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 13., hétfő 2:59
Wenger?Csabi írta:ja, ő jöhetne is wengerrel egy pakkban. wilshiret el tudnám így modric mellett viselni. de hát ez úgysem lesz.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 22:30
A színészkedés undorító, de azt már megértem, hogy kisebb sérülésekkel is inkább lemennek a pályáról, minthogy kockáztassák a komolyabb bajt. Szerintem, aki sérülten játszik az nem hősies, hanem felelőtlen.Realista24 írta:Nézd, két dolog az, hogy félted a lábad, vagy Dani Alves vagy Di María módjára színészkedsz, amikor el sem talált semmi.De nézd csak meg Kakát, egy kikezeletlen sérülés törte ketté a karrierjét. Persze divatosabb azt mondani, hogy a Real tehet róla, de tudjuk az igazságot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 22:25
Nézd, két dolog az, hogy félted a lábad, vagy Dani Alves vagy Di María módjára színészkedsz, amikor el sem talált semmi.De nézd csak meg Kakát, egy kikezeletlen sérülés törte ketté a karrierjét. Persze divatosabb azt mondani, hogy a Real tehet róla, de tudjuk az igazságot.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 22:23
Tudod, hogy nem így értettem. De nézd csak meg Kakát, egy kikezeletlen sérülés törte ketté a karrierjét. Persze divatosabb azt mondani, hogy a Real tehet róla, de tudjuk az igazságot.hehe írta:az nba-ben biztos a szépségre fizetnek.Azért én megértem, hogy féltik a testüket, az a munkaeszközük.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 22:13
az nba-ben biztos a szépségre fizetnek.Azért én megértem, hogy féltik a testüket, az a munkaeszközük.
hát szted én 4-5 eurocentekről beszélek?Realista24 írta:Ahhoz drasztikus pénzbüntetés kéne. Én 3-10 meccsekről tiltanám el őket.utólag pénzbüntetném keményen az összeset.
pár hét alatt tökéletes tündérek futkorásznának a pályákon.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 12., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 22:11
Ahhoz drasztikus pénzbüntetés kéne. Én 3-10 meccsekről tiltanám el őket.utólag pénzbüntetném keményen az összeset.
pár hét alatt tökéletes tündérek futkorásznának a pályákon.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 22:11
Azért én megértem, hogy féltik a testüket, az a munkaeszközük.hehe írta:amúgy mondanám hogy milyen puhány senkik a focisták, de mindenki tudja, aki nyitott szemmel jár.
david lee a spurs ellen szakadt csípő hajlítóizommal játszik (torn hip flexor, nemtom jó-e magyarul), úgyhogy csak röhögni tudok ezen a sok kis köcsögön ahogy fetrengenek mert megrúgták őket...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 22:10
undorító.R.M.C.F írta:hehe írta:amúgy mondanám hogy milyen puhány senkik a focisták, de mindenki tudja, aki nyitott szemmel jár.
david lee a spurs ellen szakadt csípő hajlítóizommal játszik (torn hip flexor, nemtom jó-e magyarul), úgyhogy csak röhögni tudok ezen a sok kis köcsögön ahogy fetrengenek mert megrúgták őket...
Azért azt számítsd bele,hogy a nagy része az sima rájátszás,hogy a másik sárgát kapjon,vagy pirosat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 22:00
hehe írta:amúgy mondanám hogy milyen puhány senkik a focisták, de mindenki tudja, aki nyitott szemmel jár.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 21:53
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem