Bár nem annyira, mint Cech.

Bentaleb egyébként hihetetlen, tegnap is 91%-os pontossággal passzolt, emellett pedig 10 szerelése volt, ami magasan a legtöbb a mezőnyben. És még csak 19 éves.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 20., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 20., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 19., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 19., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 19., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 19., vasárnap 18:54
nem én vagyok a hibás, hanem az álkohólillett volna nézni néha a meccseinket fityesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 19., vasárnap 18:48
illett volna nézni néha a meccseinket fityesz.hehe írta:hát maximum pszichológiában, de nem fotballban.a legkomolyabb munkát ő végezte az elmúlt 10 évben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 19., vasárnap 18:47
a divatból szarozàst általánosságban irtam. a bekkelés nem ilyen ....itt nem volt bekkelés.morientes írta:Na helyben vagyunk...leírom a véleményem,meg ahogy én látom,akkor egyből szarozom....divatból...az hogy kva rossz szót nem írtam róla,az meg ugye kit érdekel...mert nem bántottam egy szóval sem.Na mindegy,befejezem.Felesleges szócséplés csak az egész úgy is.semmi köze nem volt itt semmi bekkeléshez. csak divat szarozni valótlanul.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 19., vasárnap 18:45
hát maximum pszichológiában, de nem fotballban.a legkomolyabb munkát ő végezte az elmúlt 10 évben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 18:41
Na helyben vagyunk...leírom a véleményem,meg ahogy én látom,akkor egyből szarozom....divatból...az hogy kva rossz szót nem írtam róla,az meg ugye kit érdekel...mert nem bántottam egy szóval sem.Na mindegy,befejezem.Felesleges szócséplés csak az egész úgy is.semmi köze nem volt itt semmi bekkeléshez. csak divat szarozni valótlanul.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 19., vasárnap 18:38
a legkomolyabb munkát ő végezte az elmúlt 10 évben.hehe írta:szerintem hozzuk vissza a világ legjobb edzőjétsemmi köze nem volt itt semmi bekkeléshez. csak divat szarozni valótlanul.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 19., vasárnap 18:35
szerintem hozzuk vissza a világ legjobb edzőjétsemmi köze nem volt itt semmi bekkeléshez. csak divat szarozni valótlanul.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 19., vasárnap 18:32
semmi köze nem volt itt semmi bekkeléshez. csak divat szarozni valótlanul.morientes írta:Nem dehogy...én láttam rosszul...rászögelték a manchestert a kapujukra...elnézést hogy ennyire vak vagyok...csak hát a kor...sajnos.nem bekkeltek egy percet sem szándékosan. a mu szokatlan erősen bekezdett. meglepetés volt. de hogy a puzzle jó legyen....akkor bekkeltek. látjuk. sőt végig bekkelnek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 18:30
Nem dehogy...én láttam rosszul...rászögelték a manchestert a kapujukra...elnézést hogy ennyire vak vagyok...csak hát a kor...sajnos.nem bekkeltek egy percet sem szándékosan. a mu szokatlan erősen bekezdett. meglepetés volt. de hogy a puzzle jó legyen....akkor bekkeltek. látjuk. sőt végig bekkelnek.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. január 19., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 19., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 19., vasárnap 18:26
nem bekkeltek egy percet sem szándékosan. a mu szokatlan erősen bekezdett. meglepetés volt. de hogy a puzzle jó legyen....akkor bekkeltek. látjuk. sőt végig bekkelnek.morientes írta:Az első félidő nagyrészében bekkeltek is,az első 20 percben 70% fölött volt a labdabirtoklás,a MU-nál,de mondjuk ezt már hajlandó vagy elfelejteni mert nem illik bele a puzzle-ba...R.M.C.F írta:tovább bekkelnek. elejétől csak a bekkelés.![]()
Ez már változott,de mikor azt írtam bekkelnek,akkor bekkeltek is.Ha tetszik,ha nem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 19., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 19., vasárnap 18:21
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem