Melyikért,a Gerd vagy az Andy?Realista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 16:21
Melyikért,a Gerd vagy az Andy?Realista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 19., vasárnap 16:14
Most miért, lenne nekünk is egy pedronksentry írta: Tudom, hogy kacsa. De annyira rühellem azt a gyereket, hogy ha megvennénk, biztos vagyok benne hogy csuklana az egész vezetőség nagyszülőkkel együtt, míg az a falábú túlsztárolt m_jom nálunk focizna. Meccset sem néznék.![]()
Kevés focistát rühellek annyira mint őt.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 19., vasárnap 16:01
Tudom, hogy kacsa. De annyira rühellem azt a gyereket, hogy ha megvennénk, biztos vagyok benne hogy csuklana az egész vezetőség nagyszülőkkel együtt, míg az a falábú túlsztárolt m_jom nálunk focizna. Meccset sem néznék.Realista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 19., vasárnap 16:00
Most miért? A Bild egy szavahihető és megbízható lapnmate írta:Azt hittem a nap kacsája, hogy a Spurs rászáll Reusra, de nem, ez nyert
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 19., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 19., vasárnap 15:55
nagy kacsa, de évszázad égése lenne ha igaz volnaRealista24 írta:Hoppá, Müllerért 45 milliót rakunk le az asztalra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 19., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 19., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 19., vasárnap 13:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 18., szombat 21:25
Köszi,de reálisan látom,ha ezt nem sikerült látnod itt évek alatt,akkor nem is voltál itt.csak szeretném, ha végre pl RMCF is reálisan látná (persze tudom, ő mindig úgy látja), hogy ez az ember messze nem ért ennyi pénzt, és sosem fog annyi pluszt adni a csapatnak és nem lesz annyira húzóember, amennyire az ára és a hype-ja predesztinálná.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 18., szombat 21:08
Addig élvezd ki a helyzetet míg tudod, mert ugyanúgy lesz, mint Modric. Nem mondom, hogy a legendák közé fogjuk sorolni, de hogy emlékezetes lesz az biztos.hehe írta:Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.![]()
érdekes módon pont amikor a legjobb formában kéne lennie, élete álmánál, nagy lehetőségénél, egy nagy klubnál, akkor a legszarabb.![]()
persze lesz ez még jobb biztos, de akkor sem fekszik neki a latin foci, akárki akármit mond.
kíváncsian várom, de hogy korszakos real-legenda vagy világ legjobbjai közé bekerülő ember lenne valaha is, azt kétlem. sok a hiányosság.
100 millió.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 19:45
Ezt már akkor pedzegettem mikor még ide se jött...De lehet hogy majd végül is ő lesz az új Steve Macca...mit lehet mit tudni...persze lesz ez még jobb biztos, de akkor sem fekszik neki a latin foci, akárki akármit mond.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 19:44
tavasz vanno offense, de 3 hete még nagyban azt mondogattad, hogy tavaszig nem ítélkezel róla. mi ez a nagy fordulat?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 18., szombat 19:41
Azt mondtam, hogy Lyon szint.Jelenleg a Lyon 10.Egy City szurkoló szerint nyilván hülyeség a nevelés, de a Benzemaért kifizetett összeg és a Morata kinevelésének költségei és ezeknek a megtérülése között igen nagy különbség van.Benzema ára Ft-ban kb.10 milliárd forint volt, ennyi pénzből nem egy Moratat, hanem Soldadot, Matat, Javi Garciat és még min.50 játékost kineveltek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 18., szombat 19:22
no offense, de 3 hete még nagyban azt mondogattad, hogy tavaszig nem ítélkezel róla. mi ez a nagy fordulat?hehe írta:Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.![]()
érdekes módon pont amikor a legjobb formában kéne lennie, élete álmánál, nagy lehetőségénél, egy nagy klubnál, akkor a legszarabb.![]()
persze lesz ez még jobb biztos, de akkor sem fekszik neki a latin foci, akárki akármit mond.
kíváncsian várom, de hogy korszakos real-legenda vagy világ legjobbjai közé bekerülő ember lenne valaha is, azt kétlem. sok a hiányosság.
100 millió.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 18., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 18:49
Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 18., szombat 18:24
De játékban nem lesz ennél több. Szomorú, de ez van.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 18., szombat 18:18
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem