Egyetértek. ÉN is igy látom,látni merre indult el az edző,még nem 100-as a csapat,de látni mi az elképzelése. Dm helyére(modric) és jobbra khedira helyére kellene egy komoly arc...és szopatás lenne 1000-el.oroszisti írta:Hát nem tudom , ti hogy vagytok vele , de nekem tetszett a meccs. Bár a vége nagyon gyenge lett...
Úgy tűnik Ancelotti , végre megtalálta a helyes utat. A védekezés meccsről meccsre jobb és ez nagyban köszönhető a 4-3-3nak . És többek között Di Maríanak . Akár mennyire utálom a fickót , nagy feladat fog ráhárulni a tavasszal. Viszont ez , hogy Di Maríával így műlödik a középpálya , rávilágít arra , amit mondtam és sokan mások is , hogy Khedira szerepét bárki el tudja végezni , akinek jó a munkabírása. Képzeljük el , ha így működik Maríával a középpálya mi lenne Vidallal,Yayaval,Pogbával vagy Gündogannal.
Negatívum ,hogy Isco ezzel igencsak megszívta. Bár úgy gondoltam hogy fals 9-esnek beválhat , az utóbbi 2 mérkőzésen úgy tűnt nem. + Benzema is kezd magára találni(nem akarom elszólni magam).
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított.![]()
Ahogy lejött Di María és bejött helyette Xabi , szanaszét futottak minket a középpályán , nagyon gyenge lett a védelmünk is . Ezért volt ekkora szenvedés az utolsó 15 perc .
Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért.![]()
Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném![]()
Jó meccs volt , látom a fejlődést , elindultunk valamerre . Remélem folytatódik is
Ja és ha már nem tudom elküldeni , még Balet megemlíteném , hogy nagyon szürkének tűnik , nem lehet összehasonlítani Di Maríával , mi lesz ha formába kerül ... Ragad hozzá a labda, van agya és két lába . Hihetetlen mennyivel jobban működik a támadó játék vele , mint Di Maríával szélen .
Ikernek szép megmozdulásai voltak,bravo.....
Marcelo eléggé visszaesett(pont múlktkor irtam hogy fejlődött

Bale 130 milláért többet is lehetne játékba,minden labdaérintésére az az érzésem,mintha épp akkor állt volna be,a jobb oldalt még mindig nem használjuk......
Benzema ma jobbak akart mint szokott,ez a helyes út.....
elmegyek,iszom egy kávét,megfésülködöm és lefekszem.