Wenger?Csabi írta:ja, ő jöhetne is wengerrel egy pakkban. wilshiret el tudnám így modric mellett viselni. de hát ez úgysem lesz.

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 13., hétfő 2:59
Wenger?Csabi írta:ja, ő jöhetne is wengerrel egy pakkban. wilshiret el tudnám így modric mellett viselni. de hát ez úgysem lesz.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 22:30
A színészkedés undorító, de azt már megértem, hogy kisebb sérülésekkel is inkább lemennek a pályáról, minthogy kockáztassák a komolyabb bajt. Szerintem, aki sérülten játszik az nem hősies, hanem felelőtlen.Realista24 írta:Nézd, két dolog az, hogy félted a lábad, vagy Dani Alves vagy Di María módjára színészkedsz, amikor el sem talált semmi.De nézd csak meg Kakát, egy kikezeletlen sérülés törte ketté a karrierjét. Persze divatosabb azt mondani, hogy a Real tehet róla, de tudjuk az igazságot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 22:25
Nézd, két dolog az, hogy félted a lábad, vagy Dani Alves vagy Di María módjára színészkedsz, amikor el sem talált semmi.De nézd csak meg Kakát, egy kikezeletlen sérülés törte ketté a karrierjét. Persze divatosabb azt mondani, hogy a Real tehet róla, de tudjuk az igazságot.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 22:23
Tudod, hogy nem így értettem. De nézd csak meg Kakát, egy kikezeletlen sérülés törte ketté a karrierjét. Persze divatosabb azt mondani, hogy a Real tehet róla, de tudjuk az igazságot.hehe írta:az nba-ben biztos a szépségre fizetnek.Azért én megértem, hogy féltik a testüket, az a munkaeszközük.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 22:13
az nba-ben biztos a szépségre fizetnek.Azért én megértem, hogy féltik a testüket, az a munkaeszközük.
hát szted én 4-5 eurocentekről beszélek?Realista24 írta:Ahhoz drasztikus pénzbüntetés kéne. Én 3-10 meccsekről tiltanám el őket.utólag pénzbüntetném keményen az összeset.
pár hét alatt tökéletes tündérek futkorásznának a pályákon.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 12., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 22:11
Ahhoz drasztikus pénzbüntetés kéne. Én 3-10 meccsekről tiltanám el őket.utólag pénzbüntetném keményen az összeset.
pár hét alatt tökéletes tündérek futkorásznának a pályákon.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 22:11
Azért én megértem, hogy féltik a testüket, az a munkaeszközük.hehe írta:amúgy mondanám hogy milyen puhány senkik a focisták, de mindenki tudja, aki nyitott szemmel jár.
david lee a spurs ellen szakadt csípő hajlítóizommal játszik (torn hip flexor, nemtom jó-e magyarul), úgyhogy csak röhögni tudok ezen a sok kis köcsögön ahogy fetrengenek mert megrúgták őket...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 22:10
undorító.R.M.C.F írta:hehe írta:amúgy mondanám hogy milyen puhány senkik a focisták, de mindenki tudja, aki nyitott szemmel jár.
david lee a spurs ellen szakadt csípő hajlítóizommal játszik (torn hip flexor, nemtom jó-e magyarul), úgyhogy csak röhögni tudok ezen a sok kis köcsögön ahogy fetrengenek mert megrúgták őket...
Azért azt számítsd bele,hogy a nagy része az sima rájátszás,hogy a másik sárgát kapjon,vagy pirosat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 22:00
hehe írta:amúgy mondanám hogy milyen puhány senkik a focisták, de mindenki tudja, aki nyitott szemmel jár.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 21:53
De legalább nem húzzák a műtétet. Biztos a legjobb kezekbe adják a gyereket, vigyáznak rá, mint a hímes tojásra klubbon belül is.miró írta:na varanera ahogy mondtam tegnap 5 hét...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 21:53
Realjoe írta:azthiszem ez öröm az ürömben...lehetett volna rosszabb is...miró írta:na varanera ahogy mondtam tegnap 5 hét...
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 12., vasárnap 21:50
azthiszem ez öröm az ürömben...lehetett volna rosszabb is...miró írta:na varanera ahogy mondtam tegnap 5 hét...
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 12., vasárnap 21:50
lol igazoljuk le Higu helyére!
HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 12., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 21:49
Galacticos írta:nem tudom, lehet elférne elöl ha higu megy.
ja igen...
én simán eltudom rmcf avájaként képzelni valamelyiket.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 21:45
redondo meg tadzsik.amúgy argentín, csak szólok.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 21:41
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem