Gondolom ez még jobb lennez ABC-t jobban szeretem. (pato)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 18., szombat 22:52
Gondolom ez még jobb lennez ABC-t jobban szeretem. (pato)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 22:45
az ABC-t jobban szeretem. (patopeti_madrid írta:De ha Benzema elmegy, akkor muszáj lesz elhozni Balotellit, hogy maradhasson a BBChehe írta:egyetlen emberrel mindent viszünk jövőre, ha ugyanez maradna a keret:
xabi-gündögan-modric kp, előttük a bbc és meg is van.
benzema helyett lehet hozni suarezt, oké, de akkor ramos eladásából szereznék rá pénzt, mert az emberünk hatalmas vicc.
quitting fifa 14
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 18., szombat 22:43
De ha Benzema elmegy, akkor muszáj lesz elhozni Balotellit, hogy maradhasson a BBChehe írta:egyetlen emberrel mindent viszünk jövőre, ha ugyanez maradna a keret:
xabi-gündögan-modric kp, előttük a bbc és meg is van.
benzema helyett lehet hozni suarezt, oké, de akkor ramos eladásából szereznék rá pénzt, mert az emberünk hatalmas vicc.
quitting fifa 14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 18., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 18., szombat 21:52
Par hete ujitotta meg a szerzodeset es tobb helyen is egy 70 millio fontos kivasarlasi arrol irtak.R.M.C.F írta:Suarez egy vagyon,ő nagyon jó,mert kombinativban is ott van,de úgy felment az ára mint tavaly balenek,de 70 biztos.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 18., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 18., szombat 15:49
Én Özillel az voltam. Ő legalább az ilyen 2 v 1, 4 v 2, 3 v 2 helyzeteknél csukott szemmel is jól passzolt. És írtam, felőlem alibizhet bárki, csak ne azt kelljen látni, hogy ember mögé passzol, vagy átíveli a nézőknek a labdát minden alkalommal.morientes írta:Jól van már....hát rúgott egy gólt...Tegyenek be bárkit, tényleg bárkit a Castillaból, vagy az u17-es utánpótlásból oda balra, csak ezt az idiótát ne kelljen látni, egyszerűen nem bírom nézni. Tényleg mindegy ki van ott, felőlem alibizhet Khedira is egész meccsen a sérült lábával, csak ne menjen el minden támadás Di Marian...![]()
Ha Özilnek eltudtátok nézni,hogy megágyazott magának a kezdőkörben egy gólpassz után,akkor vele is legyetek már elnézőek...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 18., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 18., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 18., szombat 14:18
A gond az, hogy mind Ronaldo, mind Jesé inkább a szélről indulva szeret játszani, mert Nekik kell a terület. Belül csak őrlődnek, és meghal a játékuk. Ha szélen játszanak, akkor jobban szét tudjuk húzni az ellenfelet, és több hely jut Nekik is. Tehát középen nem érdemes Őket erőltetni szerintem.wZoLee7 írta:... nem lenne gond egy 4-4-1-1 el sem ha CR tudna középen játszani, vagy hajlandó lenne védekezni, ...
persze lehet hogy hülyeség, és soha nem lesz igazán kipróbálva mert Carlo ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez
Hawer írta:Ne adj Isten jövőre egy ilyen: ...
Szerintem sem fog egyszerre jönni Pogba és Gündogan. És valószínű, hogy Alonsoval és Illarrával tervezünk a középpályás hármas közepén, valahogy így:hehe írta:nem hiszem, hogy azért vettünk egy 70 milláért két fiatal spanyolt, hogy most kicseréljük őket.Hawer írta:...
másrészt egyszerre pogba és gündögan nem fognak jönni. utóbbi lesz a befutó alonso helyére.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. január 18., szombat 14:10
Khedirát akkor is el kell takarítani valahogy a kezdő 11 közeléből.hehe írta:nem hiszem, hogy azért vettünk egy 70 milláért két fiatal spanyolt, hogy most kicseréljük őket.
másrészt egyszerre pogba és gündögan nem fognak jönni. utóbbi lesz a befutó alonso helyére.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 13:56
nem hiszem, hogy azért vettünk egy 70 milláért két fiatal spanyolt, hogy most kicseréljük őket.Hawer írta:Ne adj Isten jövőre egy ilyen:
---------------Kapus
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
---------------Pogba
----Modric-----------Gündogan
Bale-----------------------------CR
--------------Benzema
---------------Kapus
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
------Pogba------Gündogan/Modric
Bale-----------Isco-----------CR
------------Benzema
Pad: Jesús ,Pepe,Nacho,Arbeola, Casado*, Alonso, Khedira, Maris, Jesé, Cserecsatár ( nem hinném hogy Morata az alkalmas, de az is lehet hogy Benz kerül ide![]()
)
Sokat költeni se kéne és összeállna a FIFA14 Dream Real Madridom.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. január 18., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 13:42
Jól van már....hát rúgott egy gólt...Tegyenek be bárkit, tényleg bárkit a Castillaból, vagy az u17-es utánpótlásból oda balra, csak ezt az idiótát ne kelljen látni, egyszerűen nem bírom nézni. Tényleg mindegy ki van ott, felőlem alibizhet Khedira is egész meccsen a sérült lábával, csak ne menjen el minden támadás Di Marian...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 18., szombat 13:19
A baloson azért rossz, mert az nagyon jó a lábára és onnan minden szögből meg 30-40m ről lövi rá a labdát... Magyarán amikor baloson van nagy átlagban barimo önző. Jobboson legalább csak rabonázgatCsabi írta:dm egy helyen jó. vonalszélsőnek. ott is inkább bal oldalon. ő máshol nem játszhat, legfőképpen középen nem mert ott ha nem tudod jobb lábbal tenni azonnal meghalt a gyors támadás.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 18., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 18., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 18., szombat 12:54
Tegyenek be bárkit, tényleg bárkit a Castillaból, vagy az u17-es utánpótlásból oda balra, csak ezt az idiótát ne kelljen látni, egyszerűen nem bírom nézni. Tényleg mindegy ki van ott, felőlem alibizhet Khedira is egész meccsen a sérült lábával, csak ne menjen el minden támadás Di Marian...Remy írta:MARCA szerint:
--------------------Lopez-----------------
Carvajal----Pepe----Ramos----Marcelo
Modric-----------Alonso--------Di Maria
Bale------------Benzema--------------CR
Tehát Di Maria![]()
Amúgy ez megint egy hülye felállás lenne. Bale, DM, CR? Túl sok, megint összevisszaság lesz, és hiába áll az utolsó helyen a Betis, nagyon menni fognak. Öngyilkos taktika szerintem, HA tényleg így lesz
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 18., szombat 12:47
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem