Két igazolás szükségszerű ugye, egy jobb belső kp-ás és egy cenyó. Azért kiadni megint 70+55 millát nem kéne,valami más megoldás kell.
Jesé be fog válni úgy néz ki,reméljük nem törik meg a fejlődése,iscoval nem tudom mi van,fura ez,annyira kevés lehetőségek kap,hogy ez fura....kedden biztos játszik,de az "csak" egy kupa meccs.
A formulánk megváltozott az elmúlt hetekben,és ahol dm nyomul,ott lehetne isco is....nem értem.
Carvajal egyre jobb,az rendben lehet,ha nem esik össze mint a tejszinhab.
Varane kérdéses.
Illarra nekem tetszik,de nem tudom még mindig meglátni azt az erőt,amit alonsoban,de majd az idő bebizonyitja hogy nincsen igazam és be fog jól válni.
Modric szuper,bár a fórum 98%-a nem akarta hogy jöjjön(persze nem is látták játszani).
Khedira.....

hát,én nem kezdetném.Oda kellene egy komoly arc.
Pepe-ramos okés.
bale,nem okés.
ronaldo király.
benzema, sajnos össze van esve,ennél sokkal többet kell annak mutatni aki cenyóba nyomulni akar.
Alonso még mindig tudja hozni magát.
Hogy kit hoznék?

drágák lennének,gündogan ha egészséges jó lehet,és nem is drága. Suarez egy vagyon,ő nagyon jó,mert kombinativban is ott van,de úgy felment az ára mint tavaly balenek,de 70 biztos.
Aguero? Visszavont....az kell?

a két szélső támadna befelé és egy visszavont cenyó kell? Akkor ő tuti.De nem olcsó,mert 50-et elkérnének érte.
Pogba? 55 milla? sok érte....meg ugye eléggé arc a csóka,nem tudom mi lenne itt vele.
Vidal? Jó ám....de ó sem olcsó,40 alatt biztos nem adják,de inkább 50.
Valahogy kellene oda egy olcsó de nagyon jó fiatal,vagy bosmanos idősebb aki olcsóbb. Akár még egy RVP is,ha a szerződése nem annyira hosszú még?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.