Alvaro Morata - 21
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Alvaro Morata - 21
kopaszon egy hajszállal
jobb focistának tűnik, de ettől függetlenül menjen, jó pénzért. esetleg ha nem érkezik érte valami jó ajánlat, plusz embernek maradhat ha Jesé lassan gyógyul, de inkább menjen

Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Morata miért nem opció?![]()
Bár abszolút nem ismeretlen Cristianotól ez a viselkedés (sajnos), ettől függetlenül Morata esete szerintem más tészta és baromi jól tükrözi a jó Alvaro csapaton belüli reputációját is --> nem tudom már melyik meccs volt, de tisztán emlékszem, hogy Moratat még a "csöndes" és friss hús Gareth is leugatta (illetve picsogott, nem kicsit csapkodott), amikor Alvaro ahelyett, hogy passzolt volna a walesinek inkább elbénázta a helyzetet! Maradjunk annyiban, hogy ha nem feltétlen szükséges, akkor véleményem szerint a társak sem nagyon keresik a fiatal spanyol támadót.Kibaszott idegesítő ez a viselkedés. Persze már a félpályánál kalimpál, hogy passzoljanak neki, de amit Moratával művelt 2 helyzetnél is...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
amit Moratával csinált, az tényleg gusztustalan volt...... azokat kéne beverni, ahol tényleg nincs más opció, de amikor 100as ziccerbe hozhatná a másikat és ehelyett elcseszi....
A gólja egyébként parádés volt (

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Jelenleg Morata legnagyobb problémája, hogy ő a csatár 
Még nem elég rutinos ahhoz, hogy a kapu előtt jó döntést hozzon, és higgadtan belője... viszont előkészítésben egész ügyes, egy német vagy angol bajnokságban szerintem egész jó kis támadó középpályás lehetne
Idővel remélhetőleg a gyilkos ösztön benne is megmarad, és a kapu előtt is határozott lesz. Amúgy Negredo vagy Soldado se járt előrébb ilyen korban... szóval két perspektíva is van előtte

Még nem elég rutinos ahhoz, hogy a kapu előtt jó döntést hozzon, és higgadtan belője... viszont előkészítésben egész ügyes, egy német vagy angol bajnokságban szerintem egész jó kis támadó középpályás lehetne

Idővel remélhetőleg a gyilkos ösztön benne is megmarad, és a kapu előtt is határozott lesz. Amúgy Negredo vagy Soldado se járt előrébb ilyen korban... szóval két perspektíva is van előtte

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A gól előtti labdája szép volt Bale-nek, de alapból nagyon kevés ide ez a srác...úgyhogy Benzema épülj fel kérlektubatibi írta:Remélem ez volt az utolsó meccsed a Real Madrid mezében.

Remélem ez volt az utolsó meccsed a Real Madrid mezében.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nagyon kevés meccset néztem az idényben, és róla se tudok sokat, de most tíz perc alatt arra rájöttem, hogy bal lábát támaszkodáson kívül másra nem használja.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:GT, de boldog lenne!Morata-Soldado páros, nyami
Plusz khedira 60 milláért......afféle TH áron. ja és coentrao 50be.
ÉN már bale nél is ezt tettem volna,........Mennyi? 91? kell valaki tőlünk? Ki? Khedira? 60. Isco? 80. Benzema? 80.
Aztán talán észhez kaptak volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
GT, de boldog lenne!
Morata-Soldado páros, nyami

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azért ne sajnáljuk már le a dortmundot ennyire..spurs..na oda beférnedzsi91 írta:Fizikai fájdalom az emberünk.Csetlik botlik,önzőzik (bár ezt megértem,gólt akar rúgni csóró).Mindenki érdekeit szem előtt tartva nyáron kell neki találni valami jó kis csapatot, pl egy Dortmundban el tudnám képzelni, vagy Spurs.

Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fizikai fájdalom az emberünk.Csetlik botlik,önzőzik (bár ezt megértem,gólt akar rúgni csóró).Mindenki érdekeit szem előtt tartva nyáron kell neki találni valami jó kis csapatot, pl egy Dortmundban el tudnám képzelni, vagy Spurs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha nem tudott a Spurs jobbat venni, akkor kénytelenek voltak megkötni ezt az üzletet. Ez ennyire egyszerű. Mi is vettünk már áron felül játékost, mert szükség volt valakire azon a poszton, és jobbat nem tudtunk szerezni, érte meg annyit kértek. Elég csak Di Mariára, vagy Coentraora. Azt a játékost tudja csak bármelyik csapat megvenni, amelyik hajlandó hozzájuk igazolni. Azért a Spurs nem egy rossz csapat, de akár egy Soldado szintű játékosnál is nem a Spurs a legelső célállomás, a jobbaknál meg pláne nem.off: Miért, a Soldado 30 nem hihetetlen? Aki látta focizni, nem csak statokat néz, az nem adott volna ennyit érteAz a Spurs egy tipikusan buta csapat sok pénzzel.
Az a baj, hogy jelenleg Morata nincs azon a szinten, hogy egy Valenciában vagy egy Sociedadban kezdő legyen, és gólokat vágjon. Cserecsatárként meg baromi nehéz lenne érvényesülnie. 2-3 évre szüksége lenne, hogy stabil kezdővé váljon ilyen csapatokban.hát én nem tudom...ha nem jön érte 20 misi akkor csak kölcsönbe adnám Valenciába vagy Sociedadba hát ha mutat valamit amiért már megvennék 20-ért
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát én nem tudom...ha nem jön érte 20 misi akkor csak kölcsönbe adnám Valenciába vagy Sociedadba hát ha mutat valamit amiért már megvennék 20-ért
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha még Coentraót is elvihetjük 55-ért, akkor deal.torjack írta:A csirkéktől mondjuk még ki is telik...Adjuk Moratát 20-ért, Khedirát 40-ért, DM-et még 40-ért, aztán szépen vissza is jön Bale ára![]()
GT, ugye jó lesz így?

Egyébként remélem, nem mi ajánlottunk 20-at érte... Nem rossz játékos a kis spanyol, de ennyit szerintem nem ér meg.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
off: Miért, a Soldado 30 nem hihetetlen? Aki látta focizni, nem csak statokat néz, az nem adott volna ennyit érteAz a Spurs egy tipikusan buta csapat sok pénzzel.
A csirkéktől mondjuk még ki is telik...Adjuk Moratát 20-ért, Khedirát 40-ért, DM-et még 40-ért, aztán szépen vissza is jön Bale ára

GT, ugye jó lesz így?

fogalmam sincs, hogy Khedirát kire lehetne rásózni egy ilyen sérülés után. Bár Wengernek nincs vkpje.
Moratat meg valami angol csapatnak kell eladni, mert ott a leggyérebb stoke félék is kifizetnék érte 10enpár milliót. Bár szerintem Moratanak hazai pályán kéne szerencsét próbálnia egy EL erős csapatban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
off: Miért, a Soldado 30 nem hihetetlen? Aki látta focizni, nem csak statokat néz, az nem adott volna ennyit érte
Az a Spurs egy tipikusan buta csapat sok pénzzel.
Morata 20-ért mehet. Nyáron. De inkább 10-12 körül fog elmenni, Khedira meg csak abban az esetben, ha előtte jön a helyére pótlás.

Morata 20-ért mehet. Nyáron. De inkább 10-12 körül fog elmenni, Khedira meg csak abban az esetben, ha előtte jön a helyére pótlás.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
madridronie írta:Az szerintem is, az viszont már kevésbé, hogy ennyiért nem kötöttünk rá azonnal masnit és nem postáztuk nyomban a Szigetekre!Szerintem meg csodálatos, hogy valaki képes lehet Morataért egy 20-ast pengetni.
Erre mondjuk van egy esélyes megfejtés...konkrétan az, hogy nem kínáltak Moratáért egy húszast...Ennyi delláért Florentino saját kézzel csomagolna be neki.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az szerintem is, az viszont már kevésbé, hogy ennyiért nem kötöttünk rá azonnal masnit és nem postáztuk nyomban a Szigetekre!Szerintem meg csodálatos, hogy valaki képes lehet Morataért egy 20-ast pengetni.

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
hát ha ez igaz... Morataért 20at, Khediráért 40 et, mi meg nem adjuk őket, óriási fájdalom
Ez a télen ne adjuk, mert szükség lehet rá meg teljesen hülyeség, mi lenne akkor ha nem lenne Morata? Semmi... azt amit ő lehoz lehozza azon a poszton bármelyik támadónk, de még a Castillaból is bárki, hiába jobb ő, mint az átlag az ő korában, itt nem tud teljesíteni, így meg tök mindegy, hogy régebben a castillából
Remélem minél hamarabb elköszönhetünk a kis Mártintól.
Ez a télen ne adjuk, mert szükség lehet rá meg teljesen hülyeség, mi lenne akkor ha nem lenne Morata? Semmi... azt amit ő lehoz lehozza azon a poszton bármelyik támadónk, de még a Castillaból is bárki, hiába jobb ő, mint az átlag az ő korában, itt nem tud teljesíteni, így meg tök mindegy, hogy régebben a castillából
Remélem minél hamarabb elköszönhetünk a kis Mártintól.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------