De játékban nem lesz ennél több. Szomorú, de ez van.

Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 18., szombat 18:24
De játékban nem lesz ennél több. Szomorú, de ez van.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 18., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 17:57
Nekem is,azért mondom hogy ez az ember nem az az ember...még...Volt szerencsém látni a Spurs-ben is focizni. És ahhoz képest egyelőre nagyon kevés.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 18., szombat 16:21
Ha télleg ezt mondta akkor jó nagyot füllenthetettmorientes írta:
Megmondtam....tavaszig.Se tovább,ha-remélhetőleg nem sérül meg.Mert remélem hogy nem.De tavaszig utol kell érnie magát,nincs mese.Játékban,erőnlétben,teljesítményben,mindenhogy.
Ancelotti amúgy egyszer azt mondta,hogy nem akarja addig játszatni,még csereként sem,amíg nem 100%-os...most akkor mi van??
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 18., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 13:36
Megmondtam....tavaszig.Se tovább,ha-remélhetőleg nem sérül meg.Mert remélem hogy nem.De tavaszig utol kell érnie magát,nincs mese.Játékban,erőnlétben,teljesítményben,mindenhogy.Miért szerinted toppon van ? Mert szerintem ha toppon lenne nem kellene azt olvasnunk hogy "Bale megint megsérült" . Ha normális fizikai állapotban lenne akkor nem kellene ilyenektől tartanunk. Amugy én sem várok tőle sokat (még ennyit sem vártam) de azért a következő szezonban már jó lenne ha nem lenne az hogy 3 meccset játszik és kettőt pedig kihagy valami miatt.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 18., szombat 12:59
Miért szerinted toppon van ? Mert szerintem ha toppon lenne nem kellene azt olvasnunk hogy "Bale megint megsérült" . Ha normális fizikai állapotban lenne akkor nem kellene ilyenektől tartanunk. Amugy én sem várok tőle sokat (még ennyit sem vártam) de azért a következő szezonban már jó lenne ha nem lenne az hogy 3 meccset játszik és kettőt pedig kihagy valami miatt.morientes írta:Nincs toppon?De hisz azt nyilatkozta,hogy toppon van,különben nem is játszana csak 100%-os állapotban...érdemes lenne csereként számítani rá. fizikálisan még nincs a toppon de egy fáradtabb védelem ellen sokra mehetünk vele.
Mindegy.tavaszig nálam védett rajtszámos....de azután már nincs kifogás...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 11:13
Nincs toppon?De hisz azt nyilatkozta,hogy toppon van,különben nem is játszana csak 100%-os állapotban...érdemes lenne csereként számítani rá. fizikálisan még nincs a toppon de egy fáradtabb védelem ellen sokra mehetünk vele.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 18., szombat 10:40
Valamilyen szinten azért látszódik a védelem fejlődése is. Remélem ma sem fogunk gólt kapni. Most már négy meccse nem kaptunk gólt és nem valószínű hogy pont ma fog bekövetkezniA védelemről: “Jó érzés, ha nem kapunk gólt és ezt Pepe és Ramos fejlődésével sikerült is elérnünk”.
érdemes lenne csereként számítani rá. fizikálisan még nincs a toppon de egy fáradtabb védelem ellen sokra mehetünk vele.Bale: “Azt hiszem jó mérkőzés áll előtte a Betis ellen. Nagyon fontos játékos, a csapatnak nagyon jót tett a leigazolása. Adódtak kisebb problémái az előszezonja kapcsán, de azóta jól játszik. Ahhoz képest, hogy ez az első éve, remekül teljesít, igaz még jobban össze kell szoknia a csapattársaival”.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 18., szombat 9:27
ilyenkor amúgy miért nem tiltják el a bírót a rákba?A Real Madrid kérvényét jóváhagyta a Fellebbezési Bizottság és törölték Jesé sárga lapját, amit a bíró “színészkedésért” mutatott fel neki az Osasuna elleni első mérkőzésen.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 17., péntek 19:49
Calderonnak savanyú a szőlő. Ha tíz évig lett volna elnök sem lett volna képes egy normális keretet össze hozni. Kíváncsi lettem volna hogy mit szólt volna Ronaldo ha Gago-kal kellett volna neki fociznia és még csak normális kupa közelébe sem került volna.h3x0r írta:Calderonrol annyit, hogy eveken keresztul igergette a nagy jatekosokat, de nem tudta oket megszerezni.
Ronaldot mondjuk egyertelmuen o zsirozta le, megvolt az eloszerzodes a MU-val es CR-el is, Pereznek mar csak ala kellett irnia. Az mondjuk mas kerdes, hogy talan Perez ennel jobb felteteleket tudott volna kialkudni, de ez csak talalgatas. A lenyegen viszont nem valtoztat, egy Calderon stilusu elnoknek semmi koze ne legyen a Real Madridhoz.
pedig van még egy két értelmiség hazánkbanR.M.C.F írta:Neee....Soroljam még ?![]()
![]()
feladtad a leckét ezzel a névsorral.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 17., péntek 19:31
Akkor a kepeken nem R.M.C.F es hehe lathatoak?Gascoigne írta:én azt hittem tényleg hehe van a képen.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 17., péntek 19:14
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 19:11
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 17., péntek 19:09
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:Neee....Soroljam még ?![]()
![]()
feladtad a leckét ezzel a névsorral.
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2014. január 17., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 17:18
Hogy mennyire volt ez szurkolói óhaj,vagy a kihívó kampány nyomása,hogy ezt a bizniszt annyira sürgette azt hagyjuk,de mindegy,legyen,ő "zsírozta le"....nem oszt nem szproz,a lényeg hogy most itt van...meg jó ideig itt is marad.Calderonrol annyit, hogy eveken keresztul igergette a nagy jatekosokat, de nem tudta oket megszerezni.
Ronaldot mondjuk egyertelmuen o zsirozta le, megvolt az eloszerzodes a MU-val es CR-el is, Pereznek mar csak ala kellett irnia. Az mondjuk mas kerdes, hogy talan Perez ennel jobb felteteleket tudott volna kialkudni, de ez csak talalgatas. A lenyegen viszont nem valtoztat, egy Calderon stilusu elnoknek semmi koze ne legyen a Real Madridhoz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 15:49
Neee....Soroljam még ?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 17., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 17., péntek 15:30
És akkor a sorból kihagytuk : Hegyi Iván ( https://www.youtube.com/watch?v=dWi0Klbhtwo ); Puhl Sándor; ( https://www.youtube.com/watch?v=gjN5u-xdZKw ) Várhidi Péter ( https://www.youtube.com/watch?v=mKFyKv-Bgg8 ); Csank János ( https://www.youtube.com/watch?v=2lRTQWLyLG0 ); Bognár György ( https://www.youtube.com/watch?v=UClQn-NeL4s )csabi* írta:rosell ?R.M.C.F írta:Calderon:
Jelenleg nincsen nála nagyobb bohóc a foci világában.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem