Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Kommentáld a híreket
57 millió.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
120 millio.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.

érdekes módon pont amikor a legjobb formában kéne lennie, élete álmánál, nagy lehetőségénél, egy nagy klubnál, akkor a legszarabb.

persze lesz ez még jobb biztos, de akkor sem fekszik neki a latin foci, akárki akármit mond.
kíváncsian várom, de hogy korszakos real-legenda vagy világ legjobbjai közé bekerülő ember lenne valaha is, azt kétlem. sok a hiányosság.
100 millió.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
De játékban nem lesz ennél több. Szomorú, de ez van.

Életében ennyire rossz még nem volt,még 20 évesen is jobban tolta bal bekkben.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bale ennél nem fog sokkal jobban játszania Realban. Őt nem a játékteremtésért vettük. A Real legnagyobb gyengéje az volt, hogy CR-en kívül nem volt olyan ember, aki bármikor a kapu elé kerülve kihasználta a helyzeteit. Bale ha odakerül ki fogja használni. Ebben lesz előrelépés DM-hez képest, illetve talán annyiban, hogy a beadásai pontosabbak. De játékban nem lesz ennél több. Szomorú, de ez van.
Én abban bízom, hogy vele is hasonló lesz a helyzet, mint Modric-csal. Modricon tavaly is látszott, hogy mennyire jó futballista, idénre pedig a csapat legjobbjává nőtte ki magát. Annyit fut, amennyit kevesen, és mindemellett minden megmozdulása aranyat ér. A futómennyiségben bekövetkezett hatalmas előrelépés ennyi pluszt adott a játékához, hogy most már képes 90 percen keresztül a csapat vezére lenni. Ha Balenek is lesz erőnléte sokkal veszélyesebb lesz. Akkor többet fog vállalni, több csellel fog próbálkozni, és többször fog a kapu elé kerülni. Na akkor lesz az, hogy Bale eredményessége szignifikánsan meg fog növekedni. Lehet, hogy ez csak október november környékére lesz így, de ki kell várnunk.
Én abban bízom, hogy vele is hasonló lesz a helyzet, mint Modric-csal. Modricon tavaly is látszott, hogy mennyire jó futballista, idénre pedig a csapat legjobbjává nőtte ki magát. Annyit fut, amennyit kevesen, és mindemellett minden megmozdulása aranyat ér. A futómennyiségben bekövetkezett hatalmas előrelépés ennyi pluszt adott a játékához, hogy most már képes 90 percen keresztül a csapat vezére lenni. Ha Balenek is lesz erőnléte sokkal veszélyesebb lesz. Akkor többet fog vállalni, több csellel fog próbálkozni, és többször fog a kapu elé kerülni. Na akkor lesz az, hogy Bale eredményessége szignifikánsan meg fog növekedni. Lehet, hogy ez csak október november környékére lesz így, de ki kell várnunk.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem is,azért mondom hogy ez az ember nem az az ember...még...Volt szerencsém látni a Spurs-ben is focizni. És ahhoz képest egyelőre nagyon kevés.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Ha télleg ezt mondta akkor jó nagyot füllenthetettmorientes írta:
Megmondtam....tavaszig.Se tovább,ha-remélhetőleg nem sérül meg.Mert remélem hogy nem.De tavaszig utol kell érnie magát,nincs mese.Játékban,erőnlétben,teljesítményben,mindenhogy.
Ancelotti amúgy egyszer azt mondta,hogy nem akarja addig játszatni,még csereként sem,amíg nem 100%-os...most akkor mi van??

Volt szerencsém látni a Spurs-ben is focizni. És ahhoz képest egyelőre nagyon kevés.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azt is mondta hogy Morata semmiképp sem eladó...én még mindig úgy gondolom ha egy 20-ast elé tesznek maga pakol össze Moratának és viszi ki a reptérre

- morientes
Megmondtam....tavaszig.Se tovább,ha-remélhetőleg nem sérül meg.Mert remélem hogy nem.De tavaszig utol kell érnie magát,nincs mese.Játékban,erőnlétben,teljesítményben,mindenhogy.Miért szerinted toppon van ? Mert szerintem ha toppon lenne nem kellene azt olvasnunk hogy "Bale megint megsérült" . Ha normális fizikai állapotban lenne akkor nem kellene ilyenektől tartanunk. Amugy én sem várok tőle sokat (még ennyit sem vártam) de azért a következő szezonban már jó lenne ha nem lenne az hogy 3 meccset játszik és kettőt pedig kihagy valami miatt.
Ancelotti amúgy egyszer azt mondta,hogy nem akarja addig játszatni,még csereként sem,amíg nem 100%-os...most akkor mi van??
LEGIO PATRIA NOSTRA

- sander
Miért szerinted toppon van ? Mert szerintem ha toppon lenne nem kellene azt olvasnunk hogy "Bale megint megsérült" . Ha normális fizikai állapotban lenne akkor nem kellene ilyenektől tartanunk. Amugy én sem várok tőle sokat (még ennyit sem vártam) de azért a következő szezonban már jó lenne ha nem lenne az hogy 3 meccset játszik és kettőt pedig kihagy valami miatt.morientes írta:Nincs toppon?De hisz azt nyilatkozta,hogy toppon van,különben nem is játszana csak 100%-os állapotban...érdemes lenne csereként számítani rá. fizikálisan még nincs a toppon de egy fáradtabb védelem ellen sokra mehetünk vele.
Mindegy.tavaszig nálam védett rajtszámos....de azután már nincs kifogás...
- morientes
Nincs toppon?De hisz azt nyilatkozta,hogy toppon van,különben nem is játszana csak 100%-os állapotban...érdemes lenne csereként számítani rá. fizikálisan még nincs a toppon de egy fáradtabb védelem ellen sokra mehetünk vele.
Mindegy.tavaszig nálam védett rajtszámos....de azután már nincs kifogás...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- sander
Ancelotti:
bár mi mindig akkor kapunk gólt amikor a legkevésbé számítunk rá :S
Valamilyen szinten azért látszódik a védelem fejlődése is. Remélem ma sem fogunk gólt kapni. Most már négy meccse nem kaptunk gólt és nem valószínű hogy pont ma fog bekövetkezniA védelemről: “Jó érzés, ha nem kapunk gólt és ezt Pepe és Ramos fejlődésével sikerült is elérnünk”.

érdemes lenne csereként számítani rá. fizikálisan még nincs a toppon de egy fáradtabb védelem ellen sokra mehetünk vele.Bale: “Azt hiszem jó mérkőzés áll előtte a Betis ellen. Nagyon fontos játékos, a csapatnak nagyon jót tett a leigazolása. Adódtak kisebb problémái az előszezonja kapcsán, de azóta jól játszik. Ahhoz képest, hogy ez az első éve, remekül teljesít, igaz még jobban össze kell szoknia a csapattársaival”.
ilyenkor amúgy miért nem tiltják el a bírót a rákba?A Real Madrid kérvényét jóváhagyta a Fellebbezési Bizottság és törölték Jesé sárga lapját, amit a bíró “színészkedésért” mutatott fel neki az Osasuna elleni első mérkőzésen.
szerintem emlékeztek mi történt azon a meccsen, jesé megolta a laszit kapus labdát kiütötte majd jesé lábát is vitte, tiszta sor hogy nem volt tizi, viosznt a spori először befújta a tizit majd az asszisztens szólt hogy nem tizi, de akkor már a spori megállította a meccset ergó valamilyen ítéletnek születnie kell és ha nem tizi, akkor csak színészkedés lehet a másik amiért leállítja a meccset mert sérülés sem történt, ergó a hibáját egy oltári nagy kamuval javította, nem tudom ilyenkor miért nem lehet játékvezetői labda vagy simán kirúgás de nagyon nevetséges az egész jelenet.
- sander
Calderonnak savanyú a szőlő. Ha tíz évig lett volna elnök sem lett volna képes egy normális keretet össze hozni. Kíváncsi lettem volna hogy mit szólt volna Ronaldo ha Gago-kal kellett volna neki fociznia és még csak normális kupa közelébe sem került volna.h3x0r írta:Calderonrol annyit, hogy eveken keresztul igergette a nagy jatekosokat, de nem tudta oket megszerezni.
Ronaldot mondjuk egyertelmuen o zsirozta le, megvolt az eloszerzodes a MU-val es CR-el is, Pereznek mar csak ala kellett irnia. Az mondjuk mas kerdes, hogy talan Perez ennel jobb felteteleket tudott volna kialkudni, de ez csak talalgatas. A lenyegen viszont nem valtoztat, egy Calderon stilusu elnoknek semmi koze ne legyen a Real Madridhoz.
pedig van még egy két értelmiség hazánkbanR.M.C.F írta:Neee....Soroljam még ?![]()
![]()
feladtad a leckét ezzel a névsorral.

- h3x0r
Akkor a kepeken nem R.M.C.F es hehe lathatoak?Gascoigne írta:én azt hittem tényleg hehe van a képen.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:

A retardod mindent visz.[/quote]
én azt hittem tényleg hehe van a képen.

-
[/quote]
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tied
[/quote]
A retardod mindent visz.
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tied

A retardod mindent visz.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:Neee....Soroljam még ?![]()
![]()
feladtad a leckét ezzel a névsorral.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
A csapattal edz egy negyedik kapus, ha jól tudom Mejias. Ő vele mi a helyzet, mert a Castillanal se véd a nagyokkal se utazik soha.
- morientes
Hogy mennyire volt ez szurkolói óhaj,vagy a kihívó kampány nyomása,hogy ezt a bizniszt annyira sürgette azt hagyjuk,de mindegy,legyen,ő "zsírozta le"....nem oszt nem szproz,a lényeg hogy most itt van...meg jó ideig itt is marad.Calderonrol annyit, hogy eveken keresztul igergette a nagy jatekosokat, de nem tudta oket megszerezni.
Ronaldot mondjuk egyertelmuen o zsirozta le, megvolt az eloszerzodes a MU-val es CR-el is, Pereznek mar csak ala kellett irnia. Az mondjuk mas kerdes, hogy talan Perez ennel jobb felteteleket tudott volna kialkudni, de ez csak talalgatas. A lenyegen viszont nem valtoztat, egy Calderon stilusu elnoknek semmi koze ne legyen a Real Madridhoz.
LEGIO PATRIA NOSTRA