Kiszurkoltad nekik....

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 19., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 19., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 19., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 19., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 19., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 19., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 19., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 19., vasárnap 19:10
A Levante is reméli.... gól!morientes írta:Én viszont remélem hogy nem
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 19:08
Én viszont remélem hogy nemGT37 írta:Remélem, igazad lesz.hehe írta:![]()
a levanténak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 19., vasárnap 18:57
Remélem, igazad lesz.hehe írta:![]()
a levanténak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 19., vasárnap 18:55
Asszem mindenféleképpen húzós meccs lesz.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 19., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 11:21
Na nem mintha Ronaldo mostanság olyan észbontó formába lenne,de benne mindig benne van a gól,az igaz...wZoLee7 írta:én a jelenlegi formákra értettem...Benzema miatt nem aggódnék...sokkal nagyobb baj lenne most egy CR kiesés, mert a Bale-DM-Isco hármas formán kívül van jelenleg. Bár ott van még egy Jesé is aki valamennyire tudná pótolni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 19:13
szó-szó, lesznek húzós meccsek, de még jó, hogy nem a bl-re és a szezonhajrára esik ki.
úgy írsz róla, mintha Messi dőlt volna ki megint
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 17., péntek 19:03
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 17., péntek 19:02
Hát ezzel kicsit vitatkoznék...Egyrészt fentebb már említette valaki hogy ha nincs CR akkor a csapat jobban egymásra van utalva ergo jobb a csapatmunka és nem nézik a többiek hol van CR ennek eredménye volt az hogy amikor nem volt (kivéve a kupa meccs) akkor szépen és eredményesen is játszottak a fiúk.Thiago11 írta:
Hát nem tudom. Benzema nem hiszem, hogy akkora formajavulást mutatna be Cr hiányával, Jesé még távolról sem húzóember és Bale sem úgy tűnik, mint aki hirtelen vezérember lenne. A Spurs-ben más volt a helyzet. Vele kapcsolatban úgy érzem, még nincs teljesen Madridban sem fejben sem játékban.
Igazából Modricot tudom elképzelni olyan játékosnak aki átveszi a stafétát, de ő nem képes szórni a gólokat és korábban lehet, hogy sok találat volt Cr hiányában, ebben a szezonban viszont sokkal inkább rá vagytok utalva. Amellett Ancelotti is friss hús még az edzői székben, nem tudom hogy oldaná meg.
Végülis mind1, reméljük nem kell megtudni. Nem vagyok álszent és nem is kedvelem különösebben Cr-t, de nem szeretném, ha lesérülne. Főleg hosszútávra.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 17., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 17., péntek 18:47
morientes írta:Azért talán nem lenne világvége hangulat....nem olyan rég sérült volt,de megoldották,azért van itt egy Bale,egy Modric,egy Jesé,egy Benzema,csak a teljesség igénye nélkül,hogy az ilyen helyzeteket megoldják...wZoLee7 írta:én azon gondolkodok mi lenne ha CR-t kellene nélkülöznünk 1 hónapra...
El kelkene felejteni,hogy minden Ronaldora van kihegyezve,de ettől még a csapat legerőssebb játékosa ő...csak épp nem a kivételes,meg mindenek fölött álló...mert lehet egy darabig rátenni minden terhet,de egy idő után ez visszaüt.....főleg akkor ha nincs más...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 17., péntek 18:35
úgy írsz róla, mintha Messi dőlt volna ki megintszó-szó, lesznek húzós meccsek, de még jó, hogy nem a bl-re és a szezonhajrára esik ki.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem