Na majd ha visszavonul,klönozzuk...mocsok írta:úgy emlékszem volt egy pár meccses sorozat cé nélkül. azokon a meccseken lőttük a legtöbb gólt a szezonban.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 18:29
Na majd ha visszavonul,klönozzuk...mocsok írta:úgy emlékszem volt egy pár meccses sorozat cé nélkül. azokon a meccseken lőttük a legtöbb gólt a szezonban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 17., péntek 18:14
Nehezebb dolgunk lenne az biztos, de azért nem olyan kutya űtő társaság ez...Bale menne a helyére és bizonyítana,gyakran én is megfeledkezem Bale-ről,hogy itt van, de én tavaszra várom tőle a bomba formát.Nyárra ki fog derülni,hogy Bale leigazolása jó befektetés volt-e, én Továbbra is tartom,hogy a Bale-Cr páros sokkal kompatibilisabb egymással mint a Messi-Neymar páros.wZoLee7 írta:én azon gondolkodok mi lenne ha CR-t kellene nélkülöznünk 1 hónapra...
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. január 17., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 18:12
Azért talán nem lenne világvége hangulat....nem olyan rég sérült volt,de megoldották,azért van itt egy Bale,egy Modric,egy Jesé,egy Benzema,csak a teljesség igénye nélkül,hogy az ilyen helyzeteket megoldják...wZoLee7 írta:én azon gondolkodok mi lenne ha CR-t kellene nélkülöznünk 1 hónapra...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 17., péntek 18:08
mindig jobban ment a csapatjáték, amikor céronaldo sérült volt, mert tudat alatt mindenki többet kellett teljesítsen. hosszú távon persze ez nem megoldás.Sierra írta:Sima lenne, Benzema megoldaná, fosná a gólokat helyette...wZoLee7 írta:én azon gondolkodok mi lenne ha CR-t kellene nélkülöznünk 1 hónapra...
Ja nem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 17., péntek 18:06
Sima lenne, Benzema megoldaná, fosná a gólokat helyette...wZoLee7 írta:én azon gondolkodok mi lenne ha CR-t kellene nélkülöznünk 1 hónapra...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 17., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 17., péntek 17:44
Hála az égnek! EGy realosnak ez csak örömet jelent.'shutterisland írta:másrészt hihetetlen, hogy nem tud összeállni a messi-neymar duó.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 17., péntek 17:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 17., péntek 17:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 17., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 17., péntek 17:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 17., péntek 17:03
Fognak botlani nem kell aggódni,függetlenül attól ,hogy Messi van vagy nincs,Neymar van vagy nincs...Nekünk most arra kell nagyon figyelni ,hogy az atletico meccsig hozzuk a max pontszámot, nehéz menet lesz de képesnek érzem rá a csapatot.wZoLee7 írta:nehülyéskedjünkmárna![]()
Alvest olyan trauma érte amit életében soha nem fog tudni kiheverni
![]()
Azért ha a barca ezek után sem botlik, hogy Messi és egyből utána Neymar is kiesik, akkor az kemény lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 17., péntek 16:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 16:38
TheBull6 írta:Nem bántva szegény Divemar-t, mert Animo meg Get well soon, de még mindig elmosolyodok ezen a sérülésen, vagyis hát azon ahogy fekszik és még a társak se veszik komolyan, hogy sérülés, akik először odamennek is: "Jólvan srác, ne fetrengj már", kicsit megráncigálták és tovább álltak, gondolva szegény gyerek úgyis csak színészkedik, azért nem tudom, elmond sok mindent a számomra Neymárról meg a Barcáról is azért
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 15:55
nem is a szó szoros értelmében véve kell őt xavi utódnak tekinteni, csupán az ember, aki átveszi a helyét a kezdőben.'shutterisland írta:lassan ideje lenne.
jövő héten 34 éves lesz xavi, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban már a 35.-et fogja tölteni.
azt szokás mondani, hogy a élfutballban 30 felett már minden év ajándék, és egyre gyengébb, lassabb lesz.
cesc már most jobb, iniestával nekik kell alkotni az elkövetkezendő évek hármasát sergivel a középpályán.
csak hát megint az a kérdés, hogy ha megy xavi, akkor kell e nekünk gündogan, vagy mondjuk roberto vagy rafinha felnő e a feladathoz.
előbbi esetében kétlem, rafinhában viszont sok van.
Cesc nem vált be Xavi posztján,ez tény.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 17., péntek 15:01
elég ellentmondásos ez a 2 mondatrész.Guardiola tovább erősítene, Piquét is megvenné a Barcából
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 17., péntek 14:53
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 17., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. január 17., péntek 13:45
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem