a lényeget értettétek.szilamer írta:Perezé senki

amúgy azért kérdeztem, mert volt 1-2 hónapja egy hír, hogy klopp a második jelölt, ha nem jön majd ancelotti

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 12., vasárnap 21:23
a lényeget értettétek.szilamer írta:Perezé senki
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 12., vasárnap 21:20
Perezé senki, de viszont úgy tűnik, hogy Ancelotti fog jönni Mou helyére. A sajtóban nem iazán merül fel más névaccel írta:arról nincsenek hírek, hogy ki pérez alternatívája az edző posztra, ha ancelotti mégsem érkezik?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 12., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 12., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 12., vasárnap 20:39
Általánosságban nem mindegy, hogy valaki az angol focikultúrában nevelkedik vagy latinban. És ezek fiatal korban lényegesek, hiszen akkor alakulnak ki az alapok. Az angol és a latin focikultúra közti különbséget meg gondolom nem kell ecsetelni. Még ha az utóbbi időben játékosabb is lett az angol foci, azért nem egy latin stílus. Persze egyes játékosok lehetnek kivételek, de azért nem sok angliában nevelkedett játékos rohangál a spanyoloknál.Tehát ha latin lenne akkor már mindjárt kellene
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 12., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 12., vasárnap 20:09
Jah hogy ha csak ezen múlna...mer ugye a tehetség lóÉn is a legjobb lehetnék ennyi erővel ha elkezdtem volna focizni. Fociban nincs olyan, hogy ha
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 12., vasárnap 19:33
Ettől még nem lesz jobb játékosGalacticos írta:ganso összeszedett valami sérülést. ha jól emlékszem komoly sérülés volt.
Értem akkor bocs, hogy feleslegesen okoskodtamnézd meg a sigemet. semmi bajom balelen (már). csak ha választanom kéne neymart hoznám.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 19:28
ganso összeszedett valami sérülést. ha jól emlékszem komoly sérülés volt.Erti írta:Te képzelődsz vagy mi? Írtam én, hogy falábú? Nem. Egyszerűen annyit írtam, hogy őt is agyondicsérted és mégse lett belőle semmi. Nem kell itt kifogásokat keresni rá, tavaly még pár millióért se kellett egyik európai klubnak sem
nézd meg a sigemet. semmi bajom balelen (már). csak ha választanom kéne neymart hoznám.Erti írta:Tehát ha latin lenne akkor már mindjárt kellene
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 12., vasárnap 19:26
Én is a legjobb lehetnék ennyi erővel ha elkezdtem volna focizni. Fociban nincs olyan, hogy haPaolo Enrique Ganso a legjobb lehetne a posztján ha nem lenne az a sok kva sérülés.
De Neymar szerencsére úgy tünik nem az a sérülékeny tipus,pedig bohóc bajnokság ide,vagy oda,nyírják a gyereket rendesen...
Te képzelődsz vagy mi? Írtam én, hogy falábú? Nem. Egyszerűen annyit írtam, hogy őt is agyondicsérted és mégse lett belőle olyan jó játékos. Nem kell itt kifogásokat keresni rá, tavaly még pár millióért se kellett egyik európai klubnak semez hozzáértés
ganso biztos azért nem tart sehol, mert falábú, igen.
tájékozottság.
Tehát ha latin lenne akkor már mindjárt kellenede ronaldo nem angol.
Semmivel sem nevelkedett rosszab helyen. A Southamptonban nevelkedett ami az egyik legjobb klub játékosnevelés terénnem a buta favágók között nőtt fel, hanem portugáliában.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 12., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 18:39
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 12., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 12., vasárnap 18:30
Szomorú vagyok!A vizsgálatok kimutatták hogy meniskus sérülés.A lehető leghamarabb operálni kell...Je suis triste ! Les examens passés aujourd'hui ont révélés une lésion du ménisque. Je dois me faire opérer dès que possible...
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 12., vasárnap 18:26
Annál kicsit komolyabb céljai vannak a srácnak, hogy beérje egy Anzsival.. :-) Többször nyilatkozta, hogy a legjobb játékos szeretne lenni, itt meg is lenne a lehetősége rá.cart írta:Jót fogok röhögni, ha augusztus 31-én bejelentik, hogy Neymar az Anzsiba igazol, mert onnan kínálták neki a legnagyobb fizetést.
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. május 12., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 12., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 18:24
morientes írta:Paolo Enrique Ganso a legjobb lehetne a posztján ha nem lenne az a sok kva sérülés.ganso biztos azért nem tart sehol, mert falábú, igen.
tájékozottság.
De Neymar szerencsére úgy tünik nem az a sérülékeny tipus,pedig bohóc bajnokság ide,vagy oda,nyírják a gyereket rendesen...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 12., vasárnap 18:21
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem