Hát ezzel kicsit vitatkoznék...Egyrészt fentebb már említette valaki hogy ha nincs CR akkor a csapat jobban egymásra van utalva ergo jobb a csapatmunka és nem nézik a többiek hol van CR ennek eredménye volt az hogy amikor nem volt (kivéve a kupa meccs) akkor szépen és eredményesen is játszottak a fiúk.Thiago11 írta:
Hát nem tudom. Benzema nem hiszem, hogy akkora formajavulást mutatna be Cr hiányával, Jesé még távolról sem húzóember és Bale sem úgy tűnik, mint aki hirtelen vezérember lenne. A Spurs-ben más volt a helyzet. Vele kapcsolatban úgy érzem, még nincs teljesen Madridban sem fejben sem játékban.
Igazából Modricot tudom elképzelni olyan játékosnak aki átveszi a stafétát, de ő nem képes szórni a gólokat és korábban lehet, hogy sok találat volt Cr hiányában, ebben a szezonban viszont sokkal inkább rá vagytok utalva. Amellett Ancelotti is friss hús még az edzői székben, nem tudom hogy oldaná meg.
Végülis mind1, reméljük nem kell megtudni. Nem vagyok álszent és nem is kedvelem különösebben Cr-t, de nem szeretném, ha lesérülne. Főleg hosszútávra.
Jesé-re talán még én se mondanám hogy húzóember mindenesetre jelenleg a lehető legtökéletesebb 12. ember és nem tudom hány csapatnak van egy ilyen játékosa aki, hogyha beáll 10-ből 8x szemmel látható és érzékelhető a javulás,nem mellesleg 1-2 meccset el is döntött a gólja.
Bale-től szerintem nem sokan várták hogy rögtön vezéregyéniség lesz az árától függetlenül de azért ő is olyan típusú játékos akinek elég 1 villanás és azért szórja a gólokat/gólpasszokat.Tekintve hogy se előszezon+amikor belelendül kicsit lesérül szerintem az eddig lehozott statja eléggé rendben van.
Összességében ez a 2 ember ha nem most de a közel jövőben biztos hogy húzóemberek lesznek mert abszolút bennük van minden ami ahhoz kel (persze a sérülések mindig benne vannak de remélhetőleg annyira súlyos sérülést egyikük se szenved hogy a pályafutásuk lássa kárát)