hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:

A retardod mindent visz.[/quote]
én azt hittem tényleg hehe van a képen.

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 17., péntek 19:14
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 19:11
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 17., péntek 19:09
hallod koma, az én bennszülöttem jobb, mint a tiedR.M.C.F írta:Neee....Soroljam még ?![]()
![]()
feladtad a leckét ezzel a névsorral.
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2014. január 17., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 17:18
Hogy mennyire volt ez szurkolói óhaj,vagy a kihívó kampány nyomása,hogy ezt a bizniszt annyira sürgette azt hagyjuk,de mindegy,legyen,ő "zsírozta le"....nem oszt nem szproz,a lényeg hogy most itt van...meg jó ideig itt is marad.Calderonrol annyit, hogy eveken keresztul igergette a nagy jatekosokat, de nem tudta oket megszerezni.
Ronaldot mondjuk egyertelmuen o zsirozta le, megvolt az eloszerzodes a MU-val es CR-el is, Pereznek mar csak ala kellett irnia. Az mondjuk mas kerdes, hogy talan Perez ennel jobb felteteleket tudott volna kialkudni, de ez csak talalgatas. A lenyegen viszont nem valtoztat, egy Calderon stilusu elnoknek semmi koze ne legyen a Real Madridhoz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 15:49
Neee....Soroljam még ?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 17., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 17., péntek 15:30
És akkor a sorból kihagytuk : Hegyi Iván ( https://www.youtube.com/watch?v=dWi0Klbhtwo ); Puhl Sándor; ( https://www.youtube.com/watch?v=gjN5u-xdZKw ) Várhidi Péter ( https://www.youtube.com/watch?v=mKFyKv-Bgg8 ); Csank János ( https://www.youtube.com/watch?v=2lRTQWLyLG0 ); Bognár György ( https://www.youtube.com/watch?v=UClQn-NeL4s )csabi* írta:rosell ?R.M.C.F írta:Calderon:
Jelenleg nincsen nála nagyobb bohóc a foci világában.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 15:15
Nem tudom abban az üzletben mennyi volt a sociok óhaja,vagy hogy-amint mondtam-Perez kampánya,vagy Calderon meglátása...Hát nem csak az övé. De ha jól emlékszem ,akkor vmi 40-50 milliót kellett volna fizetni a MU-nak , ha nem hozzuk el . Szóval lehet szidni Calderont , egyet is értek vele , de legalább volt pár jó húzása. A másik meg hogy voltak olyan hírek is , hogy Cr-rel nem számolt volna Perez, ami nem bizonyított , de el tudnám képzelni. Szerintem Kaká volt a főcélpont , ő illett a legjobban a Real Madrid filozófiájába . Ettől függetlenül Calderont nem lehet Perezhez hasonlítani :) Csak ezt sokan elfelejtik ,ezért szeretem erre felhívni a figyelmet :D
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 17., péntek 14:38
rosell ?R.M.C.F írta:Calderon:
Jelenleg nincsen nála nagyobb bohóc a foci világában.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 17., péntek 14:36
Hát nem csak az övé. De ha jól emlékszem ,akkor vmi 40-50 milliót kellett volna fizetni a MU-nak , ha nem hozzuk el . Szóval lehet szidni Calderont , egyet is értek vele , de legalább volt pár jó húzása. A másik meg hogy voltak olyan hírek is , hogy Cr-rel nem számolt volna Perez, ami nem bizonyított , de el tudnám képzelni. Szerintem Kaká volt a főcélpont , ő illett a legjobban a Real Madrid filozófiájába . Ettől függetlenül Calderont nem lehet Perezhez hasonlítanimorientes írta:Valóban,de ha jól emlékszem előtte is már Flo az ő nevével kampányolt.Kakával egyetemben.Tehát Perez nyilván amúgy is elhozta volna.Ugyanis a socios-nak ő volt az első számú álmuk...már mint Ronaldo...Isti arra gondolt, és abban igaza van, hogy Calderón kötött egy előszerződést, aminek köszönhetően nagyjából kötelező volt megvennünk Cét.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy ha igazságosak akarunk lenni,akkor nem (csak) Calderon érdeme Ronaldo madridi leigazolása.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 17., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. január 17., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 17., péntek 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 14:05
Valóban,de ha jól emlékszem előtte is már Flo az ő nevével kampányolt.Kakával egyetemben.Tehát Perez nyilván amúgy is elhozta volna.Ugyanis a socios-nak ő volt az első számú álmuk...már mint Ronaldo...Isti arra gondolt, és abban igaza van, hogy Calderón kötött egy előszerződést, aminek köszönhetően nagyjából kötelező volt megvennünk Cét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 17., péntek 13:57
Isti arra gondolt, és abban igaza van, hogy Calderón kötött egy előszerződést, aminek köszönhetően nagyjából kötelező volt megvennünk Cét.morientes írta:Nos,ha jól tudom,Calderón 2009 január 16.-án lemondott,az ügyvezető elnök Vicente Boluda lett,aki május 31.-ig töltötte be a posztot,amit Perez június 1.-én vett át S mivel Ronaldo a nyáron jött,Calderon semmi képpen sem igazolhatta,kedves Oroszisti...Meg az a falábú . Hogy is hívták ?? Ja , Cristiano Ronaldo .
Én sem kedvelem ,de pár jó húzása volt :)
Ő már Perez húzása volt...ez van.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 17., péntek 13:55
Nos,ha jól tudom,Calderón 2009 január 16.-án lemondott,az ügyvezető elnök Vicente Boluda lett,aki május 31.-ig töltötte be a posztot,amit Perez június 1.-én vett át S mivel Ronaldo a nyáron jött,Calderon semmi képpen sem igazolhatta,kedves Oroszisti...Meg az a falábú . Hogy is hívták ?? Ja , Cristiano Ronaldo .
Én sem kedvelem ,de pár jó húzása volt :)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 17., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 17., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 17., péntek 13:37
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem