Így én sem látom sok értelmét leigazolni, mivel Marcelo mögött nem lesz neki sok hely még több éven át.
HozzászólásSzerző: Van Nistelrooy_17 » 2014. január 17., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 17., péntek 13:05
Nem írnak időtartamot.Toky írta:"Estádio Coca-Cola Bernabéu, ugyanaz az íz, cukor nélkül."Realista24 írta:Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
Arról lehet olvasni, hogy hány évre szólna?
Ez a Moreno gyerek hol játszik? És csak bal bekk, vagy máshol is bevethető? Mert ha nem, akkor megint nem látom minek egy 20+ milliós játékosra költeni Marcelo mögé.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 17., péntek 12:59
"Estádio Coca-Cola Bernabéu, ugyanaz az íz, cukor nélkül."Realista24 írta:Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 17., péntek 12:36
Egyes hírek szerint bele is vonják. De még így is 21 millió lesz. Azt viszont nem tudom hogy ennek mennyi a valóság alapja. Mert azért szerint Cherysev is ér 4-5 millió eurót és ehhez még hozzá meg a 21 (amit én nagyon túlzónak találok) akkor körülbelül 25-nél áll meg. Ehhez még hozzá vesszük az ügynöki pénzeket plusz az aláírási pénzt akkor már majdnem 30 de még az is lehet hogy annyiban meg sem áll.Géci írta:Amùgy ebbe a Moreno üzletbe szerintem bele kéne vonni Cherysevet... Azzal is törnénk az árát...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 17., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 17., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 16., csütörtök 23:45
De igenwZoLee7 írta:aztán a pénzből falábúakat vesz a csapatábabocs GT remélem nem olvasod
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 23:42
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 16., csütörtök 23:17
nekem se stimmelt, ahogy leírtam, de még így is vagy ötször átolvastam, mire rájöttem, mit akarsz. kicsit jobbra lóg az ékezet, nagy ügy.lordgabi írta:* Estadio Santiago BernabéuGascoigne írta:Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.
![]()
Hatalmas pénz, az biztos, de az eredeti...
erről beszélek. ennyi tisztán kb a mezekből jön be? iszonyat pénz, óriási versenyelőnyt biztosítana nekünk.Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 16., csütörtök 23:06
morientes írta:Mondjuk akkor más volt a politika a galaktikus éra után,de ettől függetlenül Calderon egy komplett idióta,ami ezt a futball nevű cirkuszt illeti...az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknél
mikor calderon akart valakit leigazolni, a szemébe röhögtek, nem véletlenül jöttek noname játékosok évekig
Merthogy ugye akkor az volt a jelszó,hogy elég volt a méregdrága támadókból,posztra kell hozni,elfogadható áron játékosokat.És jöttek a Fauberek,a Gravesenek...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 23:05
* Estadio Santiago BernabéuGascoigne írta:Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 16., csütörtök 22:55
80 millió euró az 80 millió euró...évente, basszussentry írta:Másik: Nem örülnék ha valami márkanevet viselne a szentélyünk, de eszméletlen össze az az évi 80 millió...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 18:05
Mondjuk akkor más volt a politika a galaktikus éra után,de ettől függetlenül Calderon egy komplett idióta,ami ezt a futball nevű cirkuszt illeti...az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknél
mikor calderon akart valakit leigazolni, a szemébe röhögtek, nem véletlenül jöttek noname játékosok évekig
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 16., csütörtök 18:03
Ramón megint hozza a szokásos formáját; azt nem vitatom, hogy tavaly ősszel valószínűleg nem volt felhőtlen Perez papával a viszonyuk, de hogy azóta sikerült rendezni vele a dolgokat, csak úgy mint Marceloval is az szerintem nem is lehet kérdés! Ott van mindjárt a hosszabbítás és ez a video (főleg a vége, ahol megköszöni Florentinonak /aki egyébként azonnal utazott Washingtonba/, hogy elkísérte és hogy mindannyian támogatják, elismerik a klubnál), illetve Cristiano több helyen is olvasható és idézett "‘Con todo mi cariño para mi querido presidente' mondata!Calderon nyilatkozatához...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 16., csütörtök 17:27
az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknélÉn addig örülök, míg Perez apó van a trónon. Persze ő sem tökéletes, de az egyik legjobb elnökünk szerintem. Pénz szempontjából meg főleg (és mint tudjuk manapság pénz nélkül ritkán van jó csapat)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 17:07
Milánba (szigorúan ingyenMatt009 írta:Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 16., csütörtök 16:27
Elmegyógyintézetbe lenne annak a bohócnak a helye. Egy szavát sem kell elhinni.Matt009 írta:Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 16., csütörtök 16:05
Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem