* Estadio Santiago BernabéuGascoigne írta:Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.

Hatalmas pénz, az biztos, de az eredeti...

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 23:05
* Estadio Santiago BernabéuGascoigne írta:Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 16., csütörtök 22:55
80 millió euró az 80 millió euró...évente, basszussentry írta:Másik: Nem örülnék ha valami márkanevet viselne a szentélyünk, de eszméletlen össze az az évi 80 millió...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 18:05
Mondjuk akkor más volt a politika a galaktikus éra után,de ettől függetlenül Calderon egy komplett idióta,ami ezt a futball nevű cirkuszt illeti...az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknél
mikor calderon akart valakit leigazolni, a szemébe röhögtek, nem véletlenül jöttek noname játékosok évekig
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 16., csütörtök 18:03
Ramón megint hozza a szokásos formáját; azt nem vitatom, hogy tavaly ősszel valószínűleg nem volt felhőtlen Perez papával a viszonyuk, de hogy azóta sikerült rendezni vele a dolgokat, csak úgy mint Marceloval is az szerintem nem is lehet kérdés! Ott van mindjárt a hosszabbítás és ez a video (főleg a vége, ahol megköszöni Florentinonak /aki egyébként azonnal utazott Washingtonba/, hogy elkísérte és hogy mindannyian támogatják, elismerik a klubnál), illetve Cristiano több helyen is olvasható és idézett "‘Con todo mi cariño para mi querido presidente' mondata!Calderon nyilatkozatához...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 16., csütörtök 17:27
az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknélÉn addig örülök, míg Perez apó van a trónon. Persze ő sem tökéletes, de az egyik legjobb elnökünk szerintem. Pénz szempontjából meg főleg (és mint tudjuk manapság pénz nélkül ritkán van jó csapat)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 17:07
Milánba (szigorúan ingyenMatt009 írta:Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 16., csütörtök 16:27
Elmegyógyintézetbe lenne annak a bohócnak a helye. Egy szavát sem kell elhinni.Matt009 írta:Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 16., csütörtök 16:05
Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 16:02
Amikor angliába igazolt,egy sarabig kereste a formáját,azt kell mondjam Manchini alatt messze nem hozta ami benne van.De Pelle alatt belelendülni látszik ismét,a sérülése előtt jó formában volt.Nekem mindegy lenne melyik a kettő közül,vagy három közül ha Falcaot is ide veszem,mondjuk Suarezt írtam már több mint egy évvel ezelőtt is,akkor a legtöbben fel voltak háborodva hogy nem kell ide az az állat...na mindegy,ha csatárkérdés akkor nálam ez a három...Bár ha Postigat elengédné a valencia..Nem rossz, de én Agüeronak nem örülnék kifejezetten, pedig csípem valamilyen szinten. De benne nem látom azt, amit most Suarezben. Aztán mondjuk csak azért megvenni őt, mert Suarezt nem tudjuk, butaságnak tartanám.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 16., csütörtök 15:49
Hú baszki.. végre valaki látta is játszani, nem csak megy a süketelés, hogy Suarez aztán nem passzolna, meg nem férnének el egymás mellett CR-rel... Volt olyan meccse, ahol 20 perc alatt 3 olyan labdát is adott, hogy csak be kellett volna tenni kapuba (1 lett gól), és mindhárom olyan, hogyha nagyon akarta volna, ő is vihette volna tovább...Géci írta:uarez olyan téren lenne jobb, hogy kúszik mászik a labdáért, assistokban is jó
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 15:40
Idén már ő is rengeteget változott szerencsére... Nem egy olyan IQ huszár mint volt. Minap le is nyilatkozta, hogy igyekszik mostantól úgy viselkedni, hogy az ne legyen rá és a klubra rossz hatással (vagy valami hasonlót). Magyarán azt mondta, hogy jó fiú lesz :Đ .wZoLee7 írta:az hogy most Suarez bombaformában van nem biztosíték arra, hogy jövőre is ilyen lesz, lehet, hogy majd Aguero jobb lesz, az biztos, hogy fejben stabilabb...Coentraot eltüntetnétek mert nem képes higgadtan játszani, de az aki sokszor vállalhatatlanul viselkedik jöhet?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 15:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 15:18
Nem rossz, de én Agüeronak nem örülnék kifejezetten, pedig csípem valamilyen szinten. De benne nem látom azt, amit most Suarezben. Aztán mondjuk csak azért megvenni őt, mert Suarezt nem tudjuk, butaságnak tartanám.Ennek a 3-asnak én is és szerintem mindenki nagyon örülne
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 16., csütörtök 15:14
Ennek a 3-asnak én is és szerintem mindenki nagyon örülnetubatibi írta:Gündogan,Moreno,Agüero hármas azért nagyon nem rossz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 16., csütörtök 14:13
Azért adjunk már a minőségreGéci írta:
Amúgy, ha ez igaz akkor el kell fogadni... Esetleg, ha a Pepsi ad 100 millát ok, de azzal meg nem olyan finom a whisky![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 16., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 14:11
Még a Whisky-Cola is jobban esnewZoLee7 írta:az egyszer biztos, marketing szempontjából sokkal előnyösebb szinte bármelyik másik lehetőségnél...brutális adatokkal rendelkezik az a cég, 80 milla...nem kicsit jönne jól az új stadion miatt
És akkor most vedd ki a kezed a bilibőlwZoLee7 írta:"A Cadena SER szerint a Real Madrid nyári prioritásai Gundogan (aki 20 millió euróért és Sahin játékjogáért érkezne), Moreno (aki Coentraót váltaná) és Agüero (aki a nyáron a távozását kérheti)."
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem