Szerintem Coentrao pirosára gondolttubatibi írta:Azt se felejtsük el, hogy az a piros lap sem volt jogos! El is törölték utólag.....

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 9:45
Szerintem Coentrao pirosára gondolttubatibi írta:Azt se felejtsük el, hogy az a piros lap sem volt jogos! El is törölték utólag.....
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 31., péntek 9:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 31., péntek 8:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 20., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 20., hétfő 7:03
ezt nagyon jól mondtad. lőtávon belül vagyunk igy jönnek a külső problémák. ha előzni fogunk akkor arra meg jobb előre felkeszulni. támadni fognak, ronaldot savazni, carlot baxtatni. iker is elő fog komolyabban jönni, mennek majd JM-hez hátha beszól vagy köp valamit. aranylabdacsalás....kit akarnak eladni stb....Realista24 írta:Sok szót nem érdemel az egész. De ez meg csak a kezdet. Hamarosan mas jellegű támadásokat is el kell viselnünk, hiszen mar csak egy pont a lemaradásunk. A pályán kívül is nyernie kell Carlonak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 20., hétfő 6:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 19., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 19., vasárnap 23:21
Na, az illeto aki lehozta a hirt, az is kb annyira ertette mit mond Ancelotti, mint te. Igy keletkeznek az ilyen hirek.madridronie írta:tt "a hibát követtünk el, amikor megadtuk neki a távozás lehetőségét" mondat a lényeg, ami szépen kivehető!
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. január 19., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 19., vasárnap 21:28
Csak annyi, hogy mindenhol azt olvasom, hogy Ozil jobb jatekos mint DM, ahelyett, hogy "DM kevesbe tehetseges (has less skill than Ozil), viszont tobb poszton bevetheto (but he is more multiplayer). De ezt eddig is tudtuk. AS-en is ott van a videoban, de a cikkben egy szo sincs rola.R.M.C.F írta:akkor hogy is van ez?h3x0r írta:Az egesz cikkben az a szanalmas, hogy kiragadtak belole egy darabot "Di Maria has less skill than Özil", bezzeg a "but" utani reszrol egy szot se irnak..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 19., vasárnap 21:23
Itt "a hibát követtünk el, amikor megadtuk neki a távozás lehetőségét" mondat a lényeg, ami szépen kivehető!Az egesz cikkben az a szanalmas, hogy kiragadtak belole egy darabot
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 19., vasárnap 21:15
akkor hogy is van ez?h3x0r írta:Az egesz cikkben az a szanalmas, hogy kiragadtak belole egy darabot "Di Maria has less skill than Özil", bezzeg a "but" utani reszrol egy szot se irnak..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 19., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 19., vasárnap 20:31
Na az arabok /Gulf News/ nem hagyják magukat; felvették az interjút, ami igazolja, hogy bizony elhangzott a pár napja tagadott és az AS által is közölt "Öziles mondat" Carlo szájából! Ciki .......Özilről: “Nem ez volt az első, és nem is az utolsó alkalom hogy az emberek kiforgatták a szavaimat. Lezártam az Özillel kapcsolatos találgatásokat. Korábban elmondtam, hogy mi történt”.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 10:18
Imádom a faszitRealista24 írta:AS mókás kedvében van ma reggel
http://as.com/diarioas/imagenes/2014/01 ... grande.jpg
:Đ :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 10., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 8., szerda 15:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 23., hétfő 16:51
A PSG-nél, Chelsea-nél is ugyan ilyen volt, nincs ebben semmi meglepő.wZoLee7 írta:hát Carlot én még nem nagyon láttam örülnia tegnapi góloknál is mutatták őt...lehet nyitott szemmel alszik
![]()
Zizu azért nagyon bele élte magát Jesé góljába, ment is a fiatalhoz gratulálni
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 16:48
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8471_n.jpgwZoLee7 írta:hát Carlot én még nem nagyon láttam örülnia tegnapi góloknál is mutatták őt...lehet nyitott szemmel alszik
![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem