Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Privatban udvaroljatok egymásnak!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
kicsit kávézgatnánk. majd megnyírnám a hajad.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mohamed Lali
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Legyünk haverok....na...
Részemről nincs akadálya!

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
[quote] .Barcás idióta is van nem több nem kevesebb [/quote
A matek nem az erősséged.
Legyünk haverok....na...
A matek nem az erősséged.

Legyünk haverok....na...
- Mohamed Lali
Köszönjük Emese!És ez mennyire igaz a honfiaidnál odaát, az a polc leszakadt már régen.
Ebbe szerintem ne menjünk bele....... Jó volt olvasni hogy sokan itt is elítélik ezt a stílust (mondjuk te pl.pont nem) Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam de egy szóval nem mondtam hogy csak a Madridisták között van idióta.Barcás idióta is van nem több nem kevesebb és ugyan azon a polcon vannak legalábbis az én spájzomban !!
-
Mohamed Lali írta:Nincs miért! Az ilyen idiótákat (akinek van egy kis esze) mindenki a megfelelő polcra tudja tenni és pont annyira veszi komolyan az írásait amennyit érnek!Realista24 írta:Szánalmas, én kérek elnézést a nevedben azoktól akik mind a két fórumot olvassák.
És ez mennyire igaz a honfiaidnál odaát, az a polc leszakadt már régen.
- Mohamed Lali
Nincs miért! Az ilyen idiótákat (akinek van egy kis esze) mindenki a megfelelő polcra tudja tenni és pont annyira veszi komolyan az írásait amennyit érnek!Realista24 írta:Szánalmas, én kérek elnézést a nevedben azoktól akik mind a két fórumot olvassák.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A felperes Jordi Casas pont ezen dolgozik és a Barca kérelmére reagálva nem a Barcát, csupán Rosellt kívánja helyretenni!nekünk ez csak jó...de nem tudom mennyire jó ez a spanyol focinak
ha nincs semmi bizonyíték akkor hagyják már a fenébe,

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha vannak akik az egekig magasztalják akkor kell hogy legyen valaki aki...nem, persze csakis a feng shui érdekében

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez így nyilván barokkos túlzás...amíg igazán nagy csapatok ellen eltűnik a fűszálak között addig egy nulla nem pedig sztár

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- h3x0r
Legalabb addig se minket cseszegetnek.wZoLee7 írta:nekünk ez csak jó...de nem tudom mennyire jó ez a spanyol focinak
ha nincs semmi bizonyíték akkor hagyják már a fenébe, kutyát nem érdekli Neymar hol focizik, hogy mit nyilatkozik a barca az meg duplán...amíg igazán nagy csapatok ellen eltűnik a fűszálak között addig egy nulla nem pedig sztár
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekünk ez csak jó...de nem tudom mennyire jó ez a spanyol focinak
ha nincs semmi bizonyíték akkor hagyják már a fenébe, kutyát nem érdekli Neymar hol focizik, hogy mit nyilatkozik a barca az meg duplán...amíg igazán nagy csapatok ellen eltűnik a fűszálak között addig egy nulla nem pedig sztár
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Beljebb is lett a Neymar család minimum 40 millával (apuci meg kitudja mennyit szakított még saját zsebbe) .....Neymar: „Tudom, hogy állandó beszédtéma a szerződésem, édesapám szignálja a szerződéseimet, és én vakon megbízom benne.

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- h3x0r
Neymar: „Tudom, hogy állandó beszédtéma a szerződésem, édesapám szignálja a szerződéseimet, és én vakon megbízom benne. Szóval semmi törvénytelenség nem történhetett. De ha bárkinek kétsége van, forduljon az édesapámhoz, mert én kizárólag arra összpontosítok, ami az én dolgom, az pedig a futballozás."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát nem különb a Pique-Mascherano duo sem,ha már itt tartunk...elképzelem, hogyan is működne a Piqué-Luiz páros... Hát nem mondom, hogy nincs közel egy szívroham. :mrgreen:

A hasonlatosság annyi hogy mindkét team-ben Pique a gyengébb,azt hiszem.Na mindegy,nem akarok ebbe belemenni,de valami csak lehet Luizban is,ha már kinézte magának a klub...mert nem először került szóba ha jóltudom...
A másik...egy bölcs ember egyszer azt mondta amerikában,hogy 15 perc hírnév mindenkinek jár

LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát mostanában valóban összegyűltek körülöttem a dolgok, de megoldomZsombor írta:Már ne is haragudj, de elég sivár életed lehet, ha unaloműzés végett odamész, hogy te majd megmondod a tutit. Esküszöm ez a stílus sokkal nagyképűbb és pökhendibb volt, mint 1-2 Barcás irománya, akik itt egy hozzászólás után véglegest kaptak. Csak gratulálni tudok, hogy 23 éves létedre ilyen "kamikaze" akciókkal veteted magad észre egy internetes fórumon.dzsihad91 írta:Bevallom őszintén vétkeztem!![]()
Átmentem EB-re Kamikazé katonának unalom űzésből, le R.M.C.F-eztek.
Valóban sok mindenben egyezik vele a véleményem, de én mindig a sajátomat írom a saját szavaimmal saját véleményemmel.Az ,hogy két ember hasonlóan nyilatkozik valamiről szerintem még nem majmolás azért mert az egyik előbb volt jelen a fórumos társadalomban...másképp meg nem fogom megfogalmazni a mondandómat amikor én ilyen módon nyilatkozom a fociról.Taktikai részben egyáltalán nem vagyok otthon igazából nem is érdekel ellentétben R.M.C.F-el...
Csak szeretném leszögezni, hogy nem őt majmolom, ha úgy tűnik az csak a puszta véletlen egybe esés.És ez nem R.M.C.F ellen szól mert tényleg sok mindenben egyetértek vele(bár a Raúlos témában nem) csak nekem van egy saját személyiségem nem akarok olyan lenni mint más...
Ezt csak azért írtam le mert nem szeretem az ilyen dolgokat.

-
Pedig teljesen egyértelmű volt. Raul nem tudta hozni éveken át azt a szinvonalat, ami miatt állandó kezdő tagság járt volna neki. Le kellett volna tenni a padra.bár a Raúlos témában nem
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Elolvastam. Köszönjük, hogy emelted a madridistákról kialakított véleményt odaát, pusztán unaloműzésből.Átmentem EB-re Kamikazé katonának unalom űzésből, le R.M.C.F-eztek.
És még büszke is vagy rá...![]()
Szánalmas, én kérek elnézést a nevedben azoktól akik mind a két fórumot olvassák.
Nem vagyok büszke,de igazából ezért jó az internet mert következmények nélkül lehet csinálni ilyeneket is , ha olyanja van az embernek...Persze én vállalom ha kitiltanak innen nekem akkor is jól esik néha az ilyen van elég gond a való életben, és ha ezért itt is felelnem kell ám legyen

Már ne is haragudj, de elég sivár életed lehet, ha unaloműzés végett odamész, hogy te majd megmondod a tutit. Esküszöm ez a stílus sokkal nagyképűbb és pökhendibb volt, mint 1-2 Barcás irománya, akik itt egy hozzászólás után véglegest kaptak. Csak gratulálni tudok, hogy 23 éves létedre ilyen "kamikaze" akciókkal veteted magad észre egy internetes fórumon.dzsihad91 írta:Bevallom őszintén vétkeztem!![]()
Átmentem EB-re Kamikazé katonának unalom űzésből, le R.M.C.F-eztek.
Valóban sok mindenben egyezik vele a véleményem, de én mindig a sajátomat írom a saját szavaimmal saját véleményemmel.Az ,hogy két ember hasonlóan nyilatkozik valamiről szerintem még nem majmolás azért mert az egyik előbb volt jelen a fórumos társadalomban...másképp meg nem fogom megfogalmazni a mondandómat amikor én ilyen módon nyilatkozom a fociról.Taktikai részben egyáltalán nem vagyok otthon igazából nem is érdekel ellentétben R.M.C.F-el...
Csak szeretném leszögezni, hogy nem őt majmolom, ha úgy tűnik az csak a puszta véletlen egybe esés.És ez nem R.M.C.F ellen szól mert tényleg sok mindenben egyetértek vele(bár a Raúlos témában nem) csak nekem van egy saját személyiségem nem akarok olyan lenni mint más...
Ezt csak azért írtam le mert nem szeretem az ilyen dolgokat.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Pontosan. Unalom uzesbol ne menj at trollkodni,meg ilyesmi mert nem csak a sajat,hanem a mi megitelesunket is rontja...Realista24 írta:Elolvastam. Köszönjük, hogy emelted a madridistákról kialakított véleményt odaát, pusztán unaloműzésből.Átmentem EB-re Kamikazé katonának unalom űzésből, le R.M.C.F-eztek.
És még büszke is vagy rá...![]()
Szánalmas, én kérek elnézést a nevedben azoktól akik mind a két fórumot olvassák.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!