Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 18., szombat 19:57

morientes írta:Én Modricra nyomtam,de az viszont röhely hogy Bale 11%-on áll,Ronaldo meg nullán... :roll:
Én is, megint nagyot alkotott a kis horvát. És szerintem Bale csak a szabigólja miatt kapta azt a szavazatot, de akkor ennyi erővel Céer is kaphatott volna az iszonyatos nagy bomba után. Mindegy.

Nálam Modric volt a legjobb.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 18., szombat 19:51

Én Modricra nyomtam,de az viszont röhely hogy Bale 11%-on áll,Ronaldo meg nullán... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 18., szombat 19:45

zalkrisz írta:...Jesé...
Remélem Di Maria helyén ő kezd legközelebb.
Én meg remélem, hogy nem. Jesé nem középpályás. Biztos megtenné a csapatért, hogy ott játszik, ahol Ancelotti kéri, de ne játszassuk már posztján kívül. Bale vagy Ronaldo helyén játsszon. Inkább Bale-én. :mrgreen:
Valamint másnak is kell lehetőséget kapnia. Utóbbi időben már többet kap Jesé mint Morata, de ha jó pénzt akarunk Moratáért kapni, akkor Neki is kell játszania. És nem Jesének még mindig nem "Benzema posztján" van a helye. (Ez nem Neked szól krisz. Általánosságban írom.)

Én még kiemelném Marcelot is. (Rá nyomtam a meccs emberénél.) Most Ő is nagy formában játszott. Bár a Betis hamar megtört, nem képviselnek akkora minőséget, és a csapat is jól védekezett (még Ronaldo is besegített!), de végre top közeli formában láttuk a kis brazilt. Támadásban és védekezésben is igen jó volt.

És szerintem kedves gesztus volt Ancelottitól, hogy szülinapján beállította Nachot. Jól tudom, hogy Ramosnak ez volt az 5. sárgája? (Amit szerintem megint el fognak törölni. :roll: )

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 18., szombat 18:18

A korai gólnak köszönhetően nem tehette meg a Betis, hogy sünfocit játsszon, így azért jóval könnyebb volt és élvezhetőbb is a meccs. Ma még negatív irányba Di Mariat sem emelném ki (nem, nem a gólja miatt, ha szar, akkor szar, de ma kevesebb butasága volt), az egyetlen dolog, ami idegesített, az Jesé be nem cserélése. Fiatal, hatalmas potenciál van benne, amikor pályán van azt góllal, gólpasszal hálálja meg. De ahogy írtam a megy a meccs topikban is, érdekes, hogy amikor hátrányban vagyunk, vagy döntetlen az állás, akkor ő az első aki bejön, ilyenkor meg kb le van szarva. Eléggé ellentétes érzelmeket válthat ki belőle, mert tudja, hogy számít rá Ancelotti és elismeri a képességit, de akkor egy könnyebb meccsen, mikor ficánkolhatna, akkor miért nem kapja meg a lehetőséget... Remélem Di Maria helyén ő kezd legközelebb.

A gólok szépek voltak, végre minden összejött.. Ronaldo "gólpassza" ezt jól mutatta. Adná az ég, hogy a Barcelona ellen vágnánk ilyen gólokat. :) Egész jó ez a januári győzelmi sorozat kapott gól nélkül. Modric nálam megint a meccs embere, ahogy ebben a hónapban eddig kivétel nélkül (kivéve a kupameccs, ahol nem játszott), aranylabdás formában játszik, ha a labda nála van, akkor nagy baj nem lehet B-) Ronaldo is lenyugodott végre, keresi a társakat is és bár a ziccert kihagyta, azért egyre több minden jön neki össze megint.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 16., csütörtök 12:46

Jesé? Első félidőben a pályán se volt. A másodikban is csak a gól passzánál volt emlékezetes, amit csinált...
CR volt a legjobb: 60 perc alatt többet csinált, mint az egész csapat. Mondjuk ez lehet DM-nek is köszönhető.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 12:38

wZoLee7 írta:szerintem nem Jesé volt a legjobb, jól játszott de nem ő volt a legjobb...nálam tegnap a védelem valamelyik tagja volt a nyerő ember...Iker jól védett, jött ha jönnie kellett, nincs felesleges kockázat, biztos kézzel állt a kapuban. Pepe és Ramos is jó volt, de én arra szavaztam aki valamiért kétszer van a listán :shifty:
Nekem Ronaldo,de csak azért mert megnevettetett :D Sajnos Fernandez kapusra nem lehetett szavazni... :mrgreen:
Na de hogy ne legyen teljesen off,asszem eddig ez volt a szezon legunalmasabb mérkőzése...kicsit az az érzetem volt hogy ez a meccs mindenkinek púp volt a hátán,úgy az ossasunanak mint a realnak....olyan legyünk végre túl rajta hangulat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 16., csütörtök 12:37

Igazából senki nem volt kiemelkedő tegnap :D CR gól ide vagy oda, Jesé gólpassz ide vagy oda... DM gól aztán tudjuk hogy milyen volt... :mrgreen:

Na, nem baj, majd a Betis ellen kell keménynek lenni, mert tuti, hogy meghalnak majd a pályán. 5 pontra vannak a 19.-től és 7 pontra vannak a bennmaradástól. Kemények lesznek, nem lesz könnyű meccs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 16., csütörtök 12:37

Ramosra nyomtam és nem csak azért, mert épp Ramos mezben ülök :mrgreen: Volt pár gyönyörű labdakihozatala. Védekezésben is stabil volt, nem csinált hülyeségeket. Ennél rosszabbat ne lássunk tőle :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 12:33

Bár a szavazás alapján két Pepe is volt a pályán, én is Jesére nyomtam. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 12:29

szerintem nem Jesé volt a legjobb, jól játszott de nem ő volt a legjobb...nálam tegnap a védelem valamelyik tagja volt a nyerő ember...Iker jól védett, jött ha jönnie kellett, nincs felesleges kockázat, biztos kézzel állt a kapuban. Pepe és Ramos is jó volt, de én arra szavaztam aki valamiért kétszer van a listán :shifty:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 11:44

A tegnapi meccs egyetlen valamire való mozzanata,Andrés Fernandes kapus megmozdulása volt.... :lol: Persze nyilván már zsebben volt a továbbjutás,lehetett tudni a meccs előtt is,de azért ilyen meccseken kellene bizonyítani Isconak,Casemironak,hogy lenne helyük a csapatban.Nos ez nem történt meg,sajnos...Bár persze Bale se tett hozzá túl sokat,de vele ugye még türelmesek vagyunk.
Szegény Moratat meg sajnálom,remélem nincs komolyabb baja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 16., csütörtök 7:55

madridronie írta:Hihetetlen erős kezdés után durva mély repülés! :roll:
Madridban ezt már csak így szokás...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 6:25

Aztán csak okosan a szavazás kitárgyalásával. :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 16., csütörtök 1:19

Casemiro még egy ilyen meccsen sem kapta meg a lehetőséget (amit Jesé igen), csereként beállva, 20-30 percek alatt nehéz látványosan bizonyítani az ő posztján. Ha valaki támadóként játszik, elég lehet 1-2 jó megindulás, vagy egy sikeres csel, és máris többnyire pozitív összkép alakul ki róla.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 15., szerda 23:36

Felejthető meccs, illetve teljesítmények mellett sima továbbjutás!
dm, morata, coentrao..hát mi folyik itt?

Ebben a Casemiroban nem tudom mit láttok, szerez két labdát, elad hármat...
Itt meg a nyári távozók borítékolható listája, hála a Jóistennek! Csak már ott tartanánk ... :( :shutup: :(
Iscoval nem tudom mi van.
Hihetetlen erős kezdés után durva mély repülés! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 15., szerda 23:28

Iscoval nem tudom mi van. Van pár meccse mikor minden bejön, aztán semmi. De ilyenkor passzolhatna többet. Jesé, Ronaldo tetszett. Látszik, hogy utóbbi lenyugodott azért (vagy csak korán jött a találata? :D). Gólt megint nem kaptunk, plusz egy Modric nem játszott ugye, picit szebb lett volna a játék. Összességében nem volt ez rossz a cserékig. Aztán jött az agyatlanok ideje. Di Mariat leírtam a topikjában, Coentrao szépen tért vissza, Moratat viszont sajnálom, függetlenül, hogy neki nem ez lesz az a csapat, ahol meg tud maradni.

Casemiro nem győzött meg eddig még egy alkalommal sem.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 15., szerda 23:26

a megy a meccs topicban látom beindult a mondjunk le mindenkit...csak Casemirot figyeltem a végén, ti vakok vagytok!
oké a megkerülős csel nem jött be a végén, de nem egy labdát szerzett, végig ott volt fejben mindig a biztonságos megoldást választotta, ami rendre azt eredményezte hogy ember hátrányban megtudták tartani a labdát...amikor meg senki nem indult rárúgta az ellenfélre hogy kimenjen a labda, de persze egyből hülye meg agyatlan és hasonlók...arról nem is beszélve hogy azért Benzemat is le kell mondani, tényleg sok köze volt ma a meccshez
nagyon lazára vették a dolgot, DM nulla, amint valaki 30 feletti ajánlattal jön el kell engedni...Isco is formán kívül van, de róla legalább elmondható, hogy megtudja tartani a labdát és képes bármikor olyan cseleket elővenni amiből már helyzetet alakít ki
a legnagyobb pozitívum az a nulla kapott gól, Ramos kezd visszatérni, Pepe pedig továbbra is jó formában

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 14., kedd 17:03

ez most megint olyan dolog, hogy volt egy szavazás itt a fórumon, én is Modricra tettem, szerelt, támadott, mindent csinált...Varane tudja úgy végezni a dolgot hogy a szám tátva marad tőle...de ez a szavazás semmit nem ér igazából. Ramos is remekül játszott, én észrevettem :D. Ha most írnám Ramosnak egy levelet hogy figyi, Madridomon azt a Modric gyereket szavazták meg a meccs legjobbjának érdekelné? :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 14., kedd 12:11

Kerlon írta:
Realista24 írta:Az Espanyol elleni meccs legjobbjának Modricot (65%) választottátok, Pepe (16%) lett az ezüst és Benzema (9%) a bronzérmes.
Azért itt látszik némi egy oldalúság. Ramos meg Pepe közel nem maradt el a kis horváttól. Cordoba gyerek nem egy egyszerű eset volt, de kb. egy veszélyesebb szituval lehúztuk a meccset. Nyertünk idén egyáltalán már 1-0ra?
Való igaz,bár nyilván Pepe azért van előrébb sok embernél mert ő szerezte a gólt.Modric meg mert látványosabb volt nyilván mint Ramos.De az is igaz hogy a spanyol levette a pályáról Cordobat,hibátlanul.Csak ugye Modric nyilván nagyobb reflektorfényben volt egész meccsen.Szerintem sokan észre se vették hogy Ramos milyen hasznosan játszott... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 11:39

Realista24 írta:Az Espanyol elleni meccs legjobbjának Modricot (65%) választottátok, Pepe (16%) lett az ezüst és Benzema (9%) a bronzérmes.
Azért itt látszik némi egy oldalúság. Ramos meg Pepe közel nem maradt el a kis horváttól. Cordoba gyerek nem egy egyszerű eset volt, de kb. egy veszélyesebb szituval lehúztuk a meccset. Nyertünk idén egyáltalán már 1-0ra?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: