se Modric, se Marcelo nincs a keretbenRemy írta:gy állnék ma fel.
remélem Jese és Isco is kezd ma

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 15., szerda 18:33
se Modric, se Marcelo nincs a keretbenRemy írta:gy állnék ma fel.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 15., szerda 18:26
Pontosan. Ezert is hagytam ki.h3x0r írta:Modricot viszont amikor csak lehet, pihentetni kell, mert hosszu a szezon es kb o az egyetlen jatekos, akit egyaltalan nem tudunk potolni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 15., szerda 18:20
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 15., szerda 18:15
En igy alnek fel: Casillas-Arbeloa,Pepe,Nacho,Marcelo-Illara,Xabi/Casemiro-CR,Isco/Jese,Bale-Jese/Morata.Remy írta:------------------Casillas-----------------
Carvajal----Nacho----Pepe-----Marcelo
---------Illarra-------------Modric-------
Bale---------------Isco-----------------CR
--------------------Jesé-------------------
Így állnék ma fel. Múltkor túl sok volt a támadó a pályán (Bale, CR, Jesé, Karim) és nem igazán működött. Aztán majd beállítanám DM, Benz, Xabi hármast.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 15., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 15., szerda 12:29
Hát valami btb-t azért illett volna nevezni,mert nemtom ki fog így védekezni a kp-n...MorataMartin írta:Mai kezdőm: Casillas - Arbeloa, Nacho, Pepe, Coentrao - Illaramendi, Xabi Alonso - Bale, Isco, Ronaldo - Jesé.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 15., szerda 12:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 11., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 11., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 11., szombat 2:44
igen, gondolkodtam, hogy Carvajal, vagy Salgado legyen. De bízok Carvajalban, mert látok benne potenciált. Ő is legenda lehet itt. Sztem már nincs messze attól, hogy masszív, stabil kezdő legyen, és a játéka is biztató. Beckham meg nekem kedvenc volt, és itt lehet variálni kettejük közt igen. Kinek mi.Balii írta:Carvajal még túl fiatal ehhez a listához szerintemÉn mondjuk Bechamet kicserélném Figora de a többi helytálló
na jó, akkor legyen Salgado. Modnjuk 2002-ből?Szerintem is tul fiatal Carvajal. A helyere mehetne Arbeloa
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 11., szombat 2:33
Szerintem is tul fiatal Carvajal. A helyere mehetne ArbeloaBalii írta:Carvajal még túl fiatal ehhez a listához szerintemÉn mondjuk Bechamet kicserélném Figora de a többi helytálló
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 11., szombat 2:29
Carvajal még túl fiatal ehhez a listához szerintemrealfan91 írta:------------------Iker--------------------
Carvajal--Hierro--Pepe--Robi Carlos
-----------Modric---Makelele-----------
Beckham-------Zidane------------CR7
-----------------Ronaldo----------------
Mindenki pályájának csúcsán.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 11., szombat 2:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 10., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. január 10., péntek 11:17
Anthony írta:Költői kérdés: mennyire lesz őszinte Perez mosolya, ha 1-2 éven belül Jesé jobb lesz, mint Bale?
Donát írta:2 év múlva miért ne férnének be mind2en a gála 11-be? Akár Benzema, akár CR kárára. (talán inkább Benyáéra)
Elképzelhető, h 15/16 szezon végére CR (31,5 éves lesz) Jesé jobb lesz, mint CR. Bár szerintem sem túl valószínű. Inkább erre gondoltam:Anthony írta:Méért, szerintem CR helyére tökéletes![]()
![]()
Mondjuk ez már nem az a topic, de egy CR-Jesé-Bale támadóhármas még akár működőképes is lehet.
Egyébként Bale játszott már 5 meccset sorozatban?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 10., péntek 10:59
Köszi, értem az érveidet.Ide írom akkor R24, jobb topikot nem találtam.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 10., péntek 10:51
realmadridfan írta:A keret második legjobb játékosa, végre Carlonál alapkezdő. Nálam ez a lista nagyjából így néz ki:
Tehetség szerint:
1.Cristiano
2.Karim
3.Modric
4.Casillas
5.Jesé-Isco, nem tudok dönteni
Valós futballtudás szerint:
1.Cristiano
2.Modric
3.Alonso
4.Casillas
5.(A tavalyi) Bale
Ide írom akkor R24, jobb topikot nem találtam.Ezt a második listát kifejthetned egy másik topicban. Igencsak erdekesre sikerult.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 9., csütörtök 14:35
Tegnap, amikor kijött a keret, ugyanerre gondoltam én is, kivéve Ramos, helyette Pepe, és mehet is a bugi.Remy írta:MARCA szerint:
---------------Casillas------------------
Arbeloa---Nacho---Ramos---Marcelo
------------Illarra-Modric--------------
Bale------------Isco-----------Ronaldo
-----------------Jesé-------------------
Imádnám.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 9., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 8., szerda 18:53
Engem konkrétan ő győzött meg a legjobban. Azt nem mondom hogy híbátlanul csinálta a dolgot de az újak közül szerintem kiemelkedett védő létére is.Casado viszont védekezésben kicsit gyenge volt de a támadásokat jól oldotta meg.Kicsit Marcelo stílusú csak a fineszes megoldások nélkül.Géci írta:Az azmorientes írta:Llorrente....mint a göndör bilbaoi csatár...mert ő is baszk.... Mindegy, engem múltkor meggyőzött a srác. Bármi lehet belőle...
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem