Azért adjunk már a minőségreGéci írta:
Amúgy, ha ez igaz akkor el kell fogadni... Esetleg, ha a Pepsi ad 100 millát ok, de azzal meg nem olyan finom a whisky![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 16., csütörtök 14:13
Azért adjunk már a minőségreGéci írta:
Amúgy, ha ez igaz akkor el kell fogadni... Esetleg, ha a Pepsi ad 100 millát ok, de azzal meg nem olyan finom a whisky![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 16., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 14:11
Még a Whisky-Cola is jobban esnewZoLee7 írta:az egyszer biztos, marketing szempontjából sokkal előnyösebb szinte bármelyik másik lehetőségnél...brutális adatokkal rendelkezik az a cég, 80 milla...nem kicsit jönne jól az új stadion miatt
És akkor most vedd ki a kezed a bilibőlwZoLee7 írta:"A Cadena SER szerint a Real Madrid nyári prioritásai Gundogan (aki 20 millió euróért és Sahin játékjogáért érkezne), Moreno (aki Coentraót váltaná) és Agüero (aki a nyáron a távozását kérheti)."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 14:10
Szerintem pont ugyanolyan hülyén hangzik, mint a Microsoft vagy akármelyik. Viszont le se sz.rom, évi 50-80 milla, az évi 50-80 milla. Nem kell túlmagyarázni.Coca-cola Bernabeu meg nem is hangzik hülyén
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 16., csütörtök 13:58
Szerintem zsír. 80 milla évente? Bőven jó. Coca-cola Bernabeu meg nem is hangzik hülyénwZoLee7 írta:nem tom szerkeszteni...
"Az Euromericas Sport Marketing szerint a Coca-Cola évi 80 millió eurót fizetne a Real Madridnak, ha a stadion átnevezésénél őket választanák. A világ legismertebb italmárkája így 30 millióval túlszárnyalja a Microsoft korábbi ajánlatát, amit végül elvetett Pérez elnök. Minderre a Santiago Bernabéu felújítása miatt lenne szükség, ami megközelítőleg 450 millió euróba kerül majd."
én ezt imádnám...nem a név miatt, hanem mert a Coca-Colaról szeretném jövőre írni a BC munkámat...elég sok helyet kapna a Bernabeu ha ez megvalósulna abban a dolgozatban![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 13:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 16., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 15., szerda 17:56
Youtube videó az nem rossz, de az Khediráról is jól sikerültsentry írta:Rákerestem a srácra és szóba hozták (gondolom csak pletyka szinten) az Arsenalal is.wZoLee7 írta:számomra a szöveg érdekes részei...Portugál, Yaya Touré játékához hasonlítják az övét, a Barcának is kell...nálam mind a 3 dolog bőven elég ahhoz hogy megvegye Perez
Látta valaki játszani már? Csabi?
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 15., szerda 17:53
Rákerestem a srácra és szóba hozták (gondolom csak pletyka szinten) az Arsenalal is.wZoLee7 írta:számomra a szöveg érdekes részei...Portugál, Yaya Touré játékához hasonlítják az övét, a Barcának is kell...nálam mind a 3 dolog bőven elég ahhoz hogy megvegye Perez
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 15., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 15., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 15., szerda 17:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 15., szerda 17:33
Mondjuk ott egy takarítónő is 30 millióba kerül...Bár eddig csak a Porto meg a Benfica játszotta ezt, úgy néz ki a Spoting is tanul tőlük, és mindenkiért pofátlanul nagy összeget kér.Onnan általában nagyon jó focisták jönnek ki és ha már 21 évesen 45milbe kerül akkor ismerve az ottani utánpótlás munkát tényleg egy csiszolatlan gyémánt lehet és a stílusa is pont a legjobb lenne jelen helyzetben.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 15., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 15., szerda 17:10
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 15., szerda 16:58
Azért az gyorsan jegyezzük meg, hogy mindez Josep Pedrerol új beszélgetős műsorában, az (a Punto Pelotától való távozása után immár a La Sexta-n) El Chiringuito de Jugones-ben hangzott el és csupán felvetésként (nem pedig tényként) Álvaro Benito szájából, aki elképzelhetőnek tart egy ilyen sérülést is, mondván egy ilyen probléma miatt kellett neki is anno befejeznie a pályafutását! Személy szerint a műtét borítékolom (előbb vagy utóbb), de visszavonulásról még nagyon korai, merész beszélni és felesleg is szerintem pánikot kelteni ..........Defensacentral.com szerint Varane továbbra se edz, és állítólág vártnál súlyosabb a sérülése. A térdporcával is van valami gebasz, az orvosok tanácstalanok.
és már a visszavonulás is előjött mint lehetőség...ilyen szerencsétlenek nem lehetünk, egyszerűen hihetetlen...évek óta a legtehetségesebb védő, és ez történik vele. az orvosok képtelen rájönni mi a baja? én ezt azért kétlem, tudják ők mi a baja, csak hiába minden kezelés, nem tudják meggyógyítani
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 15., szerda 16:35
Ugy erzem, hogy minosegben Nacho eleg lesz, mennyisegben viszont 3 jatekos 2 posztra ugy, hogy heti 2 meccset jatszunk...wZoLee7 írta:Pepe és Ramos kemény védők, inkább félek egy-egy eltiltástól mint sérüléstől, de ha jön egy eltiltás a BL egyik fontos részében akkor Nacho elég lesz?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 15., szerda 16:29
és már a visszavonulás is előjött mint lehetőség...ilyen szerencsétlenek nem lehetünk, egyszerűen hihetetlen...évek óta a legtehetségesebb védő, és ez történik vele. az orvosok képtelen rájönni mi a baja? én ezt azért kétlem, tudják ők mi a baja, csak hiába minden kezelés, nem tudják meggyógyítanigkovi írta:Defensacentral.com szerint Varane továbbra se edz, és állítólág vártnál súlyosabb a sérülése. A térdporcával is van valami gebasz, az orvosok tanácstalanok.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem