madridronie írta:Tegyük gyorsan hozzá, hogy egy elég komoly sérülés miatt nem volt bevethető ezidáig, ha egészséges akkor nem kérdés, hogy Carlo ugyanúgy rotálta volna a bal szélt is, mint a jobbost, főleg hogy a legfrissebb hírek szerint az edzői stáb nem teljesen elégedett a brazil teljesítményével, edzésmunkájával és a kondijával; az emberünk ugyanis ismét súlyproblémákkal küzd, amiért a klub és Ancelotti szigorú diétára és speciális edzésre fogta a brazilt!Én már jó ideje ezt mondom. Már nyárról is lehetett tudni, hogy Siqueira lenne Coentrao utódja. Én nem ismerem. De arra amennyit eddig Coentrao játszott (annál valamivel többért),
Casadoval nekem megint az a bajom, mint Morataval --> nem jelent igazi alternatívát semmilyen szempontból Marcelonak; ergo amit mondani akarok az az, hogy egy tapasztalatlan és puszta padmelegítőnél azért valamivel több kell arra a posztra szerintem és ennek a kritériumnak Siqueira szerintem tökéletesen meg is felel!arra kiadni megint 6 milliót, amikor ingyen itt van Casado.
Marcelo idén szerintem nagyon gyenge. Támadásban sem nagyon emelkedik ki védekezésben meg dupla nulla. (szerintem Carvajal oda vissza veri). Benzema meg már rég nem játszana ha hoznának egy normális cserecsatárt.