kamu.tcskhun írta:és ez mi?:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... ohir,54508
vagy kiszivárogtatták az első részletüket, ezt 10évig fizetik nekik, mellé 10-15 különböző bónusz az eredményektől függően, mert elvileg ő is sajátnevelés.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 17:57
kamu.tcskhun írta:és ez mi?:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... ohir,54508
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2013. május 12., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 12., vasárnap 17:49
Paolo Enrique Ganso a legjobb lehetne a posztján ha nem lenne az a sok kva sérülés.ganso biztos azért nem tart sehol, mert falábú, igen.
tájékozottság.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 17:43
A multkor meg engem tamadtal be, mert kb. ugyanazt irtam mint most te.sonic írta:En amugy mind a kettot elhoznam, ha a realnak vegtelen lenne a penztarcaja es en lennek ott a fonok...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 17:41
ez hozzáértésErti írta:Mi mást írhatnál a kedvencedről...hehe írta:szimpla tehetség![]()
![]()
ez jó.
ez tetszett.
majd ha a világ focistáinak másik 99%-a úgy ér a labdához, ahogy ő, akkor szólj már.
Emlékszek én még, hogy egy évvel ezelőtt ugyanígy áradoztál Gansoról is aztán abból a játékosból is mi lett
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 17:30
Meg a Cityben sem tolta rosszul elso eveben, a csapat legjobbja volt. Aztan utanna zuhanas.Galacticos írta:
egyébként pedig robinho sülés volt a cityben is, a milanban is, de itt szerintem egyáltalán nem nyomta rosszul. mennyiért lett elpasszolva? 40milla? mikor kaptunk mi ennyit egy játékosért?
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 12., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 17:22
de ronaldo nem angol.szilamer írta:Ronaldo is angol bajnokságból jött, és mégis bevált.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 12., vasárnap 17:20
Mamma mia RobinhoCorleone írta:1:18-tól érdemes nézni..
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 12., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 12., vasárnap 17:14
Hát Robinho pont rossz példa elég siralmas lenne ha Neymar csak Robinho szintig jutna karrierjében egy-két példán kívül braziloknak kb. 5 jó évük van európában, neymar 22 lesz jövőre ha ennek nagy részét nálunk töltené legalább olyan vagy jobb szinten mint braziloknál akkor biztos jól járnánk vele.Toti írta:erről mindig robinho jut eszembe, mikor bemutatkozott a cadiz ellen csereként beállva.majd mindenki szépen lenyugszik, amikor megszopatja az első védőket és átveszi a labdákat és alakítja ki a helyzeteket.
jött egy esernyő egyből.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 12., vasárnap 17:12
Mi mást írhatnál a kedvencedről...hehe írta:szimpla tehetség![]()
![]()
ez jó.
ez tetszett.
majd ha a világ focistáinak másik 99%-a úgy ér a labdához, ahogy ő, akkor szólj már.
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. május 12., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 12., vasárnap 17:10
egyelore en csak egy kozepes utanzatot latok azokrol a focistakrol akiken a legtobb jelenlevo felnott... de tolem johet. bale helyett mindenkeppen.hehe írta:szimpla tehetség![]()
![]()
ez jó.
ez tetszett.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 12., vasárnap 17:10
1:18-tól érdemes nézni.. :-)Toti írta:erről mindig robinho jut eszembe, mikor bemutatkozott a cadiz ellen csereként beállva.majd mindenki szépen lenyugszik, amikor megszopatja az első védőket és átveszi a labdákat és alakítja ki a helyzeteket.
jött egy esernyő egyből.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 12., vasárnap 17:07
erről mindig robinho jut eszembe, mikor bemutatkozott a cadiz ellen csereként beállva.majd mindenki szépen lenyugszik, amikor megszopatja az első védőket és átveszi a labdákat és alakítja ki a helyzeteket.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 17:03
Én egy percig sem mondtam, hogy Bale nem rizikós. Mert persze az is előfordulhat, hogy a Spurs húzóembere az egyik ikonja jelenleg, aztán ha leigazoljuk teljesen eltűnik. Persze ezt nem hiszem, hiszen ő már Angliában megmutatta, hogy nem szarral gurigázik, ellenben Neymarral. Nem tudom. Ez mind csak amolyan latolgatások, hogy bejön-e vagy nem, vagy hogy mennyire biztos vagy sem.Gascoigne írta:sokan hasonló összegekért idehoznának egy angolszász játékstílusban és kontracsapatokban felnevelkedett egylábas balszélsőt, és azt várják, hogy egy latin játékkultúrában, az ellentétes szélen, felállt védelmekkel szemben csillogni fog. kiben is sok az a rizikófaktor?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 17:02
Erre egy nagyon nyomós ellenérvem van. MÉDIAÉRTÉK.Erti írta:Miért is lenne butaság?Gascoigne írta:ez meg csak színtiszta butaság.
20 milliónál többet kifizetni egy szimpla tehetségért, akinek csak 1 év van hátra a szerződéséből az lenne a butaság. Szét kell nézni jobban, lehet máshol is találni ugyanolyan tehetséges játékost
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 12., vasárnap 16:58
Miért is lenne butaság?Gascoigne írta:ez meg csak színtiszta butaság.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem