Neuer, Lahm, Silva, Ramos, Alaba, Bale, Reus, Özil, Ribéry, Ibrahimović, Ronaldo
fuck defense.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 15., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. január 15., szerda 14:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 15., szerda 14:47
Nyilván Casado sem csak csupán "padmelegítő",de ha már tényleg kell valaki,akkor megkérdem,hogy tényleg beljebb lennénk e egy alig játszó Siqueira-val...akkor nézni kellene egy olyan bal bekket,aki azért hébe-hóba játszik is...mondjuk egy rutinosabb faszit aki válalja a padot...egy tapasztalatlan és puszta padmelegítőnél azért valamivel több kell arra a posztra szerintem és ennek a kritériumnak Siqueira szerintem tökéletesen meg is felel!
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. január 15., szerda 14:32
HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 15., szerda 14:31
madridronie írta:Tegyük gyorsan hozzá, hogy egy elég komoly sérülés miatt nem volt bevethető ezidáig, ha egészséges akkor nem kérdés, hogy Carlo ugyanúgy rotálta volna a bal szélt is, mint a jobbost, főleg hogy a legfrissebb hírek szerint az edzői stáb nem teljesen elégedett a brazil teljesítményével, edzésmunkájával és a kondijával; az emberünk ugyanis ismét súlyproblémákkal küzd, amiért a klub és Ancelotti szigorú diétára és speciális edzésre fogta a brazilt!Én már jó ideje ezt mondom. Már nyárról is lehetett tudni, hogy Siqueira lenne Coentrao utódja. Én nem ismerem. De arra amennyit eddig Coentrao játszott (annál valamivel többért),
Casadoval nekem megint az a bajom, mint Morataval --> nem jelent igazi alternatívát semmilyen szempontból Marcelonak; ergo amit mondani akarok az az, hogy egy tapasztalatlan és puszta padmelegítőnél azért valamivel több kell arra a posztra szerintem és ennek a kritériumnak Siqueira szerintem tökéletesen meg is felel!arra kiadni megint 6 milliót, amikor ingyen itt van Casado.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 15., szerda 14:21
Tegyük gyorsan hozzá, hogy egy elég komoly sérülés miatt nem volt bevethető ezidáig, ha egészséges akkor nem kérdés, hogy Carlo ugyanúgy rotálta volna a bal szélt is, mint a jobbost, főleg hogy a legfrissebb hírek szerint az edzői stáb nem teljesen elégedett a brazil teljesítményével, edzésmunkájával és a kondijával; az emberünk ugyanis ismét súlyproblémákkal küzd, amiért a klub és Ancelotti szigorú diétára és speciális edzésre fogta a brazilt!Én már jó ideje ezt mondom. Már nyárról is lehetett tudni, hogy Siqueira lenne Coentrao utódja. Én nem ismerem. De arra amennyit eddig Coentrao játszott (annál valamivel többért),
Casadoval nekem megint az a bajom, mint Morataval --> nem jelent igazi alternatívát semmilyen szempontból Marcelonak; ergo amit mondani akarok az az, hogy egy tapasztalatlan és puszta padmelegítőnél azért valamivel több kell arra a posztra szerintem és ennek a kritériumnak Siqueira szerintem tökéletesen meg is felel!arra kiadni megint 6 milliót, amikor ingyen itt van Casado.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 15., szerda 13:59
De,tétel,főleg ha egy olyan játékosról beszélünk aki hol játszik,hol nem...Nem láttad játszani azt mondod,(mostanába senki),de padra jó lenne...Nem lattam Siqueirat jatszani,de 6 millio nem tetel,
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 15., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 15., szerda 13:12
Én már jó ideje ezt mondom. Már nyárról is lehetett tudni, hogy Siqueira lenne Coentrao utódja. Én nem ismerem. De arra amennyit eddig Coentrao játszott (annál valamivel többért), arra kiadni megint 6 milliót, amikor ingyen itt van Casado. És ki tudja mennyivel lenne több a fizetése, az ügynöki díj stb. És hogy meddig tűrné a padot, vagy a lelátót(!), mnnyire hajtana, ha végre a pályára léphetne hosszú kihagyás után. Egy kiegészítő (4. a "posztján") játékos legyen már saját nevelés.morientes írta:Mondjuk Marcelo mögé,ha ez így megfelelne neki,viszont ha tényleg csak ennyire kevesett játszott a benficaba,akkor ezzel az erővel Casadot is fel lehetne hozni tényleg,az legalább ingyen lenne.
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 15., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 15., szerda 12:20
Mondjuk Marcelo mögé,ha ez így megfelelne neki,viszont ha tényleg csak ennyire kevesett játszott a benficaba,akkor ezzel az erővel Casadot is fel lehetne hozni tényleg,az legalább ingyen lenne.Mondjuk ő csak balhátvédként bevethető, nem? Mert akkor nem tudom, mennyire éri meg neki, hogy csak második számú balbunkóként húz le éveket Madridban. :hmmm:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 15., szerda 12:11
Juninho has 76 official goals from direct free kicks as of 2013.pheco írta:Nem tudom melyik topikba kellene megkérdeznem, talán ez jó lesz.
Van stat arról, hogy melyik játékos lőtte a legtöbb szabadrúgás gólt, esetleg top10? (Becks, Juninho, Pirlo lenne a tippem)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 15., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 15., szerda 11:55
A padra. Oda meg jo lesz.BBeno írta:na ő kell a Real Madridnak.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 15., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 15., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 15., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 15., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 15., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 15., szerda 10:44
Azt én sem fogom visszakeresni, ha nem gond, viszont találtam egy ilyet:Marci77 írta:Valaki be tudná másolni a fontosabb szabadon igazolhatok listajat? 30-40 jatekos volt kb. Nem talalom telomon meg gugliba se.meg nem tudom melyik topilba volt,es tobb10 oldalt nem neztem vissza.(hatha vkinek meg van kulon)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem