Hattrick

Archívum
Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Hattrick

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. február 10., hétfő 18:41

R. Carlos írta:Üdv.!

Valaki nagyon játékban jártas segítségére lenne szükségem. Nem rég eladtam egy játékost, a magas fizetése miatt, mivel nem nagyon bírta a klub a fizetését. Több játékosom is van, akinek szintúgy magas a fizetése és ezzel erősen terheli a klubot. Csak a hazai meccsekkel tudom mérsékelni a kiadásaim, de az is lassan kevés lesz. Stadion növelés most nem pálya nálam, mert nem mindig van telt ház. Az eladott játékos az új klubjában már kevesebbet keres. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én is mérsékelni a fizetéseket. Illetve, mivel szükségem van az eladott játékos helyére új játékosra, hogyan tudom megoldani, hogy ha hozzám igazol valaki, az előző klubjában kapott fizetésénél esetlegesen kevesebbet keressen!

Köszi a válaszokat!
Hat erre tudnek irni egy 8 oldalas valaszt, de leirom rovidbe. A fizetesidet ugy tudod a legjobban kordaban tartani hogy olyan jatekosokat veszel akik sajat nemzetiseguek, es ami meg fontosabb, sok magas kepesseggel rendelkezzenek. Tehat pl egy 9 csillagos szelso lehet olyan hogy 18 szelsojatek, 8 atadas es semmi mas, es lehet olyan hogy 14 szelsojatek, 12 atadas, 12 jatekszervezes. Utobbi kb harmad vagy negyed annyit keres, megis hasonlo, vagy jobb szintet hoz. Az ilyet mondjuk egyreszt magadnak kell kiedzened, veszel egy 20 eves szelsot megfelelo kiegekkel, es szepen feledzed a tobbi kepesseget. De ez igaz a tobbi posztra is, erdemes multis jatekosokkal dolgozni, tobb poszton bevethetoek, joreszet magadnak edzed ki, olcsobbak, joval kisebb a fizetesuk. Nekem pl ilyen egy vedo, szelsovedo, kp, kp2, szelso, defcsati, csatar:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 15/20 titáni
Játékszervezés: 13/20 világklasszis
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 11/20 ragyogó
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 8/20 remek

Védekezés: 13/20 világklasszis
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 13/20 világklasszis
Átadás: 9/20 nagyszerű
Pontrúgás: 9/20 nagyszerű

Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 17/20 legendás
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű

Védekezés: 12/20 lenyűgöző
Játékszervezés: 15/20 titáni
Átadás: 12/20 lenyűgöző
Pontrúgás: 5/20 középszerű

Védekezés: 1/20 katasztrofális
Játékszervezés: 14/20 természetfeletti
Szélsőjáték: 14/20 természetfeletti
Átadás: 13/20 világklasszis
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 11/20 ragyogó

Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 15/20 titáni
Átadás: 13/20 világklasszis
Gólszerzés: 11/20 ragyogó
Pontrúgás: 9/20 nagyszerű

Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 9/20 nagyszerű
Átadás: 15/20 titáni
Gólszerzés: 15/20 titáni
Pontrúgás: 6/20 megfelelő

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2014. január 31., péntek 9:35

Üdv.!

Valaki nagyon játékban jártas segítségére lenne szükségem. Nem rég eladtam egy játékost, a magas fizetése miatt, mivel nem nagyon bírta a klub a fizetését. Több játékosom is van, akinek szintúgy magas a fizetése és ezzel erősen terheli a klubot. Csak a hazai meccsekkel tudom mérsékelni a kiadásaim, de az is lassan kevés lesz. Stadion növelés most nem pálya nálam, mert nem mindig van telt ház. Az eladott játékos az új klubjában már kevesebbet keres. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én is mérsékelni a fizetéseket. Illetve, mivel szükségem van az eladott játékos helyére új játékosra, hogyan tudom megoldani, hogy ha hozzám igazol valaki, az előző klubjában kapott fizetésénél esetlegesen kevesebbet keressen!

Köszi a válaszokat!
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 22., szerda 23:54

delPotro írta:Az jónak mondható? Ez jelentheti azt hogy egy nagy tehetség?
Így van, kapjon edzést rendesen, és te is láthatod majd a jelenlegi/maximálisan elérhető képességét.

Mai kupameccs, mindketten a IV. osztályban toljuk: Real Bökény - Lazio 13 6-1

Sokadszor vagyok már itt, az Ukrán Kupa 6. fordulójában, ismét egy III. osztályú ellenfélt kaptam, ha megkockáztatom a bajnokit, és a kezdőcsatárokkal állok ki ellenük, talán lehet esélyem a továbbjutásra, és a rekord megdöntésére.
Az ellenfél: Creeping Death (985464).
:)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. január 22., szerda 23:46

Ificsapatban van egy csatár játékosom akinek a meccsteljesítményére 9-10 csillagokat szokott kapni. Az jónak mondható? Ez jelentheti azt hogy egy nagy tehetség?

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 22., szerda 23:23

Na, ezt nem tudtam, nekem most remek-jó az erőnléte a játékosaimnak, sajnos az egyik legerősebb hatodban vagyok, jó lenne feljutni, de nem megy, ezért nem tudom, mire lenne elég az átlag megfelelő erőnlét, viszont a gyorsabb fejlődés nem lenne rossz. Nehéz döntés... :hmmm:

Az viszont biztos akkor, hogy kezdésként megéri 5%-ra állítani. :agree:

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. január 22., szerda 21:56

realmadridfan írta: Az edzést érdemes 100%-os intenzitásra állítani, az erőnlétedzést pedig 11%-ra. Stadionfejlesztésre ne költsd még a pénzt, elég az alap férőhelyű egyelőre,
Alapvetően mindennel egyetértek, amit leírtál, egyedül a 11%-al nem: a legelején tök felesleges az erőnlétre a minimális 5%-nál többet rakni, minél gyorsabb az edzés, annál több pénzt fog kapni. Én ötödben teljesen jól elvagyok 5%-os erőnléttel, és szerintem egy kezdőnek sem kell több :)
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 22., szerda 17:17

Válassz egy edzéstípust (pl.: játékszervezés), vegyél 6 db 17 éves, pár napos megfelelő játékszervezésű játékost (pár ezer eFt-ból meg lehet oldani), aztán olyan felállásban nyomj heti 2 meccset, ahol 5 középpályással állsz fel, a 3-3 edzett játékossal a középpályán. A szélsők is kapnak egy kis edzést, lehet megéri oda is olyan játékost tenni, akit később kisebb haszonnal, de eladhatsz.

Ha már lesznek vagy 12-13-masok (3-4 szezon alatt megvan kb.), érdemes eladni (akár mindet), és abból a pénzből (1 millió eFt bevétel meglenne szerintem) venni szépen lassan egyre jobb játékosokat (arra érdemes még figyelni, hogy kb. 27 éves koruk után elkezdik veszteni az értéküket a játékosok, és hogy nem érdemes 13-mas szintnél tovább edzeni őket egy skillből, mert akkor elszáll a fizetésük és alacsonyabb osztályban nem éri meg, mert az összes bevételt elviszi pár játékos).

Ugyanez vonatkozik a többi posztra, ha mondjuk csatárokat szívesebben edzenél, azért ezt írtam, mert a középpálya a legfontosabb része a csapatnak, ami meghatározza a labdabirtoklásodat, az pedig a helyzeteid számára van hatással, így több helyzet, több gól, elvileg. :mrgreen:

Az edzést érdemes 100%-os intenzitásra állítani, az erőnlétedzést pedig 11%-ra. Stadionfejlesztésre ne költsd még a pénzt, elég az alap férőhelyű egyelőre, ha bővítesz, akkor is kisebb léptékben.

Most hirtelen ennyi, a többiek még biztos írnak hasznos tippeket, vagy ha jobb ötletük van a kezdéshez, akkor ajánlanak mást. Én kb. így kezdeném el. Jó játékot! :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 22., szerda 16:59

na én nem tom mi ez, mert ezt még nem próbáltam, de beregisztrálok és csapatom...valami jó tanács?

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 22., szerda 15:46

Márszej FC 2-2 Fuentealbilla FC

Igazságos döntetlen, sajnos egy sérülés is becsúszott, három hétre kidőlt az egyik védőm, de szerencsére nem kulcsemberről van szó, úgyhogy ez nem akkora probléma. :D

Most nézem csak, hogy két alkalommal sikerült egyenlítenem egy percen belül. :lol:

Visszavágó? :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 15., szerda 13:05

Takesz írta:Kihivtalak. Puszi :D
Elfogadva. Sérülésmentes meccset! :D

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. január 15., szerda 13:03

Kihivtalak. Puszi :D
13

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 15., szerda 12:49

Valaki egy barátságos meccset a jövő héten?

Fuentealbilla FC (1646134)

bUTAAA

Hattrick - U20/Ifisták/Játékos Eladás

HozzászólásSzerző: bUTAAA » 2014. január 5., vasárnap 22:03

Sziasztok!!!

Csináltam FaceBookon egy külön a Hattrickeseknek fenntartott csoportot. Ahol tudjuk egymást segíteni, akár U-20 nevelésben, taktikai segítségnyújtásban vagy játékosvásárlás illetve eladás céljából. Itt szabadon hirdethető a játékosod már a megfigyelő felhívása után is.

Ha van kedved csatlakozni a csoporthoz vagy meghívni ismerős játékosokat, és foglalkozol rendesen a csapatoddal akkor lépj be az alábbi oldalon: https://www.facebook.com/groups/687506144622925/

Csoport Neve: Hattrick - U20/Ifisták/Játékos Eladások

Üdv. bUTAAA

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 31., kedd 0:13

Üdv újra a hattrickben! :)

Szükség van régi-új arcokra,mert nagyon süllyed a színvonal,és egyre kevesebb a magyar hattrickes.

Majd ha kiesek a Magyar Kupából,tolhatunk egy barimeccset!
:goat:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 29., vasárnap 19:15

Hosszú idő után újra elkezdtem Hattrickezni.

Régebben még a Madridista-Eurobarca versenyen is részt vettem, de aztán ráuntam. 5. ligában fejeztem be.

Most 3-4 napja újra elkezdtem, pont jókor, ugyanis új szezon kezdődött. Első meccsem 3-3 a hetedosztályba, egy még nem egészen megerősített kerettel. 10 játékost igazoltam az elmúlt két napba, menedzserképző miatt volt egy kis pénzem. Ezzel a kerettel próbálok most első évembe egyből feljutni, aztán lesz ami lesz. :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 29., vasárnap 19:11

Nekem talált egy 17 évest, maximum képessége gyenge lehet, talált egy 16 évest, maximum csapnivaló átadása lehet + pocsék védekezése van jelenleg... :vivo:
A harmadik hozott egy ilyet:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Davyd Sevidov.

Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Gólszerzés képességű játékosod.

Találunk helyet számára az akadémián?
Adok neki egy esélyt, legalább többen vagyunk mint az eddigi 12 ember, szinte minden második héten kiöregedik egy jobb játékosom. :sly:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 29., vasárnap 13:20

Az elso jatekos akit ajanlott a megfigyelo,17 eves volt,a masodik 16 eves de pocsek atadasa volt es maximum gyenge jatekszervezese,igy felhivtam a harmadikat is. 16 eves 35 napos,es gyenge szelsojateka van ill. Maximum gyenge vedekezese lehet. Mivel 15 eves jatekost kb mar talalni sem lehet,mar orulok,hogy egy ilyet talaltam legalabb. Tovabb tart a rossz szeria...

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 22., vasárnap 1:24

Komolyan, elképesztő...
Nekem ilyenkor, 1 óra után jelentkeznek a megfigyelőim, mindhárom 17 évest ajánlott... :vivo:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 9:32

El Unico írta:Tényleg kezd elegem lenni... megint tiszta szar ifistákat találtam.
Kereken 3 hónapja nem találtam értelmes ifit,heti 3 húzásból egyetlen egy 15 naposat nem találok...

folyamatosan 16 éves (60-70 napos vagy afeletti) illetve 17 éves játékosokat találok. HA TALÁLOK! Mert 2 hetente az egyik megfigyelő tutira nem talál senkit... Mellékes,hogy némelyik összességében megfelelő vagy középszerű szintű,esetleg van valami jó képessége... használhatatlan.

Kerestem már Győrben,Budapesten,Debrecenben,Salgótarjánban,Szegeden,lecseréltem már párszor a megfigyelőket,semmi változás. Mintha szándékosan nem kapnék használható fiatalt.

Egy nagy szar az egész,mi értelme az akadémiának és a játékosmegfigyelésnek,ha nem lehet normális ifit találni?
Nagyon adom, nekem is ez van már pár hónapja... Azelőtt, még amikor elkezdtem a játékot, találtam két 15 éves középpályást max jó játékszervezéssel, őket fel is hoztam 17 évesen és 0 naposan, azóta folyamatosan edzem őket, ma már mindketten 150 ezer TSI felett járnak. Azóta azért voltak olyanok, akikből pénzt tudtam csinálni, de nem túl sokan. Tegnapelőtt felhoztam az ificsapatom utolsó normális játékosát, egy jó gólszerzésű és megfelelő átadású, 17 éves és 0 napos csatárt - és ennyi. Most gyakorlatilag NULLA a fakó, tele teljesen középszerű, jó idős playákkal, mert ahogy feljebb is írtam, hónapok óta egyszerűen nem találok értelmes ifiket...

Próbálkoztam én is már az összes lehetséges helyen, lecseréltem ötvenszer a megfigyelőket, ugyanaz. :(

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 21., szombat 0:40

Tényleg kezd elegem lenni... megint tiszta szar ifistákat találtam.
Kereken 3 hónapja nem találtam értelmes ifit,heti 3 húzásból egyetlen egy 15 naposat nem találok...

folyamatosan 16 éves (60-70 napos vagy afeletti) illetve 17 éves játékosokat találok. HA TALÁLOK! Mert 2 hetente az egyik megfigyelő tutira nem talál senkit... Mellékes,hogy némelyik összességében megfelelő vagy középszerű szintű,esetleg van valami jó képessége... használhatatlan.

Kerestem már Győrben,Budapesten,Debrecenben,Salgótarjánban,Szegeden,lecseréltem már párszor a megfigyelőket,semmi változás. Mintha szándékosan nem kapnék használható fiatalt.

Egy nagy szar az egész,mi értelme az akadémiának és a játékosmegfigyelésnek,ha nem lehet normális ifit találni?

Most már nem csak az MLSZ teszi tönkre a magyar utánpótlást,hanem a hattrick is?! :mrgreen:

Vissza: