Most mondjam azt, hogy én megmondtam?

Lassan ott tartunk, hogy örüljünk neki, ha ingyen távozik.

Amikor erről szó volt és beszéltük, akkor azért bőven más volt még a helyzet. Kicsaptuk az MU-t, oda-vissza vertük a barcát, jöttünk fel a második helyre a bajnokságban, várt ránk a kupadöntő, mentünk a BL-döntő felé. Azóta volt egy laza 4-1, egy kiesés, egy jose féle kisebb ámokfutás a sajtó előtt, összeveszés jó pár játékossal. Akkor még bőven számítani lehetett arra, hogy a vezetőség Mourinhóval akarja folytatni, volt is erről hír, akkor inkább a portugálnak volt mehetnéke. Az most is megvan, csak közben a körülmények miatt, illetve a hathatós segítségével szinte elképzelhetetlenné vált a maradása. Így már más az alkupozíciója Pereznek. Akkor lehetett mondani, hogy ha hozol ide 20 milliót, akkor nem tudunk mit tenni, ha nincs aki kivásárol, akkor maradsz szépen. Most már ez nem opció. De még meg kell várni mi lesz végül.
A BL visszavágón már támadni kellett. Olyankor máskor is előfordult már, hogy nem játszott. Remélem tényleg szerelmes bele Mourinho, és elviszi. De ha elviszi (és Alonso marad), akkor nem 2, hanem 3 kkp-t kell igazolni. Essien is megy, Modric remélhetőleg feljebb fog játszani, és csak szükség esetén lép vissza. Így marad egy szem Alonsonk a 2 helyre.
Én remélem 3 középpályással számolunk, abból Modric a fix. Az se zavarna, ha mindenki mást eladnánk. De jó eséllyel marad Xabi és Khedira. Arra is relatíve jó esély van, hogy Casemiro (vagy hogy írják) is jönni fog. És én még két embert hoznék. 6 ember, három helyre. Persze én egy új ciklus kezdetén nem várok kupákat, tehát a következő szezonban nem elvárás semmi. Ezért is mennék bele egy nagyobb átalakításba is akár.