Szerintem közel sincs még lefutva a dolog, elég, ha Messi kifog egy rosszabb sorozatot, vagy megsérül, és máris megy a kukába a szezonom.Anis írta:Ezt GT mondhatjuk hogy már megnyerted (LA Ligásat).
ez nagyon sz*rul van megcsinálva, PL jobb, viszont a La Ligás jobban visszaadja hogy játszott egy focista az adott meccsen, mert a PL-verzió csak a meccsek számát, sárga/piroslap, gól/gólpassz, cleansheet, esetleges bónuszpontokat mutatja....
Most pl CR nem játszott, hiába akartam kivenni, utána nem tudtam volna csak úgy visszatenni.
Costa dettó. megvettem őket egy bizonyos árért de már egy 10-es egységgel többet érnek.
PL verzióban is van növekedés és csökkenés, de ott simán lekövetem ha valaki megsérül vagy eltiltódik.

Egyébként egyetértek, tényleg nagy szívás ez a brutál áremelkedés, én is megszívtam miatta még ősszel, kockáztattam is egyet, szerencsére bejött, úgyhogy most itt van a csapatomban Messi, akit bőven áron alul vettem meg még a sérülése alatt. De lehet ezzel nagyokat bukni is... Viszont, ahogy írod, a pontszámítás szerintem jobb, mint a PL-esben.
Amúgy, ha már itt vagyok... 2010-ben anno volt hivatalos vb-fantasy, 2012-ben ugyanez az Eb esetében, szóval reménykedek abban, hogy idén is csinálnak hasonlót.