CS0ki írta:Alonso...Meg kell gondolni ezt a hosszabbítást. Fizetésemelés? Hááát...egyre kevesebbet fog játszani, ezért fizessünk neki ennyit? Ha csak nem az az ötlet, hogy jövőre eladjuk kb annyiért, amennyi most a fizuja lesz. Akkor oké.
Nem fogják eladni szerintem. Azért emelik a fizetését, mert így talán hajlandó aláírni az új szerződését.
CS0ki írta:Khedira eladása meg csak egy álom sajnos. Bár érdekes, hogy már Mourinho sem erőlteti annyira...Mondjuk ezekből a meccsekből már nehéz kiindulni, de a BL visszavágón is csak csere volt.
A BL visszavágón már támadni kellett. Olyankor máskor is előfordult már, hogy nem játszott. Remélem tényleg szerelmes bele Mourinho, és elviszi. De ha elviszi (és Alonso marad), akkor nem 2, hanem 3 kkp-t kell igazolni. Essien is megy, Modric remélhetőleg feljebb fog játszani, és csak szükség esetén lép vissza. Így marad egy szem Alonsonk a 2 helyre.
CS0ki írta:Az a baj, hogy Morratti nagyon marasztalta volna, ott ki kellett vásárolni. Itt azért lehet tudni, hogy senki sem erőlteti a maradását. A jó hír, hogy legalább lelépési díjat nem kell fizetnünk. Ha mákunk van, pár milliót talán ki lehet húzni Abramovicból, de ők is pontosan képben vannak a helyzettel.
A hírek erre utalnak legalábbis. Abra nem akar fizetni, oldja meg Mourinho. Aki hirtelen elkezd arról beszélni, hogy igazából lehet, hogy maradni kéne, emellett viszont még beszól pár embernek, végképp lehetetlenné teszi a maradását. Pereznek nem sok lehetősége marad. Jó eséllyel már nem a kirúgási pénzre hajt a portugál, csak arra, hogy ingyen mehessen.
Most mondjam azt, hogy én megmondtam?
Lassan ott tartunk, hogy örüljünk neki, ha ingyen távozik.
Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az újabb Neymar Sagából.
Tényleg, Ramosnak mi is a baja? Összedrótozzák majd péntekig?
Már várom a Lopez - Essein, Albiol, Ramos(Carvalho), Coentrao - Khedira, Alonso - di María, Özil, Ronaldo - Higuaín kezdőt.