(OFF) Ha akkor szólsz, átírjuk az e-mail címedetdzsihad91 írta:új néven futok új e-mail cím miatt

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. január 15., szerda 9:00
(OFF) Ha akkor szólsz, átírjuk az e-mail címedetdzsihad91 írta:új néven futok új e-mail cím miatt
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2014. január 15., szerda 8:30
jajj valaki törölné ha megkérem, ezt a felhasználót, mert azóta már új néven futok új e-mail cím miatt, csak reflexszerűen ezzel jelentkeztem be, aztán még a végén nemtudom számolni a figyelmeztetéseimet. :Đdzsihad91 írta:Hát én utóljára 2006-ban szurkoltam világeseményen bárkinek, akkor Zizuéknak, azelőtti vb-n Roniéknak.Igazi divat vagyokAzóta nem volt, nagyon ember a válogatottakban akinek igazán örültem, persze Casillas és Ramosnak örültem, de a sok jelenlévő a katalánoktól és Raúl hiánya(
), mondhatni savanyúvá tette az egészet számomra.
![]()
Idén viszont akár mennyire is lehetetlennek tartom, Cé-nek fogok szorítani, nem a portugáloknak Cé-nek.Szarom le a többit, ennek az embernek jár a vb trófea ,ha Arbeloa-nak is van
nem érdekel,hogy hogy oldja meg ezért ő Cé.
![]()
A Brazilok meg szerintem már már annyira favoritok és annyira kötelező a győzelmük, hogy elfognak csúszni, azt hogy a döntőben vagy a csoportban( na jó ott azért nem).
Az objektív legnagyobb esélyesem pedig németország.Khedira és mesut lealázzák idén a világot.![]()
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2014. január 15., szerda 8:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 15., szerda 7:22
Nani lesérült hosszu időre nem?wZoLee7 írta:zalkrisz, a hasonlatod beteg![]()
Ronci a vb előhúzhatna egy brutál jó formát, nanit ki kell kukázni a kezdőből és Brumát erőltetni helyette, két jó szélső lenne és nem csak CR oldaláról lenne nyomás...ha lenne egy labdabiztos csatár már fél siker, mert a kp lehet hogy kicsit lassú, de semmiképp sem valami falusi szedett-vedett bandaa védelemben nagyon fog kelleni egy élete formájában lévő Pepe és egy Coentrao...Bruno Alves meg elég ijesztő, az megteszi
Ha Ronaldonak megy a válogatottban bárkit megtudnak verni, ezért szeretem őket, tudnak küzdeni...mondjuk egy ilyen játékos mellett mint Ronaldo kötelező meghalni a pályán
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 14., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 14., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 14., kedd 22:53
attól még az... amit művel mostanában... Lopezt már csakazértse hívja be a válogatottba, a Madridra köpköd folyamatosan, ráadásul eddig mindig odaadta az aranylabda szavazáskor a pontokat Messinek, most hirtelen inkább a spanyolok mellett döntött.Gascoigne írta:azért ez egy madridista fórumon nagyon-nagyon csúnyán hangzik. kevesen tettek annyit a klubért, mint ő. plusz ugye Ronaldo topic, szóval off vége.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 14., kedd 22:23
Egyetértek; abban biztosak lehetünk, hogy ő továbbra is mindent megtesz majd a sikerért, viszont most már éppen itt lenne az ideje, hogy a többiek is felnőjenek hozzá, mert az 2 éve tökéletesen látszik, hogy egyedül ő is kevés lesz az igazán nagy és átütő sikerekhez, gondolok itt elsősorban a BL-re és (mondjuk egymást követő) spanyol bajnoki címekre (ergo címvédésre)! A tegnapi Aranylasztival a Madridisták legnagyobb örömére egyénileg sikeresen kiegyenlítette a MU.-s éveket, innentől kezdve ugyanakkor most már csapatszinten is emelni kell a tempón, hogy valóban szép, sikeres /címekben is/ és felejthetetlen legyen ez a Madridi fejezet a karrierjében minden szempontból! Hala Cristiano, Hala Madrid!Ronaldoék így ünnepeltek hazafelé. Azért jó látni,milyen boldog most. Szerintem hatalmas erőt fog adni neki ez a siker,és ha felnő hozzá a csapat,akkor tarolni fogunk.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 14., kedd 22:21
azért ez egy madridista fórumon nagyon-nagyon csúnyán hangzik. kevesen tettek annyit a klubért, mint ő. plusz ugye Ronaldo topic, szóval off vége.zalkrisz írta:Ez pontosan így van... mert egy f...szkalap...csabi* írta:úgytűnik vdb nem kevés szurkolót űzött el
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 14., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 14., kedd 22:17
Ez pontosan így van... mert egy f...szkalap...csabi* írta:úgytűnik vdb nem kevés szurkolót űzött el
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 14., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 14., kedd 22:12
Eddig én is a spanyoloknak szurkoltam, de Ronaldo miatt egyszerűen nem tudnék őszintén örülni, ha egymás elleni meccsen ők jönnek ki jobban... Szóval idén; PortugáliaGalacticos írta:mint szinte mindenki tudja alapból a spanyoloknak szurkolok minden világeseményen. utánuk elsősorban portugália és azok akikben van játékosunk kivétel argentína, németország.
de adná az isten hogy ez az ember nyáron megint így sírhatna örömében a végén, mert megérdemelné. mert ha valamivel akkor ezzel egy hatalmas gát szakadhatott át benne. nagyon fogok neki szurkolni, nagyon.
a legnagyobb.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 22:00
én sem lennék szomorú..de elöl annyi buta és fogalmatlan embert akik mellette vannak..Galacticos írta:mint szinte mindenki tudja alapból a spanyoloknak szurkolok minden világeseményen. utánuk elsősorban portugália és azok akikben van játékosunk kivétel argentína, németország.
de adná az isten hogy ez az ember nyáron megint így sírhatna örömében a végén, mert megérdemelné. mert ha valamivel akkor ezzel egy hatalmas gát szakadhatott át benne. nagyon fogok neki szurkolni, nagyon.
a legnagyobb.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 14., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 21:01
ZolTano írta:Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának.![]()
![]()
vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz?
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 14., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 14., kedd 20:15
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 14., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 14., kedd 18:59
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem