Verratti/Gündogan+Carvajal-összesen kb.140 millió. Kaká+Albiol+DM+Higuaín(sajnos,...tényleg)

Na gazdasági konferenciámnak vége.

HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 12., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 12., vasárnap 16:50
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 16:45
Nem! Csak sok benne a rizikófaktor. Ami azt jelenti, hogy mi elhisszük, meg isszuk azt a sok bűvészkedést amit prezentál Brazil földön, csak félünk attól, hogy ami ott megy, az nem biztos, hogy itt is menni fog.hehe írta:úgy beszéltek róla, mintha egy falábú senkiházi lenne.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 12., vasárnap 16:44
Jövőre lejár a szerződése, így 20 milliónál nem érdemes többet ajánlani érte. Akkor inkább menjen nyugodtan BarcelonábaFlorentino Pérez nem felejtette el a brazil csillagot, és most hogy már a játékos is hajlandó lenne elhagyni Brazíliát, a Real Madrid elnöke minden követ meg fog mozgatni, hogy elhozza a Santostól.
Attól, mert te ezt mondod még nem biztos, hogy így is leszakár a barcába, akár a realba megy neymar, majd mindenki szépen lenyugszik, amikor megszopatja az első védőket és átveszi a labdákat és alakítja ki a helyzeteket.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 12., vasárnap 16:43
Amikor erről szó volt és beszéltük, akkor azért bőven más volt még a helyzet. Kicsaptuk az MU-t, oda-vissza vertük a barcát, jöttünk fel a második helyre a bajnokságban, várt ránk a kupadöntő, mentünk a BL-döntő felé. Azóta volt egy laza 4-1, egy kiesés, egy jose féle kisebb ámokfutás a sajtó előtt, összeveszés jó pár játékossal. Akkor még bőven számítani lehetett arra, hogy a vezetőség Mourinhóval akarja folytatni, volt is erről hír, akkor inkább a portugálnak volt mehetnéke. Az most is megvan, csak közben a körülmények miatt, illetve a hathatós segítségével szinte elképzelhetetlenné vált a maradása. Így már más az alkupozíciója Pereznek. Akkor lehetett mondani, hogy ha hozol ide 20 milliót, akkor nem tudunk mit tenni, ha nincs aki kivásárol, akkor maradsz szépen. Most már ez nem opció. De még meg kell várni mi lesz végül.Most mondjam azt, hogy én megmondtam?
Lassan ott tartunk, hogy örüljünk neki, ha ingyen távozik.
Én remélem 3 középpályással számolunk, abból Modric a fix. Az se zavarna, ha mindenki mást eladnánk. De jó eséllyel marad Xabi és Khedira. Arra is relatíve jó esély van, hogy Casemiro (vagy hogy írják) is jönni fog. És én még két embert hoznék. 6 ember, három helyre. Persze én egy új ciklus kezdetén nem várok kupákat, tehát a következő szezonban nem elvárás semmi. Ezért is mennék bele egy nagyobb átalakításba is akár.A BL visszavágón már támadni kellett. Olyankor máskor is előfordult már, hogy nem játszott. Remélem tényleg szerelmes bele Mourinho, és elviszi. De ha elviszi (és Alonso marad), akkor nem 2, hanem 3 kkp-t kell igazolni. Essien is megy, Modric remélhetőleg feljebb fog játszani, és csak szükség esetén lép vissza. Így marad egy szem Alonsonk a 2 helyre.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 12., vasárnap 16:42
Nem hiszem el hogy ilyen orultek lehetunk. ha ez igaz es nem vallik be a srac akkor lincseles lesz madridban
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 12., vasárnap 16:35
Minden a teljesítménytől függ lehet akármilyen taralyos ha nem játszik úgy akkor nem is lesz utána óriási marketing bevétel. Számos szponzori szerződése van de eddig Brazilíán kívül messze nem akkora sztár, hogy úgy kaszáljunk mint CR-el vagy Zidane-al akkoriban először ahhoz le kell tennie a névjegyét Európában és nem kötényeket osztani.PEEtör írta:Őrület.Neymar jelenlegi fizetése 7.2 millió euró évente a Santostól. Ez az összeg azonban 12 millióra emelkedik a játékos marketing szerződéseinek köszönhetően. Ha a Real Madridba igazolna, akkor a fizetését Pérezék 10 millióra emelnék, és a marketing bevételei 70%-a is a játékost illetné meg. Pérezt azonban ez sem tántorítja el. Az presi nagyon jól tudja, hogy egy ilyen aranybánya mit jelentene a csapatnak hosszútávon.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 16:34
most mutasd meg perec!A Mundo Deportivo szerint a Santos és a Barca megegyezett egymással és 42 misiért elviszik Neymart a Konfederációs Kupa után.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 12., vasárnap 16:34
Hát még mindig inkább Neymar, és a rizikó mellé nagy marketingérték, mint két Di maria féle játékos 30-40 millióért.Legkisebbtobi írta:Nem hiszem el hogy ilyen orultek lehetunk. ha ez igaz es nem vallik be a srac akkor lincseles lesz madridban,
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 12., vasárnap 16:31
Nem hiszem el hogy ilyen orultek lehetunk. ha ez igaz es nem vallik be a srac akkor lincseles lesz madridban,Neymar jelenlegi fizetése 7.2 millió euró évente a Santostól. Ez az összeg azonban 12 millióra emelkedik a játékos marketing szerződéseinek köszönhetően. Ha a Real Madridba igazolna, akkor a fizetését Pérezék 10 millióra emelnék, és a marketing bevételei 70%-a is a játékost illetné meg. Pérezt azonban ez sem tántorítja el. Az presi nagyon jól tudja, hogy egy ilyen aranybánya mit jelentene a csapatnak hosszútávon.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 12., vasárnap 16:24
Őrület.Neymar jelenlegi fizetése 7.2 millió euró évente a Santostól. Ez az összeg azonban 12 millióra emelkedik a játékos marketing szerződéseinek köszönhetően. Ha a Real Madridba igazolna, akkor a fizetését Pérezék 10 millióra emelnék, és a marketing bevételei 70%-a is a játékost illetné meg. Pérezt azonban ez sem tántorítja el. Az presi nagyon jól tudja, hogy egy ilyen aranybánya mit jelentene a csapatnak hosszútávon.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 16:01
Nzedge írta:Facebook-ot mindig érdemes olvasgatni...aki Di Mariat eladná e miatt a szerencsétlenség miatt aki Európába még nem is teljesített az szerintem süllyedjen el látszik hogy ti mindig a jelenlegi formát nézitek nem azt hogy Mariska miket tett értünk és mekkorákat játszott a Barcelona ellen... nem értem hogy emberek miért nevezik magukat Madridistáknak ...
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 12., vasárnap 16:00
Nem fogják eladni szerintem. Azért emelik a fizetését, mert így talán hajlandó aláírni az új szerződését.CS0ki írta:Alonso...Meg kell gondolni ezt a hosszabbítást. Fizetésemelés? Hááát...egyre kevesebbet fog játszani, ezért fizessünk neki ennyit? Ha csak nem az az ötlet, hogy jövőre eladjuk kb annyiért, amennyi most a fizuja lesz. Akkor oké.
A BL visszavágón már támadni kellett. Olyankor máskor is előfordult már, hogy nem játszott. Remélem tényleg szerelmes bele Mourinho, és elviszi. De ha elviszi (és Alonso marad), akkor nem 2, hanem 3 kkp-t kell igazolni. Essien is megy, Modric remélhetőleg feljebb fog játszani, és csak szükség esetén lép vissza. Így marad egy szem Alonsonk a 2 helyre.CS0ki írta:Khedira eladása meg csak egy álom sajnos. Bár érdekes, hogy már Mourinho sem erőlteti annyira...Mondjuk ezekből a meccsekből már nehéz kiindulni, de a BL visszavágón is csak csere volt.
Most mondjam azt, hogy én megmondtam?CS0ki írta:Az a baj, hogy Morratti nagyon marasztalta volna, ott ki kellett vásárolni. Itt azért lehet tudni, hogy senki sem erőlteti a maradását. A jó hír, hogy legalább lelépési díjat nem kell fizetnünk. Ha mákunk van, pár milliót talán ki lehet húzni Abramovicból, de ők is pontosan képben vannak a helyzettel.
A hírek erre utalnak legalábbis. Abra nem akar fizetni, oldja meg Mourinho. Aki hirtelen elkezd arról beszélni, hogy igazából lehet, hogy maradni kéne, emellett viszont még beszól pár embernek, végképp lehetetlenné teszi a maradását. Pereznek nem sok lehetősége marad. Jó eséllyel már nem a kirúgási pénzre hajt a portugál, csak arra, hogy ingyen mehessen.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 12., vasárnap 15:45
Simán el tudom képzelni, hogy Neymar 2-3 az 1-ben érkezne; vagyis, hogy elsősorban Higuaín és Di María kettős helyett, helyére hozná a csapat (ergo 2 legyet ütnek egy csapásra); de gyakorlatilag a támadó harmad bármely pontján képes felbukkanni a tarajos!Én örülnék Neymarnak, ha jönne, de hol fog játszani?Ő is balszélső mint CR, vagy nem? Én eddig akárhányszor láttam, mindig onnan cselezett befelé. Jobb szélre meg nem biztos, hogy megéri 70 milkáért
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 12., vasárnap 15:43
Megmondó emberek mindenholNzedge írta:Facebook-ot mindig érdemes olvasgatni...aki Di Mariat eladná e miatt a szerencsétlenség miatt aki Európába még nem is teljesített az szerintem süllyedjen el látszik hogy ti mindig a jelenlegi formát nézitek nem azt hogy Mariska miket tett értünk és mekkorákat játszott a Barcelona ellen... nem értem hogy emberek miért nevezik magukat Madridistáknak ...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 12., vasárnap 15:39
Facebook-ot mindig érdemes olvasgatni...aki Di Mariat eladná e miatt a szerencsétlenség miatt aki Európába még nem is teljesített az szerintem süllyedjen el látszik hogy ti mindig a jelenlegi formát nézitek nem azt hogy Mariska miket tett értünk és mekkorákat játszott a Barcelona ellen... nem értem hogy emberek miért nevezik magukat Madridistáknak ...
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. május 12., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 12., vasárnap 15:32
Már írtam, de akkor most még1X-szer; ez a 45 milla, amiről ti beszéltek még a 2011-es szerződéshosszabbítás előtti összeg, amit tudtommal ekkor megemeltek 60, más források (a legújabb hírek szerint) szerint 70 millára! Ez a 40-45 millás berögződés elsősorban annak köszönhető, hogy jelen pillanatban a Barca ennyit lenne hajlandó kicsengetni a brazilért, bízva abban, hogy apuci lefizetése után ennyi is bőven elegendő lesz és más nem fog labdába rúgni mellettük! Na Perez ezt a katalán álmot szeretné összezúzni ezzel a giga ajánlattal, arról nem is beszélve, hogy azzal teljes mértékben tisztában vannak a Santosnál és a Madridnál is, hogy egy olyan előszerződés a katalánokkal, amiről beszélnek teljesen illegális és könnyen megtámadható (a hírek szerint a Madrid jogászai is ugrásra készen állnak) --> nos ebből kíván Perez és a Santos is előnyt/pénzt kovácsolni! Nem véletlen, hogy Neymar is folyamatosan tagadja a létezését, ugyanakkor csak jövőre váltana klubot (milyen érdekes nem ???)!Hogyne örülnének a 70 milliónak, amikor 45 a kivásárlási ára...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 15:30
Azt hittem ugy folytatod, h ha meg Khedira is elmenne akkor mar 3 tamado kellene.R.M.C.F írta:Támadó mindenképpen jönni fog,hiszen Higu elmegy....lehet DM is,akkor meg kettő is érkezhet, ha Khedira elmenne,akkor már két kk kell.......
Zidane talalna vkit oda Marcelo moge, mar ha Contrao is menne.R.M.C.F írta:T
Ha megtudjuk oldani sajátból a bal bekk posztot,p l Nacho....mármint marcelo mögött akkor még coentrao is elmehet talán.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem