Kb másfél éve hihetetlenül magas szinten játszik.Galacticos írta:most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 14., kedd 19:32
Kb másfél éve hihetetlenül magas szinten játszik.Galacticos írta:most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 19:21
Galacticos írta:most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?GT37 írta:Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Nézzétek meg, hogy játszik aztán rájöttök. Ő is remek megoldás lenne, Alonso/Illarra és Modric mellé. Ráadásul alkatilag is tökéletes.cart írta:Jól passzol az 5 méterre álló emberhez.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 14., kedd 19:09
Nagyon kamuszagú ez a Carlo nyilatkozat. Butaság lenne ilyet lenyilatkozni, és Carlo nem hülye. Ezt valami idóta újságíró a szájába adta.Kerlon írta:http://www.transfermarkt.de/de/ancelott ... 46029.html
Ancelotti: Az Özil üzlet hiba volt.
Dobtam egy kis Aranylabda utáni fórum felpezsdítőt.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 14., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 14., kedd 18:54
most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?GT37 írta:Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 18:47
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 14., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 14., kedd 18:31
Ezen viszont én nevettem jót...de jólvan egy ügyetlen balfax,nem vitatkozom....Ramires ügyetlen labdával
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 18:28
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 14., kedd 18:23
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. január 14., kedd 18:16
Feltételezem nem sok Chelsea meccset nézel. Ramires ügyetlen labdával, 0 kreativitással rendelkezik, passzolni se nagyon tud. A többi dolog az igaz rá, de a néger franciák is tudnak futni meg labdát szerezni és ők nem kerülnek 50 millióba.Ha csak azt nem hogy kiváló labdaszerző,de még támadásban is rendben van.Szerez gólokat,jól védekezik,zárja a passzsávokat,mert kiváló munkabírásü...Lát a pályán,nem pattog el tőle a labda,stb
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 14., kedd 18:04
Ha csak azt nem hogy kiváló labdaszerző,de még támadásban is rendben van.Szerez gólokat,jól védekezik,zárja a passzsávokat,mert kiváló munkabírásü...Lát a pályán,nem pattog el tőle a labda,stb...Az már nem az ő hibája hogy Rafa sokszor rakta be szélsőnek.Asszem ez is csak a gyoraságát dicséri.Az sem az ő hibája,hogy Mou miliméterre behatárolja,minden szótagot teljesítenie kell..és ez a kreativitást kicsit gátolja.Csak tudnám mit esznek legtöbben Ramiresen! :hmmm: Egy átlagos szintű KP, kiemelkedő képesség nélkül.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 16:46
Én bírom, nagy munkabírás, jól szerel (többnyire ésszel, ha már testtel nem tud), gyors, passzolni is tud és a beindulásainak is van értelme. Egy minden szempontból továbbfejlesztett khedira, de az tény, hogy kell mellé egy szervező, labdabiztos arc, de olyan nekünk van.Wertz írta:Csak tudnám mit esznek legtöbben Ramiresen!Egy átlagos szintű KP, kiemelkedő képesség nélkül.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 14., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 14., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 14., kedd 16:33
Sajnos Vidalt nem akarják eladni, és nem úgy tűnik, hogy Ő szeretne váltani. Amúgy szerintem Pogba sem fog.ericco írta:Pogba most már nekem nem kéne. Rohadt magas lenne az ára, és hatalmas rizikó azért még a gyerek. Ügyes, meg minden, de ennyi pénzt (50-60 millió €) egyszerűen nem ér. Vidalt kéne hozni ennyiért, érte talán kifizetném ezt az összeget. Érettebb focista, és talán már ő is vátlani szeretne valamelyik gigaklubba, és a Reallal mindig is kekeckedett.
(Amúgy érdekes belegondolni, h anno mindkét játékos elég gyakran felmerült a fórumon, mielőtt leigazolta őket a Juve, egyiket 12 millióért, másikat ingyen. Ennyiért lenne nekünk is két ilyen szintű középpályásunk. Néha azt hiszem, hogy a klubbnál idióták dolgoznak)
Ramirest is csak mi hoztuk fel emlékeim szerint. Max pár kósza hír volt róla, de kétlem, hogy Mourinho belemenne egy cserébe Khedirával.morientes írta:Háát...ha lehetne közte,vagy Ramires közt választanom,nekem a brazil...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 14., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 14., kedd 16:06
Háát...ha lehetne közte,vagy Ramires közt választanom,nekem a brazil...Zizout is kérdezték róla, hogy valóban akarja-e a Real, annyit válaszolt, hogy mindenki akarja. :)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 14., kedd 16:02
Zizout is kérdezték róla, hogy valóban akarja-e a Real, annyit válaszolt, hogy mindenki akarja.tucsoki írta:Tegnap írták a SkySports-on, hogy Marrota-nak esze ágában sincs eladni. Pogba meg nemrég nyilatkozta, hogy egyszer szeretne az Arsenal-ban vagy a Barcelona-ban játszani...Balii írta:Nah úgy tűnik Pogba mégis csak mozdítható..Bár az kétséges hogy megér e 55-60 Milliót és 7-8 milliós fizut de hát ha 2x annyi fizetést mondunk mint a Juve akkor biztos elgondolkozik a dolgon.Mondjuk Perez nem szokott szórakozni ha valakit leszeretne igazolni,csak kérdés mennyire akarja..
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 14., kedd 15:58
Tegnap írták a SkySports-on, hogy Marrota-nak esze ágában sincs eladni. Pogba meg nemrég nyilatkozta, hogy egyszer szeretne az Arsenal-ban vagy a Barcelona-ban játszani...Balii írta:Nah úgy tűnik Pogba mégis csak mozdítható..Bár az kétséges hogy megér e 55-60 Milliót és 7-8 milliós fizut de hát ha 2x annyi fizetést mondunk mint a Juve akkor biztos elgondolkozik a dolgon.Mondjuk Perez nem szokott szórakozni ha valakit leszeretne igazolni,csak kérdés mennyire akarja..
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem