Montoya? Ugyan már.
Thiago? Kit érdekel? Padozzon csak.
Ezeket nem értem, főleg Montoyát...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 12., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 12., vasárnap 18:08
Érdekes emberek vannak arra,az egyik tudja mikor kell kiszállni,a másik meg tudja mikor nem kell beszállni,hja igaz,ne kockáztassuk hogy folt essen az imidzsen...de jól csinálják naFeladta vagy nem, tudta mikor kell kiszállni

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 12., vasárnap 18:02
Na hát ezt nem tudom én sem.numberone1 írta:Itt csak en erzek ellent mondast.Elvileg Pep tud motivalni, akkor miert hagyta kiegni a motivaciot?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 12., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 16:12
Fergusonnak ment, de nem is ez a lenyeg. Mert ott a feladat elotte, kaphatott volna uj embereket. De inkabb feladta es konnyebb utat valasztotta.R.M.C.F írta:
Nem hiszem hogy egy generációnál,egy edző,folyamatosan fenn tudjon tartani sok sok éven át egy magas motivációt,egyszerűen EL KELL fogynia idővel,mivel nincs új impulzus.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 15:53
numberone1 írta:Itt csak en erzek ellent mondast.GT37 írta: Amit még behozott Pep, az a TŰZ volt.<---------> Ezért is távozott szerintem részben Pep.Elvileg Pep tud motivalni, akkor miert hagyta kiegni a motivaciot?
Nem ertem. Vagy ugyerezte mar nem kovetnek ot az emberei(Xavi,Ini,Lessi)? Lehet, h meg sincs kulonbseg Villanova es Pep kozott, csak Pep meg egy sikerehes csapatot vehetett at, ami a mostaniakra mar nem jellemzo. Ezert szivta meg Villanova, lehet ha o veszi at a barcat par eve ezelott akkor most ot szerzodtetne a Bayern.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 15:51
Itt csak en erzek ellent mondast.GT37 írta: Amit még behozott Pep, az a TŰZ volt.<---------> Ezért is távozott szerintem részben Pep.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 12., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 12., vasárnap 15:31
R.M.C.F írta:Nekem mondjuk nincs nagyon jó memóriám,de azt imádom,hogy általam nem is ismert barcások,a szavaimat PONTOSAN adják vissza akár 1-2 év távlatában is......ez azért öröm.
Szóval,nem gondolom, hogy pep semmit sem tett hozzá,ezt már írtam is egyébként,ő a családias légkört hozta be,az együtt vacsi,együtt zuhi...stb....ez egyébként egy fontos dolog,ezt elvitatni tőle butaság volna. Pep érkezésével,a csapat egysége magas szintű lett,hogy ezt mivel érte el,nem tudom,de ha egyszer megtudhatom biztos megjegyzem magamnak mint fontos elveket.
Szakmailag semmit sem tett hozzá,a csapat ennyit tudott,már a keze alatt is elkezdett a játék döcögni néha,lesimáztuk a ligában őket a bekkelő,favágómadriddal......az a baj pepnél,hogy kurva nagy szerencséje volt,mert a barca játéka ugyanaz volt,és alig kellett belenyúlni,de ha kellett .....akkor soha sem tudott,nagy volt a tanácstalanság. Az igazolásai marha nagy veszteségek a klubnak,a cseréi nem ültek, a meccseket nem tudta megváltoztatni ha esetleg nagy ritkán kellett. Lásd Chelsea tavaly......csak erőltette a semmit,ami látható volt.
Szakmailag a barca a keze alatt nem fejlődött,a játék azon a sémán alapult,ami volt......és pep iszonyat jókor szállt ki......idén ő sem tett volna már ehhez semmit.....de ezeket persze csak a saját fikcióim.
Egy dologért már akkor azonnal dícsértem(tehát látszik,hogy ha kell,akkor elismerem a tudást) az pedig messi fals nine posztja.....azonnal dícsértem anno érte.......üröm benne,hogy zlatan elmondta,hogy nem pep találta azt fel mégse,hanem messi követelte ki magának.
A 3aból xavi azért már kopik ki,tavaly még (bár ott is többet pihent) a tét meccseken ott volt,és a csapat motorja volt.....nagyon fontos alakja.....idén már visszaesett egyértelműen. A barca meg fogja ezt érezni......aztán ha Iniesta is kikopik,akkor a felállt védelmek is okoznak nagyobb fejtörést.....ha meg messi....akkor![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 13:54
Igen ez is igaz.....tehát pep hozott dolgokat,ezeket el kell ismerni,de azok a mendemondák,amikor pepcsapatoznak,meg a minden idők egyik legjobb edzője....hát na.Amit még behozott Pep, az a TŰZ volt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 12., vasárnap 13:51
Személyiség/játék/hozzáállás... Sosem tudjuk meg pontosan.Casso írta:Barcások! Eto'o-t milyen oknál fogva küldte el Pep?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 12., vasárnap 13:41
Gyakorlatilag azzal védekeztek, hogy Ibra azt mondta a szezon elején, hogy azért megy a Barcához mert ők játsszák a világ legszebb fociját és tökéletes a csapat. Na most, Ibrának nem felelt meg a felfogás a klubnál plusz a poszt változtatás ezért lehordta a klubot akik meg azt mondták nekik, hogy ez a tökéletes legszebb focit játszó csapat nem fog 1 ember miatt változtatni a dolgokon. Aztán a végén Pep megmondta a vezetőségnek, hogy jó játékos az Ibra, de a személyiség mindennél fontosabb ezért mennie kell. (Nem is tudom ki nem szólt Ibrához 6 hónapon keresztül.pheco írta:Ezt kicsit tudnád részletezni? Ibra könyvét olvastam és kíváncsi lennék, hogy mennyiben más a Barcás megfogalmazás
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 12., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: Mezner2 » 2013. május 12., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 12:35
Hát igen.morientes írta:Grat. a barcanak,kiegyensúlyozottabbak voltak a szezonba,a bajnokság szempontjából,mi pontokat hullajtottunk ott ahol nem lett volna szabad,de hát nálunk a BL volt az első számú prioritás,faszán össze is jött...![]()
Hiába a ez tudomány,nem ám akárhogy,ha nem sikerül meg istenem...majd mañana...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 12:28
Ja,eléggé körmönfont volt. Akkor sok madridot nem láthatott, persze értem, hogy beleszőtte a statot, az igaz hogy pontrekord volt,de a korábbi madridokból,voltak jelentősen átütőbbek is szép számmal.Villanova is csak vergődik, még azt nyilatkozza ,hogy a történelem legjobb madridját előzték meg...hát hogyne
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 12., vasárnap 12:17

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 12., vasárnap 11:46
Ezt kicsit tudnád részletezni? Ibra könyvét olvastam és kíváncsi lennék, hogy mennyiben más a Barcás megfogalmazás :ĐCasso írta:Benne van az Ibra sztori is katalán szemszögből.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem