___Samy___ írta:átadó után![]()
na jóóó, kiégtem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 14., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 14., kedd 17:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 14., kedd 13:06
Sosem értettem, hogy az olyanok, mint te. Mi a jó abban, hogy csak az ilyen trollkodás miatt beregisztrálsz, írsz egyet, aztán eltűnsz örökre.ZolTano írta:Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának.![]()
![]()
vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz?
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.
HozzászólásSzerző: ZolTano » 2014. január 14., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 14., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 14., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 14., kedd 4:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 13., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 13., hétfő 22:30
2 év és felér a csúcsra, már ami a Real Madridot illeti. Zidane után nem volt kérdés, hogy ki legyen a kedvenc, és akkor még a MU-ban tolta, tehát azzal se lehet meggyanúsítani, hogy divat CR fan vagyok. Nem győzöm dicsérni.El Unico írta: Igazi példakép,a Real Madrid legendája már most. Nincsenek szavak rá.
És tényleg...Csabi írta:amúgy nagyon sajnálom, hogy eusébio ezt nem élte meg.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 13., hétfő 22:26
Tökéletes megfogalmazás!Most néztem meg a díjátadást, mert nem volt kedvem 3 órát nézni... Hihetetlen mennyire felszabadult és mennyire emberi volt az egész a részéről. Azokat a könnyeket nem lehet megjátszani. Lehet, hogy sok pénzt keres, lehet, hogy nap, mint nap olyan luxusban van része, amit mi fel sem tudunk fogni, de amit művel az valami elképesztő. Az a nyomás, amit nap mint nap bírni kell, azt sokan nem tudnák feldolgozni... Valószínű nem véletlen, hogy a sok fiatal tehetség eltűnik a süllyesztőben, mert óriási kitartás kell ehhez. És nem nőzik, nem piál, nem drogozik, nem dohányzik, csak az élsport, de azt a legmagasabb és legprofibb szinten.
Megdolgozott azért, hogy így élhessen, megérdemli azt ami van neki. Jöttek a könnyeim nekem is elég rendesen, pedig aztán az én életem ettől semmit nem fog változni.
RESPECT
(nah és most, hogy megvan a laszti, lehet lenyugodott, nem lesz rajta az a görcs, ami jellemezte az utóbbi meccseken, reméljük visszakapjuk a "régi" CR-t)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 13., hétfő 22:20
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 13., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 13., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2014. január 13., hétfő 20:20
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 13., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 13., hétfő 2:58
Nezopont kerdese. Te kettos mercenek hivod, mert csak a hibat nezed, en viszont ugyan azt a mercet hasznalom, vagyis a hiban kivul beleszamitom az eddigi teljesitmenyuket is.'shutterisland írta:ez most picit lefordítva olyan, hogy egy asztalos műhely főnöke vagy.
béla precíz, mindig pontos, általában erőn felül teljesít, és a munkamorálja a kifogástalan, évek óta a műhely legjobb dolgozója.
pista hajlamos a hibákra, néha kummant, néha késik kicsit, szóval bőven akadnak vele problémák, és meg is csapta már párszor az elbocsájtás szele.
és akkor jön egy igazi szarvashiba bélánál vagy pistánál.
könnyen lehet, hogy kettős mércét alkalmazol, de mégis valahol jogosan teszed.
szóval érted, na.![]()
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 13., hétfő 2:20
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 13., hétfő 2:12
szerintem inkább menj aludni'shutterisland írta:ez most picit lefordítva olyan, hogy egy asztalos műhely főnöke vagy.Zidane írta:Imádom, becsülöm, a csapatunk legjobbja, sikerkovácsa, de a mai produktuma nevetséges volt...egy ilyen játékért Benzemát kb. kis hazánkig postázná mindenki...
Na dehát neki is lehet rossz napja.
béla precíz, mindig pontos, általában erőn felül teljesít, és a munkamorálja a kifogástalan, évek óta a műhely legjobb dolgozója.
pista hajlamos a hibákra, néha kummant, néha késik kicsit, szóval bőven akadnak vele problémák, és meg is csapta már párszor az elbocsájtás szele.
és akkor jön egy igazi szarvashiba bélánál vagy pistánál.
emberek vagyunk, szóval érted, na.![]()

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 13., hétfő 2:10
ez most picit lefordítva olyan, hogy egy asztalos műhely főnöke vagy.Zidane írta:Imádom, becsülöm, a csapatunk legjobbja, sikerkovácsa, de a mai produktuma nevetséges volt...egy ilyen játékért Benzemát kb. kis hazánkig postázná mindenki...
Na dehát neki is lehet rossz napja.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. január 13., hétfő 1:05
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem